22

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът много ни отне - 2,5 милиона души загинаха от капиталистическия геноцид над населението на България.

21

мнение

преди 2 години

България е 6,5 милиона души по данни от преброяването . На 30 000 души се избира 1 депутат. Време е да се редуцира броя на депутатите в Народното събрание на 200, макар че и толкова са много!

20

Диана

преди 2 години

До НАСТИМИР АНАНИЕВ Ама то си личи, че момчето си е от "сой", значи, като всички БСПари, ПП-ари, ИТН-ари и т.н.Аз не разбирам защо тези хора се обиждат, че ги хулим пред лицето на такива поражения, които донесоха на народа ни..Ами не става политици от тях-вари го, печи го, това е! Политици от тях не става!Вместо да се стравняват с другите /а те се сравняват на личностна основа, не на основа на постижения в политиката!/ и да се сърдят, че ги отричат и хулят, да вземат да се махат от там,ама не

19

Диана

преди 2 години

ха-ха-ха!...Значи: "каквото е за хората - това трябва да бъде и за народните представители"..Е..този ме уби!..Край!..Туш от пръв поглед!..Така...така...То..ще е малко трудничко за такива народни представители като него да се нарекат "хора", но с много упражнения може и да се постигне някаква мимикрия, значи...ТРАГЕДИЯ!..Защо ли БСП и СИЕ не разбере, че политиката не е за нея, че гтрябва да си търсят мястото другаде?! БСП многократно го повтаряше, че били в политиката само защото нямало кой друг

18

НАСТИМИР АНАНИЕВ

преди 2 години

ЧЕНГЕСАРСКА ИЗДЪНКА , НА ДС/БКП ,КОЙТО БЕШЕ В ЕКИП ЗАЕДНО С ТЕРОРИСТА И СЪВЕТНИКА НА ФИГУРАНТА--ЕЛЕНКО БОЖКОВ , КОИЙТО АВАРИЙНО СПРЯ МЕТРОТО И ПОДЛОЖИ НА РИСК , ЧАСТ ОТ ПЪТНИЦИТЕ В НЕГО....!

17

Настимир Ананиев

преди 2 години

ДОНОСНИК И АГЕНТ НА ДС/БКП , И ЗАЕДНО С ЧЕНГЕТО ЕЛЕНКО БОЖКОВ , БЯХА ИНСТРУКТОРИ ПО КВАРТАЛНИТЕ КОМИТЕТИ НА СДС , СЛЕД ПАДАНЕТО НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ВЛАСТ И ДВОРЦОВИЯ ПРЕВРАТ НА 10.11.89г!!!

16

dakotabg

преди 2 години

По-скоро от поп,пари ще вземеш,но не и от дупетат!

15

Анонимен

преди 2 години

Майка му требе много да го е мразила та да го кръсти така и оттогава още се е збръкал.

14

Анонимен

преди 2 години

ПП ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО не е регистрирана, а ползва регистрацията на ВОЛТ . Настимир Ананиев е продал регистрацията на ВОЛТ. Това корупция ли е?

13

Калюмет

преди 2 години

И тоя е т.ъ.п на умиране!Хора,къде ви беше акъла като избирахте тези ***?Тия ампета не само нямат намерение да махат идиотските сертификати,а сигурно ще искат задължителна ваксинация и да признаем Истанбулската конвенция.

12

Bp

преди 2 години

Хубаво изказване.

11

Анонимен

преди 2 години

Сертификатите трябва да се премахнат.

10

Анонимен

преди 2 години

Искам депутатска заплата да си плащам тестовете!!!! В краен случай европейска.

9

Анонимен

преди 2 години

Ти си познат от НДСВ и 800 дни.Едно нищо без родина без съвест без вяра

8

Анонимен

преди 2 години

За паркиране също трябва да си плащат, хората живеещи наоколо плащат, а те не, а вземат далеч по-добри заплати.

7

ъъъ

преди 2 години

Не депутатите да си плащат тестовете, а МЗ да плаща тестовете на всички граждани, вкл. и на депутатите, щом въвежда зелени сертификати. На хората сертификати не им трябват, на когото му трябват, да ги плаща.

6

Анонимен

преди 2 години

Много екстри трябва да отпаднат за да могат да разберат как живеят хората иначе се самозабравят.

5

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този измислен герой? напишете няколко думи за него с какво се занимава и т.н.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще плащаме и тестивете на мисирките от босфортв и тем подобни за да може после да ни лъжат. Обаче всички ние ще си плащаме за нашите.

3

Анонимен

преди 2 години

Парламента не е публично достъпна сграда, не може всеки да влиза все едно ходи на ресторант. Да приравняваш парламента към ресторант или друго заведение е смешно. Сега остава и заведенията да започнат да правят закони и да имат имунитет.