13

Диана

преди 2 години

Лошо е да се щурмува Капитолия, но явно много малко хора се замислят защо се случи това. Явно в страната е назрял/и нов/и проблем/и, за който в момента няма демократично решение! Според мен, вместо да честват годишнини и да съдят хората/освен ако не са направили някакви щети!/,страната трябва да се заеме да реши проблема, но първо трябва да го определи, разбира се..Не е хубаво политици да лъжат и манипулират, а камо ли да са агресивни-това показва слабост...

12

Анонимен

преди 2 години

Невероятното, е че слет "щурма" и опита за "преврат" и опита за "прегазване на демокрацията" имаше само една жертва - жена която се е опитала да се качи през прозорец и ченге я гръмна. Имаше 2-3 набити полицая и 20-30 набити протестиращи. Байдън си стана президент, ФБР разследваха 1г и накрая стигнаха до шокиращия извод, че никой не е щурмувал нищо, никой не е организирал нищо и тия обвинения са за "trespassing" сиреч влизане с взлом, което няма как да стане щото това е публична собственост!

11

1година от

преди 2 години

1 година, от както ни показаха как тъмните сили могат да затворят устата на най-силният човек на света , на главнокомандващия най-мощната армия .....на господаря на земята.На президента на САЩ му беше отнета възможността да бъде чут гласът му.Информацията беше ограничена и в голяма степен манипулирана .Това е война между свободата и робството.От 1 година вървиме към световна диктатура

10

Анонимен

преди 2 години

Тук 1-я и 3-я са долнопробни провокатори. На 12-ти не си помисляйте да следвате акъла и действията на подобни вътрешни врагове, защото ще се окажете бити, арестувани и осъдени като американците. Ако вземете участие в предстоящите протести на 12-ти, протестирайте мирно и се придържайте към идеята на протеста.

9

Анонимен

преди 2 години

Скоро обвинените ще станат 726. Майкъл Пенс се е съгласил да даде показания срещу господин Тръмп и явно има какво да каже за неговата роля в пуча срещу Капитолия. Господин Тръмп в беса си се е позовал на имунитета си, та се е наложило адвокатите да му обясняват надълго и широко че от 21 януари 2020 година той няма имунитет.

8

Анонимен

преди 2 години

Това да не е онзи щурм когато хората се разходиха бавно из Капитолия и един шишкав полицай им показваше пътя и си изпускаше палката? Страшна работа беше.

7

Анонимен

преди 2 години

В Момента според последни проучвания в САЩ 47% от хората считат,че Байдън е избран с машинации. В пресата на САЩ направо се говори за нова гражданска война. Тя може да е между двете партии или между бели и черни, или между други групи групи, но такава се предвижда.

6

Зозо

преди 2 години

На 12-ти Копейкин ще слага ли шапката с рогата като оня шамана? :)))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 2 години

царя егол

4

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има ред и дисциплина!Така е на Запад!Тука при нас нищо!Превратаджиите ос..раха всичко.

3

ля ля

преди 2 години

облъчени продажни "псевдо-журналисти" пълните главите на хората с глупости и то само от САЩ!!! намери някоя новина и то да е добра Елкееее!!!!

2

x

преди 2 години

Щурм на НС на 12ти.

1

Асан

преди 2 години

Атака с Костя Копейкин на парламътъ за високия ток и газ, маски и каски :)))