12

баба мара

преди 2 години

ксарелто20 за разреждане на кръвта периодично изчезва от аптеките а ниетрябва да го приемаме на всеки 28 дни стига с този тормоз

11

пенсионер

преди 2 години

доволни ли сте от ПРОМЯНАТА ?АААААА? къде са парите на пенсионерите ало КИРЧО?????

10

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно всяка година през есенно-зимния сезон лекарствата за астма липсват. Всяка година. Изнасяли ги навън, защото са на по-ниски цени. Всеки гони печалба. А че детето ти прави при всяка настика спазъм на белия дроб- на кой му пука. И не са само тези лекарства.

9

Анонимен

преди 2 години

А новата министърка на здравеопазването е фармацевт и миналата година казваше за липси на лекарства, я сега да видим защо като ТЯ е министър НЕ пророни и дума? Къде са лекарствата Сербезова? Паралелен износ на наши фирми?

8

Minuva42

преди 2 години

Антон Вълев лъже. До сега никога не е имало недостиг на Пулмикорт и Вентолин и не - нямат заместител в България. Особено за инхалации!

7

Minuva42

преди 2 години

За мен главен виновник е Министъра на здравеопазването. Родители на нуждаещи се деца алармират за това от няколко месеца, а те най-нагло казват - проблем няма. Ще има доставка в края на Февруари...?!? И всички медии нищо не казват по въпроса. Родителите на деца с респираторни проблеми са притиснати до стената и организират купуването на препаратите от Турция по частни канали. Долно и арогантно игнориране от МЗ!!!

6

Анонимен

преди 2 години

За това имаше предупреждение от преди повече от 2 месеца. Който има критично мислене и алтернативни източници на информация, е чул и знае.

5

Анонимен

преди 2 години

1 цените на лекарствата ВЕЧЕ скочиха драстично. Всеки месец се покачват. Интересното е защо тази министърка го оставя тоя процес на самотек? Тя беше човека, който алармира че това ще се случи и че трябва да се вземат предпазни мерки, а сега не взима никакви мерки.

4

Анонимен

преди 2 години

Новата министърка това го предвиди преди 2 години. Интересно е обаче, при условие че го знае защо не е предприела никакви мерки? Госпожо министър, цялата власт е в ръцете ви, защо има липсващи лекарства? Не е ли редно точно вие да не допускате това. Има десетки механизми с които да го предотвратите. Защо има липса на лекарства?

3

Анонимен

преди 2 години

Винаги е имало.Тука се налага Глахо Смит Клайн фармацевтична компания която е често съдена заради безобразни грешки на фармацефтите.

2

Анонимен

преди 2 години

Булфарма е причината.Олигарха на Доган-Тиков,

1

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът цените да скочат драстично. Никой няма да проверява. Както със статистиката за ковида.