17

Минаващ

преди 2 години

До "Умен"Ало, "умният", откъде толкова омраза бе, човек? Ти пък какъв си хубав. Я, върни на.. си.

16

Да

преди 2 години

От Здравното министерство отговориха, че при направена проверка към дата 31.12.21 г. е констатирана липса на пулмикорт, фраксипарин и клексан, поради което са добавени в списъка на лекарства с установен недостиг. - Така работият министерствата в България - констатирано е и записано. Реално нищо не се върши, но има документи. Ако очаквате да свършат още нещо сте объркали държавата.

15

Анонимен

преди 2 години

На всякъде по медиите пишат турция как Турция в момента се тресе от тежка икономическа криза. България уж не е в криза. Според управлението държавата върви добре.

14

oopsie

преди 2 години

антиваксъри купуват лекарства, които са произведени от същите фармацевтични компании, които правят ваксините....И не знаят какво има в тези лекарства, а ги пият хахахах. На Балканите всички копаят дъното!

13

Анонимен

преди 2 години

"Има голямо търсене и винаги се обостря при COVID вълни" ........Да, както забелязваме, всичко е манипулация от страна на правителствата и вирусът го няма, а вълните още повече са плод на манипулативна статистика. А хората си купуват лекарства ей така, да има. Или парите са им много и си казват "Защо пък да не си купя лекарства за COVID, нищо че не съществува?".

12

До умен

преди 2 години

Само добави префикс "мало" към името си. Няма значение българи или турци, хората сме си хора.

11

Анонимен

преди 2 години

До.. 11... Няма как да стане, защото тия още са заети на всяка цена да очернят Борисов.

10

Анонимен

преди 2 години

До Възмутен Аре бе, изисквало се срок от една година! А миналата година като народа поиска да има от всички ваксини как Бойко успя за отрицателно време да договори и достави? Значи сега и радевите да се разтичат малко и да потърсят как и от къде да снабдят хората с лекарства! Нали са по-кадърни и образовани от Бойко? Нека да поработят малко! Не са избрани да стоят там и да позират за снимки!

9

УМЕН

преди 2 години

НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН ,не бих купил нищо докосвано от турчеещо се!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ще се лекувате с безплатните антибиотици на Радев. Това е положението.

7

Възмутен

преди 2 години

До Анонимен До 6 Крадците са тези от ГЕРБ ,защото за всичко се изисква срок поне от година за заявки.Я тичай в Банкя и питай тиквата.

6

Анонимен

преди 2 години

В статията пише че проблемите са от началото на пандемията. ГЕРБ не са договорили достатъчно лекарства за болните граждани, последствията продължават и сега, въпреки усилието на новото правителство.

5

Анонимен

преди 2 години

Отбелязани като недостиг,ама кога и как ще оправят проблема е неизвестно...като всичко в нашата мила страна

4

До 1

преди 2 години

До 1Ти с какво образование си? Аптеката е просто продавач на лекарства който си взима стоката от доставчици.

3

Анонимен

преди 2 години

Когата хората не се ваксинират и поради това попадат в болници, страдат всички, дори и малките деца. Лекарствата отиват за доброволно неваксинираните, и децата умират поради липса на лекарства.

2

143 г руско иго

преди 2 години

Избори имаше ли, гласувахте ли, за РРадев и ППППутки? Радвайте се сега!

1

Анонимен

преди 2 години

аптекарката какво прави по въпроса или не е от нейния ресор