22

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Когато пилотите от Граф Игнатиево отказаха да летят, защото нямаха достатъчно часове, чумата Борисов ги обвини в държавна измяна. За него беше важно единствено правителствения самолет да го вози от София до Варна з квартални мачлета.за това нямаме обучени кадри.

21

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Най- подготвени в региона са Турците и може би Гърците, но Турците имат над 400 хеликоптера, от 10 години сами си ги произвеждат, а новата серия TAl Gokbey е перфектен хеликоптер, сега сглобяват и 109 броя Black Hauk T-70 - взеха лиценз , и започват производство на T 929, след като произведоха 80 броя -Т 129

20

Анонимен

преди 2 години

А за летящите коли дето искаше да ги вкарва тоя дали имаме.

19

до 24

преди 2 години

По 100 часа са правени на месец, знаеш къде се записват тези данни, нали има си летателни книжки и ако няма 100 часа нальот на месец, не можеш да летиш, такива са разпоредбите от ГВА и преди и сега, независимо от въздухоплавателното средство.

18

Анонимен

преди 2 години

айцето и кокошката. нищо, ще дадем едни десетки мелеона сега на туршаците. ПС: докато дойдат хеликоптерите, минимум година, ако няма да купуваме някои бръкми на французи, жабари великопакистанци и тем подобни подшиляци, пилотите могат да бъдат обучени съвсем спкойно.

17

До Иван

преди 2 години

Иване, не лъжи. Максималният нальот за цивилен пилот в година е 900ч. Хели Ер в Африка правеха по 100-150ч максимум годишно на Ми-8 и са рекордьори. Не лъжи, Иване, сипи малко нафта и подкарай вертолета до денонощния за още бира.

16

Анонимен

преди 2 години

Леле тоя с жп не може да се справи,та пилоти и хеликоптери ,влакове за София закъсняват с по 2 часа ,един нямал спирачки други нямали парно ,това е събота министре няма как влак да тръгва от Бургас или Варна и Пловдив за София и да закъсняват !

15

Иван

преди 2 години

Аз съм в авиацията от 1990 г., като дълги години съм работил в авиокомпания, която лети само с хеликоптери. Нальота на Ми-8 при провеждане на акции извън България е много над 2000 часа годишно. Тук не говорим за военните. Подготвени кадри има, но може би финансовите интереси са на първо място.

14

до Петко

преди 2 години

Ааа..., Петко, тук "далавератъ" е друга! Значи, афганецъ е готов работи за 1,500 лв, само и само да не е у Афганистан и да докара у Бг цялата фамилия, а другите 3,500лв. у джоба на онзи дето го е наел. И тъй, всичкото "индианец" доволен! -)))

13

Маруска

преди 2 години

Но имаме пилот Радев . От колко години е на кормилото в България? Гони вятъра и опинците на Борисов. Свири и си пее.Сладур.

12

зАз

преди 2 години

2 хиляди летателни часа?????? Че, то тогава ще трябва да закрием цялата си воена авиация, бе!!! Откъде толкоз пари за авиационо гориво у нас! -))) Пък и тренажори нямаме, дори за новите Ф-ки. Вай, вай... и ний Русия шъ плашим! "На гол тумбак чифте пищови без барут" -))) Да съ смейш ли, да ревеш ли...

11

РР за цялата си

преди 2 години

служба от 29 години има под 1500 часа във въздуха.Значи не отговаря на изискването да е пилот на спасителен вертолет,но е командвал ВВС(заедно със състава на зенитните сили те бяха 6500 човека личен състав,но вече са 5900).И този солдафон,с управленски капацитет на кмет на малък град,по ирония на съдбата и игра на задкулисни сили,ни стана върховен вожд?Ура за маршалисимус Радев и двойствената кадрова политика на все още владеещите ни тъмни сили.Боже,пази България,само в теб ни е надеждата.

10

Анонимен

преди 2 години

Има има ааа ама не работят тука защото няма такава позиция в БГ - то, ами няма хеликоптери бе...И няма да ги върнете защото са ви недостатъчни заплатите.... ръйшшш..

9

Анонимен

преди 2 години

Добре де АМА нали "баш пилота" командва държавата от близо година???????????????? 9 милиарда открандаха САМО за демември!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА-Добре ли сте?

7

Анонимен

преди 2 години

то и хеликоптери нямаме

6

Анонимен

преди 2 години

В Африка са! Отдавна.

5

истина е

преди 2 години

Ама имаме пилоти на ефове на чертежи!!

4

Щерю

преди 2 години

- Споко! Фърчилото Радев ще извади от ръкава си свои хвърчила...

3

Анонимен

преди 2 години

Това е като обява за работа тип търси се млад студент с 10 години опит.