23

Въпрос

преди 2 години

Нещо не разбирам. Нали тези двамата, широко усмихнати момчета казаха, че има много пари и само да дойдели спирали кражбите на Бойко и цъфаме и връзваме. Сега газа двойно вдигнаха, тока щял да скочи, за това нямало пари, за онова. Абе, момчета, някак си не е сериозно да обещаете звездите, а народа ви да го е страх дали ще презимува. Вие бяхте много щедри на усмивки и обещания иначе.

22

СС

преди 2 години

Асенчо държавата е длъжна да осигури ред за хората и бизнеса,а не да краде от тях !! Франция има АЕЦ ,газ от Африка и Норвегия, като ги доставя на ниски цени !!!

21

пенсионер-ветеран

преди 2 години

Току-що, си получих сметката за водата за Декември, почти 45 лева! явно, вече струва по 1.5 лева да си измиеш ръцете и 1 път в месеца и душ да вземеш!!

20

Анонимен

преди 2 години

Мисля да си купя печка на дърва, съжалявам, че се газифицирах..

19

ние сме

преди 2 години

десни с лява политика и се оплетохме кът пате в кълчища

18

сс

преди 2 години

Кокорчо разкарайте "борсаджийте" на горива и ток и спрете кражбите !!! ЕС го зачука "зелен" на хората по време на криза ,бъдете *** и умрете от глад !!

17

потребител р0б

преди 2 години

след това изказване на Министъра, живота ми е по-добър, моментално се подобри! повече приказви, по-малко работа, това е формулата!!

16

Щерю

преди 2 години

- Асене, при тия високи цени, как ще живее народа с толкова ниски пенсии? А работещите с нетни заплати от 640 лв. на месец? - Как?!? Това кажи...

15

Анонимен

преди 2 години

Позицията на Министерството на финансите е, че няма как "без умисъл" АПИ да е възложила допълнителни и извънредни задания, многократно над стойността на сключените договори 40 договора с надвишение от 2,9 млрд. лв. над стойността на договорите, чрез анекси и в нарушение на Закона за обществените поръчки. Тези нарушения са предмет на сигнала на МФ и МРРБ.

14

Анонимен

преди 2 години

Министерството на финансите ще обжалва получения отказ от Софийската градска прокуратура да образува наказателно производство по внесения от министъра на финансите и министъра на регионалното развитие и благоустройството сигнал за неправилно разходвани средства от Агенция Пътна инфраструктура.

13

ххх

преди 2 години

Тока от АЕЦ да бъде за вътрешният пазар , излишъка го продавайте на ЕС за колко можете !!! ЕС е диктат ,а не равноправен съюз всеки да се спасява това е истината !!

12

Анонимен

преди 2 години

Без да давате права на прекупвачите на евтин ток, обаче. И те са бизнес като всеки друг- не може за тях да има преференция да купуват евтин държавен/!!/ ток, а да го продават на свободния пазар. Това се нарича държавен протекционизъм. И прегледайте администрацията в тежките енергийни държавни структури-има ли хора за пенсиониране или за съкращаване, какви са заплатите там и на какво основание.

11

Муахаха

преди 2 години

виждате ли като си образован в Харвард как ги разбираш нещата!

10

Зозо

преди 2 години

Мдааа, от АЕЦ-а тока го изнасят прекупвачите комунисти, а на бизнеса и бита от скъпия ток. Е това ще ви изяде главата, запомнете го добре. Ааа да, и ковида като мине 10000 на ден...

9

СС

преди 2 години

Вън от енергийната борса и "зелена сделка",някой от ЕС правят милиарди , а бедните да го ***.т !!! Това ли е пазарна икомномика с рекет ???

8

Томичукалата

преди 2 години

къде са парите я кажи? Или смао рашковото насъсквате да измисля небивлаици с/у Бойко и да замазва очите?

7

Най-после

преди 2 години

се усетиха. Държавата не е длъжна да покрива загубите на частни фирми, но може да забрани износа на ток.

6

Анонимен

преди 2 години

Държавата пусна 100% от произведената енергия на свободния пазар, цените на тока скочиха защото сега ние трябва да я купуваме на цените на енергийните борси като всички останали. Това държавата го направи едностранно, никой не е питал гражданите или бизнеса. Ние нямаме против излишната енергия да се търгува на борсите, ама след като се покрие вътрешното потребление! Не може българина да извади същите пари като немеца за мегават бе майни, ние нямаме техните пари!

5

Кокорчо

преди 2 години

Гей ли е или Гейка.

4

Анонимен

преди 2 години

ама може да фалира целия бизнес като не му дава да работи 2 г