27

Анонимен

преди 2 години

На българина като му кажеш че не е добре да лочи по 2 литра бира на ден и че месо по 3 пъти на ден не е полезно , веднага те обявява че не си патриот , *** на хранилка при шороз.

26

Анонимен

преди 2 години

Очаквам в най скоро време някой да предложи да престанем въобще да ядем и да караме на фотосинтеза. Когато има облаци ще ходим на солариум, но държавата ще поема половината от цената.

25

аз да ви обадя

преди 2 години

Което със сигурност трябва да забравите са всички преработени "месни" продукти, оня ден в една немска бакалия се зачитам в етикета на парче варено-пушено свинско : "45% св.месо ...." - за саламите го знаех че поне половината е пълнеж, но това вече обра точките.

24

Зозо

преди 2 години

Снощи хвърлих на скарата няколко пържолки от осмянка ..ммммм. Веганите ако искат и шишарки да ядат :)))))))))))))))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 2 години

Вече сме запознати със Сухия януари - предизвикателството, което ви кара да се откажете от алкохола, но има и друга възможност, с която да започнете новата година по-здравословно и това е веган диета.. . . Не знам от къде ги взимате тези анемично-неграмотни псевдожурналисти?

22

Bp

преди 2 години

Аз спрях месото и получих анемия и започнах да п,р,и,п,а,д,ам. Захрани се с месо и съм добре, но го редувам с постни яденета.

21

Хаха

преди 2 години

Тези статии се пускат в този сайт с цел да мобилизират мършоядните фанатици, че да вряскат истерично, все едно някой им пречи да си купуват и консумират труповете и производните им. Дедовците им с фесовете , потурите и цървулите са яли смирено по-рядко месо, отколкото са се къпали, но те се вживяват във войнстващи бранители на опакованата в пластмаса ***. Едва ли един на хиляда от тях знае, като било толкова естествено за човека да яде животни, как да заколят и обработят трупа за консумация.

20

Възмутен

преди 2 години

До Анонимен"Веганството подобрява чревния микробиом"-------Веганската диета лишава мозъка от важни хранителни вещества, особено B12, който е пряко свързан с коефициента на интелигентност. Затова повечето вегани изглеждат като слабоумни.... Напротив, най-големите ***-аци се тъпчат с най-много месо. Идеалната манджа за всеки про-стак е с много месо. Не съм срещал в живота си прос-так вегетарианец, камо ли веган... Про-стакът не е в състояние за възриеме нещо по-различно от малкия свят

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11Веган-януари е през януари, защото е веднага след празниците, когато обикновено се преяжда доста дни. Един вид пречистване и разтоварване. Иначе си съвсем прав за лятото, че тогава човек не се сеща за тежки храни

18

Анонимен

преди 2 години

До МесоЯдДо време е. Няма начин да не развиеш болести. Месото е вредно, наистина. Поне го намали, ако не можеш съвсем да го спреш. И добавяй много пресни зелечуци. Едно от най-добрите неща, които човек може да направи за здравето си е да спре месото. И не е трудно, по-скоро е въпрос на навик

17

Ayn Rand

преди 2 години

Забраниха антиваксърството и мусаката, какво следва? Криптото? Свободното притежание на имоти, автомобили? Достъп до ел. енергия? Викайте ми, че съм конспиратор, да аз съм т1п. Аз съм т1п конспиратор.

16

И да допълня

преди 2 години

Спазвайте новия комунистически веган-нератив. Хората са учени и ви мислят доброто, не правете каквото душата ви иска. Правете това, което режима ви проповядва. Вярвайте само в него. Той е вашият спасител, без него ще умрете най-вероятно още утре

15

Големият рестарт

преди 2 години

Големият рестарт започна с Ковид, да се готви хранителната индустрия, за това ви се спуска тази статия. А мисирката, която я е копирала, хал хабер няма за какво иде реч, но това също е част от всичко. Режима се сменя, вие слепи ли сте?!?!?!!

14

Статия

преди 2 години

Въглероден отпечатък. Опитват се да ни направят на китайци. След като ни забранят мусаката, ще ни забранят да ходим и на море. Вие сте страшно спрели, да не го виждате това. Аз вчера го обяснявам на едни приятели, те кой знае какво са си казали най-вероятно, че си губя разсъдъка.

13

Пландемия

преди 2 години

Ако пЛандемията ви е уплашила, чакайте да дойдат от световната организация по храните. Вече забраниха мусаката. Те вече чукат на вратата.

12

Мисирки ве брат

преди 2 години

Населението е единодушно, че зимата се яде свинско, но не мисирката пише 2 метра пaРеал за веганите-***, щото ако не им напомня какво тре да си слагат ***, они ще започнат да ядат пръст или НЕДАЙ СИ БОЖЕ, да станат нормални люде, които ядат това което им се хапва и им е сладко. Хаха положението е тежко, лесно Нема

11

МесоЯд

преди 2 години

вие не сте добре, това е храна за зайци, ям всеки ден по 1 кило печено свинско, това е и най-евтиното, щото 5-7 лева, в зависимост коя част на свинското ядеш са ти яденето за цял ден - няма глад, няма болести, няма затлъстяване, напротив щото се храниш правилно като прадедите си НеАдерталци, ставаш само мускули, няма и КОВИД, щото някаква настинка, няма как да ти бутне здравият организъм!

10

баба мара

преди 2 години

при 3.99 лв за кг св месо от зап европа на колко години трябва да е това месослед като ядете подобни меса идете пред някои кабинет където се изследва дебелоточерво и си направете изводите

9

Bp

преди 2 години

Постите са за простите.

8

Анонимен

преди 2 години

Всичко е много чудесно с веганството за един месец, разтоварва организма, полезно е, ама защо са го измислили да е през януари? В студените месеци трябва да се яде по-калорична, загряваща храна и месо! Веганството е подходящо за топлата част от пролетта и лятото.