20

До 25

преди 2 години

Отгледани по време на Боко Ханъмоглу и харем гроб, възпитани в идеалите на Тиквондурис - кради, убивай, щом тати е с партийна книжка, ти си недосегаем!

19

Анонимен

преди 2 години

радево време

18

мхм

преди 2 години

15 човека (и няколко момичета) буквално го пребиха до състояние близко до смърт (който е гледал клипа знае за какво говоря), а той дори не ги докосна. За какво говорим. Това е поколението Герб.

17

Анонимен

преди 2 години

И тия като ромчетата, като са 10 на 1 са много смели. Първия, който изяде шамар се нааква, а другите се напишкват и до там. Ще забравят да се бият до живот.

16

БРЪКНИ ВДЖОБАНА ГАНЯ

преди 2 години

Който и да се самосезира, при неработеща съдебна система и неадекватно законодатество, резултатът ще е нулев. Хайде да осъдят родителите да платят петцифрена сума обезщетение на жертвата, които да бъдат платени 100% в кратък срок (дори и със съдействието на ЧСИ), и ще видим как максимум след десетата подобна присъда тези случаи ще намалеят рязко.

15

Гълъбова Лозанска

преди 2 години

МИ ти повярва на илюзията наречена "синева", а ние сме финансова пирамида, защото знаем как да подлъгваме хората, защото сме с опит. Ние никога не сме алтернатива на старото и за това още не сме си намерили място.Д.Д - Г

14

Анонимен

преди 2 години

най точния подход е лесен, събират се бащите на замесените, бащата на набитото момче плаща на ячки батки да дойдат, хвърля по един як пердах и на депутатчето и на всички други пред момчетиите. После всичко ще си дойде на мястото една яка излагация и те така те

13

Анонимен

преди 2 години

Да се сезира също така и в случаите на шамарещите възпитателки от детските градини!!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Толкова интелигентен бой и интелигентен разговор преди боя не съм чувал никога. Няма мутренски думи, няма вулгарности. Чу се истинска грижа за кандидат-бития и дори му предложиха да го набие жена.

11

Родител

преди 2 години

Лошото е , че насилието е сред цялото общество-вербално, физическо. Отговорни сме както родителите ,така и учителите ,които си затварят очите за тези неща в училище. В училищата има т.нар. ресурсни учители (психолози), но никой не ги сезира за насилието в училище. Децата се обиждат, плюят, бият. Обикновенно казват родителите да заведат детето -жертва на психолог, а гаменчетата продължават да си правят каквото искат , без някой да работи и с тях. Процеса трябва да е двустранен.

10

До 12

преди 2 години

Мисленето НЕ Е ОТ силните ти страни

9

До факт

преди 2 години

Вас от харема на Ердоган с име герб кога ще ви обрязват като главната ви Боко ханъм?

8

123

преди 2 години

И като са се самосезирали Кво? Някакви последствия ше има ли? Отнемане на родителски права и настаняване на лайненцата в дом за малолетни престъпници?

7

Анонимен

преди 2 години

Депутатското синче и още един друг от участниците, който е син на високопоставен общински служител дали ще ги привикат? или ще им се обадят по телефона и ще ги помолят да не правят повече така!

6

Анонимен

преди 2 години

На Гълъба къде са му децата? Тревички и камъни ли кълвът някъде по свободата

5

Анонимен

преди 2 години

До До Факт-Добре ли сте?

4

Анонимен

преди 2 години

само за случаите в нета ли се самозадоволяват? а това че в момента зад блока шепа кел емен ца се трепят що нищо не прави?

3

Анонимен

преди 2 години

Правилният подход е ЯК бой на всички замесени, а на родителите им - солидни глоби. Като не са ги били и възпитавали когато е трябвало- сега да си го отнасят.

2

ФАКТ

преди 2 години

Какъвто президента такава и държавата!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Напълни се София със всякакви .Проблема е възпитанието но манталитета е също голям проблем.