10

и на тези

преди 2 години

управляващи децата и пенсионерите им пречат!

9

А

преди 2 години

Колко от тях са били прясно ваксинирани? То ясно че след като докторите печелят от случаи няма начин да не намерят случаи на хрема. То същата случка и в Ню Йорк, ама само сред прясно ваксинирани деца. Просто и се възпалява гърлото, но нали плащат за болнични легла...

8

Анонимен

преди 2 години

Повишена температура и обща отпадналост. Тоест карат настинка като всички деца, част са с пневмония - малко притеснително, но нищо нечувано. Няма дете в тежко състояние - както и до сега е положението. Дано се оправят бързо. Но не виждам каква е драмата. Бургаска област е с население 412 000. Имат около 100 000 деца, 10 са болни. Не, че нещо ама това с какво е по-различно от грипна епидемия?

7

въйййй

преди 2 години

10 деца със сополии. Локдауна веднагаааа, пандемияяяяяяя. Я стига писахте глупости.

6

Анонимен

преди 2 години

Айде че има 42000 ваксини за деца... Може и още да се поръчат!

5

ай стига лъгахте уа

преди 2 години

Ха-ха-хааааа.........

4

Анонимен

преди 2 години

Уж управляващите се вайкат за ниската раждаемост, а остават децата да гинат от ковид

3

Анонимен

преди 2 години

"Повечето поддрастващи са с повишена температура и обща отпадналост. Част от тях са с пневмония." .. що дирят деца с температура и отпадналост в болница, за тези с пневмония - ок ама другите... някой би ли дал смислено обяснение?

2

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се! Дойдоха ваксите за деца и сега такава статистика ще спретнат, че свят ще ни се завие. Само как съвпадат тия ми ти работи, а? Има вакса, боди народе, че дечицата боледуват. В името на света вакса триигличица може и да уморят някое детенце (пази Боже), само да стреснат бг мамите и форумно да ги облъчат за боденето. Хора наистина ли не се сещате как ви будат в пропастта с обещанието че ще ви поникнат крила на гърба?

1

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че отчитат ръст на заразени деца. Първо там започнаха да ги бодат с детските "ваксини".