109

славянин

преди 2 години

Маджаров, ама да не стане като в Казахстан!

108

Анонимен

преди 2 години

Този за нищо не става щом е само доктор! Всички такива вече стаха професори или академици, а той си остава *** доктор! Между другото д-р на техническите науки е много по висша степен от медицински доктор! Би трябвало да се наричат лекар, лекар с апробация (т.е. разрешено да лекува хора, обикновено няколко години след следването), доктор (т.е. защитил дисертация - уникален научен труд, не преписан), доктор с хабилитация (т.е. може да преподава - има педагогическа квалификация) ипо нататък проф

107

Така си е Маджаров

преди 2 години

Това е медицинска тема, а не бизнес.С медицинския бизнес, с който ти реално се занимаваш,не предполага да изхождаш мнения за отнети права и възможности.

106

Анонимен

преди 2 години

Много ми е забавно, когато загрижени за българския народ като тоя д-р се окажат, че са най-корумпираните! Я някой да напише, колко му е дал на д-ра за да извърши някаква услуга? Абсолютно убеден съм, че д-ра работи в някакви корупционни схеми и сега се опитва да трупа активи, за да може да каже, ако стане нещо, аз . . . това, аз . . . онова, като пправдание разбира се!

105

Анонимен

преди 2 години

Неосъщественият мокър сън на всички жалки тиранчета от времена незапомнени ахахаха ! Хората, които опитват да отнемат правата след това виждат как се защитава СВОБОДАТА ! Исторически факт.

104

Анонимен

преди 2 години

Кой му дреме за вашия вирос?!? Всички оздравяхме за 3-4 дни.

103

Ние все последни

преди 2 години

,,Япония спря всички наредби за ваксини и постави предупреждение за миокардит върху етикетаПърво, министерството на здравеопазването на Япония призна за нарастващия процент на сърдечно възпаление сред ваксинираното население.Публичният и частният сектор на Япония бяха предупредени за факта и им беше забранено да дискриминират тези, които отказват ваксината срещу COVID.

102

Анонимен

преди 2 години

Гад слуга продажна

101

Анонимен

преди 2 години

Тролья и продухвам тръби срещу заплащане! За контакти - в Русия съм.

100

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.......Верно, в Казахстан руски войски ще влизат тука радиомълчание.

99

Зозо

преди 2 години

А д-р Маджаров иска ли да му се отнеме честта, временно? :))))))))))))))))))))))))))) Болката не е голяма, срама е голям :))))))))))))))))))))))))))))))

98

Анонимен

преди 2 години

Живея в Германия, всеки ден тестват в работата само неваксинираните, ваксинираните не. И същите тези ваксинирани и не тествани идват болни, подсмърчащи и понеже не ги тестват, а са с Корона се оказва и заразяват останалите. Факт! Натиск децата да се ваксинират при условие, че няма нито едно дете в болница с Корона. Изпратих в Австралия цял самолет за нищо, здрави деца да приберат.

97

Анонимен

преди 2 години

Тоя първи требва да висне от дървото!!!

96

Менгеле

преди 2 години

На Маджаров 5 конституции да му намачкаш в главата ще му е малко.Жалък гъзолизец.Права щял да отнема.Да не си ми ги дал ти бе ***?

95

против

преди 2 години

До Чичоти не си добре,кой си ти да задълйаваш хората да бъдат задължителни ваксинирани

94

До Анонимен 101

преди 2 години

"Няма нито една статия за Казахстан, в която да е написана причината за бунта. Защо? Но пък пише, че имало много убити. Какво става и има ли ясни новини, а не замъглени?" - - - - - Как публикуваха, че са обсадени болници в Алрамаати?! Просто се чудя как се излъгаха да го напишат! Че то е ясно срещу какво са бунтовете - срещу ковидтерора, който доведе мизерия и увеличение на цените в цял свят. Набодете се, за да сте свободни! И какво стана, като се набодохме? Същите призиви! Аут от света!

93

Анонимен

преди 2 години

Ахахах споменах смисъл от забрани и хоп - изтрит. Вече ясно - платен.

92

Анонимен

преди 2 години

Имахте 2 години да го набавите тоя медицински персонал. Както сте го изгонили по чужбините, така ще го и връщате. Ще се погрижите да осигурите безплатни специализации да инфекционисти, пулмолози и други специалисти. Не се правете, че не получавате помощи за овладяване на ситуацията и не вземате заеми, нам си за кво. Който е алчен и смуче от здравето на българите - в съда. Който е некадърен да устрои здравеопазването - да си ходи.

91

Анонимен

преди 2 години

Сакъв ди ти бе права щял да отнема, грух, грух.

90

Анонимен

преди 2 години

Няма нито една статия за Казахстан, в която да е написана причината за бунта. Защо? Но пък пише, че имало много убити. Какво става и има ли ясни новини, а не замъглени?