29

херодот

преди 2 години

Тоа пьк коѝ е

28

а аз

преди 2 години

си мислех че всичко си е наред, добре че излезе тоз гении да мъ светни

27

Анонимен

преди 2 години

Като слушам и следя нещата оставам с впечатление ,че Вас май НИКОЙ НЕ Ви пита за нищо , камо ли пък за някакъв си "толеранс" , с който сами се заблуждавате , че сте значими ?!

26

334

преди 2 години

Този се превърна в клоунското лице на СДС. Продажник отвсякъде.

25

1

преди 2 години

Не драги ми румен4о,ти и твоите,предадохте синята идея ,като се взехте ,с комуниста бойко,сега си седнал да даваш 100 дни,ти кой си,вие с вашия бойко сте бита карта.

24

Анонимен

преди 2 години

Когато има недостиг на продукти в действие е пазарния принцип на оценка и разпределение,когато има излишък е държавния принцип на оценка и разпределение с ниска данъчна ставка на защита на производството и къде ще се съхрани,съвмести за изравняване на нормалните условия на текучеството и ставките,като в случая може едни цени за ток от източниците да се подведат към главните производители които са държавни дружества за обеспечаване на нормалния работен производствен и жизнен ритъм,а ВЕИ с борсите

23

Алекс

преди 2 години

Колко е жалко да си патерица на ББ.***

22

Анонимен

преди 2 години

Сдс трябва да бъде забранено.

21

Христо Христов

преди 2 години

Този път кризата е резултат от евроинтеграцията... така ще бъде и със ВСИЧКИ кризи занапред.

20

Атанас

преди 2 години

Този прилича на клошар,който си е намерил костюм в ***

19

Herr Muller

преди 2 години

Некомпетентността на Киро Сладкаря, завършил Харвард "дистанционно" и Овенния Чорап ще докарат на власт отново ГЕРБ и всичко ще си дойде по местата. ГЕРБ доказаха, че могат да крадат и да дават на народа достатъчно, за да живее добре. 100 дни са много време. Народът няма да ги дочака и някой ще яде як пердах.

18

Пенсионер

преди 2 години

Новото правителство излъга за повишението на пенсиите. Говореше за 12,5 %, а реално се оказаха 5 %. И това при премахването на 60 лева от Ковид компенсацията.

17

Анонимен

преди 2 години

"Кризите в страната са много големи" ........... Кризите в страната са толкова големи, че вече не се побират и една по една излизат извън границите на страната. Това е добре, защото така ще излязат всичките поради липса на място. И аз да съм на тяхно място, нямаше да стоя в помещение, което не отговаря на габаритите ми.

16

ЛУД

преди 2 години

НЕ СЕ ГОТВЕТА ЗА 100 ДНИ ТОЛЕРАНС МОЖЕ ДА ОРЕДЕЕТЕ СЛЕД 5тата ВЪЛНА НА КОВИТО

15

ПОДКРЕПА

преди 2 години

Румене , Румене , докъде докарахте вие от СДС България ?Повечето от СДС сте Покойници , но развалихте България . Ти човече защо още се пъчиш като Лице на СДС - нямаш ли Работа ? Няма ли НОИ за теб ?

14

do 15

преди 2 години

Има ли друг като Костов, който преди и след политиката да работи едно и също? Дай пример.

13

Анонимен

преди 2 години

Костов отвори вратите на грабежа , като за себе си остави Златни пясъци и други дребни работи . Цели курорти си взеха тези от СДС .Явно без шамари няма да стане

12

Краси

преди 2 години

сдс СЕ ПРОДАДЕ НА КОМУНИСТА Винету като магистралка!

11

Анонимен

преди 2 години

. Не ни трябват СДС та герб ове и ндсв та а независима държава . Да пукнат евроатлантиците довели България до това дередже . Да правим бизнес и с изтока и са запада (макар че запада иска субсидията да решава а не пазара ) Но евроатлантизма съсипа България . Да пукнат тия продажници и *** евроаталантически. Това ще оправи България а не ,,членството,, Напълно доказано а медиите са продажни и фарацейски . Фарацеите плащат на медиите .

10

Щерю

преди 2 години

- Брех, в тая държава само Бойко и Румен ни оправят! Танго и Кеш - Кеш и Танго...