101

Анонимен

преди 2 години

не знам дали сегашните политици у нас си дават сметка какви катаклизми може да причини едно отстъпление от националната ни доктрина тук. така може да се разстресе всичко, че сокоро след това да има референдум за излизане от нато и тръгване там къдеот бяхме преди 1991г. толкова е чувствителна и опасна темата 'македония', толкова е настръхнало обществото ни, че ще дойде като потоп.

100

Тед.

преди 2 години

Киро Внимавай какво правиш само да се опиташ да Предадеш историята за няколко жълтици.....

99

Анонимен

преди 2 години

Просто предателството към нашата собствена държава започна. Просто ставаме едни маши на чужди интереси и нищо повече. Толкова е жалко, а нашето новоизлюпено премиерче дори не си дава сметка за това. И защо да си дава,след като той явно е изгубил българското усещане за нещата и вече си е едно северно американче. Български премиер с двойно гражданство - де се е чуло и видяло? Това явно е възможно само в България то тука какво ли не е възможно вече. Жалко и трагично. Това е.

98

Каракольо

преди 2 години

Киро канадеца ,ще бъде изхвърлен от политиката, разбира се на него не му дреме тъй като той е бушонът на САЩ който трябва да изгори з ад асе огъне България. И да му мислят следващите скед него как ще се оправят с този измислен народ ,който напира да влезе в ЕС с явна българо-ненавистна доктрина ,за съжаление покровителствана от САЩ. Такъв обаче ход може да бъде самоубийство за интересите на САЩ на балканите....които и така са доста крехки

97

Анонимен

преди 2 години

Къде са протестърите? Ток, вода, парно, хранителни стоки се повишават...Вярно, че им плащаха, но тези пари едва ли ще им стигнат до пролетта. Майките също гиняма. Първата дама Д. Радева им се усмихна и даде някакви сладкиши и децата им оздравяха?

96

За съжаление

преди 2 години

Уви, прос/то Киро се оказа много прос/то момче

95

Анонимен

преди 2 години

"Не бъди просст, бе, Киро, що ни излагаш така, твоята тъпотия е наше унижение, бе, тъъпако"==>То не е въпрос на избор.Ако си пррост то е по рождение и е за цял живот. Интелигентността няма много общо нито с образоваността, нито с начетеността.Интелигентността е природно качество - или го има или го няма.При Киро,за съжаление, не изобилства.

94

Анонимен

преди 2 години

Стой си в Родината, бе, ***! Не ходи в Македония. Не ти трябва. Работи за България в България. Когато оправите нашата кошара, сърбоманите сами ще паднат в кацата. Нямаме нужда от нови и излишни проблеми. Да чакат, да киснат отвън и да се молят. Не бъди просст, бе, Киро, що ни излагаш така, твоята тъпотия е наше унижение, бе, тъъпако

93

Некъф

преди 2 години

тОЯ *** ДА ВНИМАВА КАКВИ ГИ ДРОБИ С СЪРБОМАНИТЕ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ИНФРАСТРУКТУРНИТЕ ПРОЕКТИ, А НАЦИОНАЛНИЯ НИ ИНТЕРЕС

92

Анонимен

преди 2 години

Кире, ама те пред парламента в Скопие са сложили паметник на Глигоров, Ацева, Колишевски и прочие комунисти- главорези с доказани престъпления и славят комунистическото наследство... Къде го има това в Източна Европа? Как така? Не са изобличили и разкрили агентите на службите и престъпленията поради комунизъм /равнозначно на омраза/. Как ще се присъединяват като този критерий нямат и желание да го покриват?

91

Просто Киро

преди 2 години

"Готов съм незабавно да загърбя историята за една по-печеливша основа."

90

Перничанин

преди 2 години

Няма българин дето да приема лъжите на макетата и омразата ни към нас. Не давай задна канадецо!

89

РСМ се нада

преди 2 години

По коя сметка да преведем парите за предателството - на офшорната или в плик? Ама толкова голям плик нямаме, значи трябва да те купим през офшорната и всичко е тип-топ, пито-платено, поръчано-получено, бития-бит.

88

Анонимен

преди 2 години

Макетата само тупкат топката! К.Петков ще го види това по резултатите от работата на поне 4 от планираните нови работни групи у следващите 2-3 месеца

87

просяк

преди 2 години

ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАААААААААААААААААА...................

86

михаал

преди 2 години

Защо ТИ ще ходиш БЕ, нали те имат зор. Ясно е че ще ни продадеш.

85

Рамка ПРЕДАТЕЛ

преди 2 години

Киро, каква нова рамка бе, какво значи че си готов венага да идеш на Македония да загърбиш историята за една по-печеливша основа? Означава че ще ПРОДАДЕШ историята ни. Това е ПРЕДАТЕЛСТВО, а не нова рамка.

84

UNION

преди 2 години

Държавата ни се казва Европейски Съюз. Стига с там някакви си Германия,България,Гърция и други поотделно. Сами ,тези държавички са нищо. ЗАЕДНО И ЕДИННИ ВЪВ ВСИЧКО СМЕ СИЛАТА.7

83

Кириак Стефчов

преди 2 години

Кириак Стефчов среща Кирил Петков:"Как си, адаш?""Отлично, шефе!""Къде си тръгнал така?""Отивам в Македония да предам България""На добър път, но знай, че ще свършиш зле, МНОГО ЗЛЕ. От опит ти го казвам!"

82

Анонимен

преди 2 години

Оставка за Продажното Правителство ПП