19

Фастер

преди 2 години

Браво !Да са живи и здрави всички!Напук на всички говномети под статията,които като гръмне нещо и се изпускат и винаги имат жълто по гащите ,дори да се къпят по 3пъти на ден!

18

Анонимен

преди 2 години

Скочиха мъже,а излезаха стафидени булки.

17

Той

преди 2 години

Тези "мъжки" хора са пълна простотия. Истински патриоти, които предната вечер в тях са слушали кючеци, напили се и отишли да влезнат в реката. След това на 03.03 ще развеят БГ знамето и лятото излизат в почивка в Кушадасъ на All Inclusive.

16

Анонимен

преди 2 години

Кич. Тотална простотия става с тия пиянски хора на Йордановден.

15

Анонимен

преди 2 години

У нас така е яко. Пиян се ходи на църква за сеира, пиян- на лов. Пиян се скача за кръста. Пиян на Коледа. Пиян на Нова година. И животът мина. Патриоти? Това не е патриотизъм. Както в долен коментар е казано, патриот е този, който прави всичко възможно да е ценен за общество и икономика.

14

Анонимен

преди 2 години

толкова пияни мъже и едно разревано .глупаво малко момче..такова падение..нямаше нищо ценно и уважително тази година в ритуала.

13

Един с Една

преди 2 години

В бухария е геройство да си пиян залян и да правиш маймунджелъци :)

12

Доктор Сън

преди 2 години

Цел ден за *** некви новини слушам....кой къде скочил в тинята...много важно !

11

Патриот

преди 2 години

Красота!

10

Анонимен

преди 2 години

Ау, без маски! Ауу, и без дистанция! Ау, ужас и в ледените води може да настинат и хванат омикроня! :))) Ковидзомбитата сигурно сега се пукат от яд!

9

Мария

преди 2 години

Браво Българи! Честит Йорданов ден, честито Богоявление!

8

Анонимен

преди 2 години

Нито се гордея с подобен цирк, нито нищо. Псевдопатриоти, окичили се с носиите и флаговете, тропкат хорца и скачат за кръст. Няма лошо. Ама това е псевдопатриотизъм. Истински патриот е този, който не укрива данъци, не получава пари на ръка. А от тия сладури 80% са бачкатори в сивия сектор- вредни за икономика и общество. Дребни тарикати, правещи се на големите патриоти. Съжалявам.

7

Програмист

преди 2 години

Нация от чобани. Да им е честито ежегодното къпане. Следващото догодина.

6

Муахаха

преди 2 години

"Народ който играе хоро в ледени води и изтрезнява с бира, не може да изчезне" - отваряш съседната статия - за 10 години България се е стопила с близо 1 мил, вече сме 6,5 мил! Продължавайте да вярвате, че дивотиите и преяждането и препиването ви правят безсмъртни! Дееа и простия народ!

5

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами по всичко личи, че това е събитието на деня което трябва да ни направи горди българи, затова че някакави наши сънародници с потури и калпаци, са нагазили в селският гьол да поцапат в калта и тинята с патките ... ЕЛ преЦеденте трябваше да присъства и той за да дръпне една пламенна реч и между другото да спомене че тази патриотична случка трябва да ни стимулира да се борим със задкулисието и да разграждаме модела на Борисов ... !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Браво, момчета! Честито Богоявление и Кордановден на всички!

3

Хахаха

преди 2 години

Какви ледени води?! Навънка е 17 градуса хахаха

2

Мда

преди 2 години

Леденото хора е вестникарска измислица от 90те години! Никога не е съществувала като традиция нито в Калоферско нито никъде по света преди това! Сейрджийски ритуал резултат от измислица и глобалното затопляна! Голямо геройство на 15 градуса да скочиш пиян в реката!А да ви видя на -20 градуса! Българите от 18-19 век дето цял живот са изкарвали с два чифта путури и са носили по 10м пояс да си пазят кръста,най-вероятно са скачали в ледени води хоро да играят!Надминахте макетата по измислици!!!

1

Сюлейман паша

преди 2 години

Човек като е *** скача не само вьв водата ами скача и от осмия етаж!Що за идиотская традиция е това!Останали са ви шепа хора па и тях да затриете!От друга страна разбираемо е-това е било повод поне един пьт в годината да се изкьпете...