66

Анонимен

преди 2 години

Не си там да наблюдаваш, а да вършиш работа. Наблюдатели имаме колкото щеш, и не е нужно да са завършили Харвард.

65

Аз

преди 2 години

Господин Министър, кога ще видим икономическите сектори в които страната има потенциал, конкурентноспособност за развитие стъпка по стъпка? Кога ще има мерки подобряващи елементарната заобикаляща среда в която живеем? От къде ще започнем със зелената сделка до най дребния детайл. Как ще подобрите здравеопазването, образованието, защото обществото ни е в упадък и пълен разпад. България има много проблеми и те не са само икономическите.

64

Анонимен

преди 2 години

Аз наблюдавам лично хаотичните действия на Кирил Петков.

63

До 61

преди 2 години

Абе Кокорчо сигурно разбира от ядрена енергетика повече от опъващия кожения *** на Ердоган Боко Ханъмоглу разбираше от газопроводи, магистрали, вътрешна, външна политика, здравеопазване и какво ли не още! Боко Ханъмоглу чула газопровод и си помислила, че това е тръба която води от потурите на Ердоган директно до нейния газопровод и затова се изтъпанчи да гледа как се полагат тръбите и дали фи-то ще е достатъчно! Толкова и беше капацитета на ханъмата!

62

Доктор Охболи

преди 2 години

Държавната агенция за научни изследвания и иновации - АУ, и такава ли сме имали. Не ни ли стига 4-ти километър?

61

Анонимен

преди 2 години

Когато Боко ханъм обикаляше с джипката на държавна разносна и се слагаше на всяка манджа мирудия мед ви капеше от устата, а сега тоя как щял да се справя с 10 агенции! А Боко как се справяше? Е да грам не се справяше, ама му се радвахте, че инспектираше пътища, пречиствателни станции, стадиони, стада с овце и какво ли не още! Щом се радвахте на единия, ще се радвате и на другия! А колкото до икономист колко разбира от ядрена енергетика, повече отколкото опъни шланга разбираше от пътища!

60

?!?

преди 2 години

А някаква отговорност ще носи ли? Щот и трийсет да наблюдава е все тая!

59

Цв.

преди 2 години

Ама той бил много велик бе тоя Кирчо! Ами то той май нещо като цар се очертава - за всичко и на всякъде! Брей да му се не види и на канадеца - робот!!!

58

4epa

преди 2 години

КИРО ЛАЖЕЦА- НАБЛЮДАТЕЛ !!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Не ги наблюдавай, а направо ги закрии - това са хранилки за нищоправещи високо платени политически калинки, но нали и вие имате такива ще трябва да им се даде награда дебела държавна заплата за няколко месеца за "вярна служба", така че не ти вярваме със сигурност.

56

K

преди 2 години

Гледай си Ленчето .

55

xaxsasбв

преди 2 години

Псст, как се кандидатства за премиерския пост? И мен ме бива във зяпането, наблюдавам лично всички държавни агенции от две десетилетия насам!

54

Анонимен

преди 2 години

Този толкова усмихнат младеж допреди изборите,претърпява физическа промяна.Забелязвате ли как се изкривява едната част от устата му,когато дават в анфас лицето му? Оптимизмът му май лека-полека помръква.

53

АНОНИМ

преди 2 години

ТОВА МОМЧЕ ДА СЛЕДИ ИНФЛАЦИЯТА СУТРИН ,ОБЕД И ДРУГИТЕ 20 ЧАСА!!!...Ако наистина го е грижа за хората!?

52

Да

преди 2 години

Бог да пази България от тия бандити

51

Скандинавистика

преди 2 години

В Министерството на земеделието има толкова много филолози, колкото няма в СУ "Кл. Охридски". Представете си само, тези хора са толкова далеч от проблемите на земеделието, колкото те си нямат представа какво е рутина, професионализъм, познание на материята. Кому са нужни подобни назначения и то през последните години? Кому? Тези хора и са с добри заплати, на добри позиции и те често пътуват в чужбина. До кога това ще продължава? Други ще бъдат съкратени, хем са специалисти.

50

Промяна продължава

преди 2 години

Днес трима близки приятели, с които сме минали заедно през много борби и трудности (а и немалко хубави моменти), видели сме кой колко струва и това ни е скрепило като екип, бяха избрани от МС за областни управители. Честито на Людмила, Катя и Йордан, но най-вече - на Велико Търново, Хасково и Пловдив!. Това написа в личния си профил във Фейсбук Радан Кънев от ДБ.

49

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо и ядрено регулуране!?!?! Дай пушката!

48

Петкова от Хасково

преди 2 години

Петков лъже. Оставка !

47

Веселинъ 7112236860

преди 2 години

"Петков" е евреин! Българският народ да се самосезира! Оставка на еврейското пърдителство!