18

Ваксан

преди 2 години

Живея в Тайланд, тук за разлика от Зпд. Европа показват статистиката на починалите след пълна ваксинация, с една доза и без ваксина. Разликата е несъществена 48% от починалите са ваксинирани срещу 57% неваксани. Фирмата в която работя задължи всички да се ваксат, ваксах се, две дози Модерна, след втората доза по-голяма част от колегите "клекнаха", в това число и аз, не беше приятно 11 дни с повишен пулс, сърцебиене, студена пот и безпокойство! След това Шефовете рекоха - Бустер само по желание!

17

Анонимен

преди 2 години

Ваксан, но не и починали, все пак!

16

Анонимен

преди 2 години

Ваксан, но те и починали, все пак!

15

Анонимен

преди 2 години

"Кво става? няма и 200 деца? Нали през цялото време ги обвиняваха че са развъдник на заразата за старците?!?"______________ От декември досега, от 21 деца 3 клас, 5 с положителни PCR тестове. Аман от карантина в това хубаво време. Едното, на 23.12., та бе ваканция-чудо!

14

Ваксан

преди 2 години

Любопитно ми е, от какво се страхуват Ваксинираните!? Нали са ваксани или май нещо се съмняват в ефиктивноста на ваксините? А, може би, защото в най-ваксаните държави са с най висок ръст на заразени и заболели.

13

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са ***. Лошо ни се пише с тоя материал. Виж ги само какво произвеждат във форумите и после не се чуди!

12

Darth shadow

преди 2 години

пиша за *** вярващи в тези бълвочи препарати, като получиш си дозата ставаш носител на тази гадост и заразяваш всички наоколо..

11

Човек

преди 2 години

Ще стават много повече, на детето ми в класът всички са без маски. Учителите и те са без с изключение на една. Вари го, печи го *** си е ***.

10

ха ха

преди 2 години

Кво става? няма и 200 деца? Нали през цялото време ги обвиняваха че са развъдник на заразата за старците?!?

9

Анонимен

преди 2 години

ТЕ може и да не стигат до болница, но родителите им - да. И остават без такива в някои случаи._______________________ Да, прав си, като се стигне до болници, вероятността децата да загубят родител или и двамата родители е голяма. Браво, схвана материята! Там (в болниците) се извършва истински генцд!

8

Анонимен

преди 2 години

7 и аз така.

7

до 5

преди 2 години

ТЕ може и да не стигат до болница, но родителите им - да. И остават без такива в някои случаи.

6

Анонимен

преди 2 години

Що ли прочетох "след ваксинацията"

5

Анонимен

преди 2 години

Леле и новородените разбраха вече че ваксини за много милиарди са ментета ,гадове

4

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа, че това е глупост. Хора които не кашлят и не кихат не са заразни. Това че си установил наличие на коронавирус в тялото не ги прави болни или заразни. Асимптоматичните разпространяват в 0 до 2.2% от случаите, като случаите на разпространение са при хора с които са имали обмен на телесни течности! Съответно ако не ги бяха тествали тези деца нямаше да знаят че са имали КОВИД понеже вероятно много малко от тях ще имат симптоми и едва ли някой ще стигне до болница!

3

Анонимен

преди 2 години

Тестовете от 0.80 стотинки с плюнка използвани по училищата ловят ли Омикрона? Или ги закупихме и въведохме за задължително използване за осигуряване на безопасна среда за обучение само да осигурим спокоен пенсионерски живот на Стойчо и наследници.

2

Анонимен

преди 2 години

Дали думата "ваканцията" да не я заменим с " ваксинизацията" ... Да видим кво ще се получи :)

1

те такааа

преди 2 години

Значи трябва да се отменят ваканцийте!