52

taschunka witko

преди 2 години

Ромите исках да кажа макар предишната дума да я има официално в уикипедията

51

taschunka witko

преди 2 години

*** те са безработни

50

Анонимен

преди 2 години

Стайко, благодари на фармамафията и на българските математици-БАНанаджии.

49

Поп Грую

преди 2 години

Зърнарите пак ще пищят за пари. Джипчетата им станали на по пет години, държанката иска силикон и джуки, децата искат айфони... мъка! С тези мизерни субсидии парите стигат само за номер с еднакви цифри на колата от 100 бона...

48

Анонимен

преди 2 години

Внесете си работна ръка. Подсигурете им на вносните работници място за живеене и атрактивна заплата, с която да ги привличате. Нали такава мантра имаше?!

47

Анонимен

преди 2 години

Скоро и в промишлеността ще стане така.

46

БПФ

преди 2 години

Научният термин за това е: "капан на бедността" - ей-такива получават от социални помощи повече, отколкото биха получили от труд и стават пожизнени *** !!! А като им се позволява и да крадат безнаказано, как очаквате да работят? Първо трябва да се спрат абсолютно всякакви помощи на трудоспособни лица, отказващи да работят, включително детски, а после - кражби и всякакви други престъпления да се наказват с принудителен труд. Да се даде и право на хората да защитават собствеността си с оръжие

45

БПФ

преди 2 години

Никой вече не се занимава със зеленчуци, овощарство и т.н. не само защото няма работна ръка, но и защото никой не защитава частната собственост, а и при животновъдството. Ти се трепеш като роб, накрая идват на тумба чеpнoкoжите и опоскват всичко. Същата тая гнъсна нaпаст отказва да работи, дори да и предлагат работа, защото да се живее от помощи и кражби е по-лесно. НЕработещите и НЕучещи лица в трудоспособна възраст са 19% от населението, колкото и пенсионерите поради възраст, ама "няма хора"..

44

Анонимен

преди 2 години

До ? - и колко ще струват продуктите, произведени от лентяи, мотаещи се по нивите срещу 200 лв надница? Като в Англия ли, дето три пресни чушки на тарелка, струват в магазина 4 паунда?

43

Ясен Желязков

преди 2 години

Проблема не е, че няма хора. Проблема е на изхода на селскостопанската продукция. Много "розови ръчички", през които минава продукцията я оскъпяват и дори правят невъзможно и нерентабилно производството. Визирам данъчни, ДНСК, общини, местни дерибеи, ако щете полиция, пожарна, ако щете съд и прокурори. Ако решат, всички гореизброени ви премахват фирмичката и следва чуденето защо няма селскостопански фирми, освен казионните.

42

Хляб

преди 2 години

Стайков, къде изчезна хубавия вкусен хляб от детството ми и то на цена, на която баба ми ме пращаше да купувам черен хляб (истински обаче) да храни кокошките. Сега хляба е не само скъп, а и кокошките не го ядат!!!!!!

41

Работник в Чехия

преди 2 години

Има но с тези мижави парици тука дето давате не става, изнасяйте продукцията пшеница царевица ,слънчоглед после вкарвайте и лапайте ДДС ,ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА да вземат да ви резнат крилцата субсидий помощи ковид и какво ли не ,а купуваме вносно и то скъпо а,то си е бг продукция

40

Анонимен

преди 2 години

Как няма? 30 г. Всички хранят гетата. Там бол народ лежи на помощи и яде. Любимците на комуниститя

39

Алчност

преди 2 години

От изказването прозира лакомия...не да оправиш нещо, а просто да не изпуснеш да поокрадеш още субсидии. Де е контрола в тва земеделие?!Стига сте тровили земята и строили ваканционни селища...с парите уж за земеделие!!!!!!

38

алооо

преди 2 години

Другарю Стайко, то когато имаше хора вие се подигравахте с 200-300лв. заплати и те хората избегаха.Сега що ревете като набодени мечета че нямало хора?Кой ви е виновен?

37

Анонимен

преди 2 години

Има, има,пари да имаш само.

36

Анонимен

преди 2 години

Споко ще има нов внос бежанци

35

16 годишен

преди 2 години

аз пък си мечтая да съм фермер. връстниците ми се смеят, но като няма какво да ядат ще видим кой се смее!

34

още от времето

преди 2 години

на силно любения бай-тошо има един лаф - Кой е най-големия овчарски скок? отговора е- от селото до града. Направиха национализация и тез де се трудиха трябва да делят с нехранимайковците от преди 9ти крадци на кокошки и обирджии на мандри, след 9ти вече борци против фашизама, Кой не си дава кравата на стопанството - изчезва, кой не си дава земята- изчезва. Така унищожиха селото. А интелигенцията просто я разстреляха с помоща на "братушките" За тва сме на тоз хал и няма оправяне

33

gele

преди 2 години

боко довлече половин България у софето, па сега нема кой да работи. И още по-тегаво ще става