13

Пенсионер

преди 2 години

До 13. Я пак. Какво пише в КСО? Кога се прави индексация, кога осъвременяване и кога преизчисление?

12

Пенсионер

преди 2 години

Рано сутринта парите ги видях, че са преведени. Към новата сума за януари са добавени 7/31 от увеличението на пенсиите заради седемте дни в края на декември.

11

Анонимен

преди 2 години

Преизчислени в НАРУШЕНИЕ на КСО, защото там не е записано, че ще се осъвременят по африканско, марсианско или швейцарско правило, а СПОРЕД ДЕЙСТВАЩИТЕ НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ! Сега да ги преизчислят съгласно КСО!

10

Анонимен

преди 2 години

До като то не се събете на жълтите павета и да ги изринете все така ще ви лъжат

9

Пенсионер/ка

преди 2 години

На това пенсионно увеличение аз му казвам ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ!

8

локуми

преди 2 години

До Анонимен - да бе, зеха ми 40 лв от пенцията, шот съм бачкал у мината и ги дадоха на тия дет прста не са си дигнали цел живот! не бе , нема лошо нека дадат на хората с минимална пенция, *** шо мнамаляват от мойта!?

7

Анонимен

преди 2 години

излъгаха отново хората работили в категориите 1 и 2 и осигурявали се на мах. доход.Този сутрин Христина Христова каза, че за тех коефицента на увеличение не е 1.35 , а 1.2. Благодарим на загрижените политици и особенно на една червена госпожа.Никога повече глас за нейната партия.

6

Анонимен

преди 2 години

комунисти лъжливи! с едната ръка даваш на едните, тва дето с другата си взел от другите - пълна подмяна! ... мамата лъжлива!

5

Анонимен

преди 2 години

с 35 лева по малко от декемврийската - "преизчислените пенсии и месечната добавка от 60 лева." - свещи да си купите преизчислявачите! лъжци!

4

Зозо

преди 2 години

Абе тези протестърите нали много плюха Боко, че давал по 50лв. отгоре на пенсиите. Кво стана ся, а? Подмяната продължава.. Накрая ще има класическо осиране по комунистически - начело с Рундю сертификата.

3

МЕЧ

преди 2 години

Започна изплащането на намалените пенсии за януари!!!За повече подробности търсете д-р.КОРНЕЛИЯ НИНОВА!!!А иначе не мрънкаите- искахте ПРОМЯНА получихте я!!!Сега се стягайте за токови/шокова такава!!!Интересно сега системата не ни ли убива???

2

Анонимен

преди 2 години

НОИ предупреждава пенсионерите, които утре ще потеглят да харчат новите пенсии на Карибите, да спазват противоепидемичните мерки на летището...

1

Анонимен

преди 2 години

Да са живи и здрави пенсионерите да си харчат парите и да живеят в лукс и охолство след увеличението.