26

Анонимен

преди 7 месеца

"Изключително голямото ниво на износ вдигало цените"Ами кр.атуно, сложи мораториум върху износа, а не върху цената, което само ще отложи поскъпването!!! Уж се имате за големи умници а взимате най-идиотските решения. Освен това пълна проверка за спекула, защото и на децата им е ясно, че такава има.Нищо не правите, нищичко!!! И ако продължавате толкова некадърно няма да изкарате и 1 година!

25

ххх

преди 7 месеца

Корпорациите от ЕС здраво крадат от хората с енергийната криза ,скоро всички трябва да хванем гората или тоягата !!!

24

Въпрос

преди 7 месеца

Нещо не разбирам. Нали тези двамата, широко усмихнати момчета казаха, че има много пари и само да дойдели спирали кражбите на Бойко и цъфаме и връзваме. Сега газа двойно вдигнаха, тока щял да скочи, за това нямало пари, за онова. Абе, момчета, някак си не е сериозно да обещаете звездите, а народа ви да го е страх дали ще презимува. Вие бяхте много щедри на усмивки и обещания иначе.

23

СС

преди 7 месеца

Асенчо държавата е длъжна да осигури ред за хората и бизнеса,а не да краде от тях !! Франция има АЕЦ ,газ от Африка и Норвегия, като ги доставя на ниски цени !!!

22

пенсионер-ветеран

преди 7 месеца

Току-що, си получих сметката за водата за Декември, почти 45 лева! явно, вече струва по 1.5 лева да си измиеш ръцете и 1 път в месеца и душ да вземеш!!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Мисля да си купя печка на дърва, съжалявам, че се газифицирах..

20

ние сме

преди 7 месеца

десни с лява политика и се оплетохме кът пате в кълчища

19

сс

преди 7 месеца

Кокорчо разкарайте "борсаджийте" на горива и ток и спрете кражбите !!! ЕС го зачука "зелен" на хората по време на криза ,бъдете джендъри и умрете от глад !!

18

потребител р0б

преди 7 месеца

след това изказване на Министъра, живота ми е по-добър, моментално се подобри! повече приказви, по-малко работа, това е формулата!!

17

Щерю

преди 7 месеца

- Асене, при тия високи цени, как ще живее народа с толкова ниски пенсии? А работещите с нетни заплати от 640 лв. на месец? - Как?!? Това кажи...

16

Анонимен

преди 7 месеца

Позицията на Министерството на финансите е, че няма как "без умисъл" АПИ да е възложила допълнителни и извънредни задания, многократно над стойността на сключените договори 40 договора с надвишение от 2,9 млрд. лв. над стойността на договорите, чрез анекси и в нарушение на Закона за обществените поръчки. Тези нарушения са предмет на сигнала на МФ и МРРБ.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Министерството на финансите ще обжалва получения отказ от Софийската градска прокуратура да образува наказателно производство по внесения от министъра на финансите и министъра на регионалното развитие и благоустройството сигнал за неправилно разходвани средства от Агенция Пътна инфраструктура.

14

ххх

преди 7 месеца

Тока от АЕЦ да бъде за вътрешният пазар , излишъка го продавайте на ЕС за колко можете !!! ЕС е диктат ,а не равноправен съюз всеки да се спасява това е истината !!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Без да давате права на прекупвачите на евтин ток, обаче. И те са бизнес като всеки друг- не може за тях да има преференция да купуват евтин държавен/!!/ ток, а да го продават на свободния пазар. Това се нарича държавен протекционизъм. И прегледайте администрацията в тежките енергийни държавни структури-има ли хора за пенсиониране или за съкращаване, какви са заплатите там и на какво основание.

12

Муахаха

преди 7 месеца

виждате ли като си образован в Харвард как ги разбираш нещата!

11

Зозо

преди 7 месеца

Мдааа, от АЕЦ-а тока го изнасят прекупвачите комунисти, а на бизнеса и бита от скъпия ток. Е това ще ви изяде главата, запомнете го добре. Ааа да, и ковида като мине 10000 на ден...

10

СС

преди 7 месеца

Вън от енергийната борса и "зелена сделка",някой от ЕС правят милиарди , а бедните да го ***.т !!! Това ли е пазарна икомномика с рекет ???

9

Томичукалата

преди 7 месеца

къде са парите я кажи? Или смао рашковото насъсквате да измисля небивлаици с/у Бойко и да замазва очите?

8

Най-после

преди 7 месеца

се усетиха. Държавата не е длъжна да покрива загубите на частни фирми, но може да забрани износа на ток.

7

асенчу

преди 7 месеца

абе важното е че с кирчу сте усмихнати .