10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Няма страни, моето момче, има пари и интереси!" ПАри и интереси има и в отеделни страни и често борбата е кой да сложи ръка на същите, тъй че ИМА страни, моето момче. Само вярващите във Феята на Зъбките си мислят, че Русия в момента не овладява държавата ни отвътре. За останалите това беше ясно още с избирането на Фигуранта от Решетников.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "пич, мога да те разочаровам, но е време да спреш да вярваш в Дядо Коледа и Феята на зъбките!" Ще те посъветвам същото: запознай се за коя страна работят ДС, която стои зад Фигурната и правителството на Кире.

8

Анонимен

преди 2 години

Кирил мисля ,че трябва да подаде оставка Как ще обясни на хората че има 100 мил.за ваксини а за пенсии няма.Значи има бол кражби от пенсиите през годините.Оставка !

7

Пази, Боже!

преди 2 години

Правителството, това ли е належащото на дневния ви ред??? Българинът изнемогва от скока на цените, бизнесът се чуди да затваря ли, да съкращава ли персонал, да фалира ли, ковита набира сила, вие, вие си играете на управляващи!!! Няма бюджет за тая година, не за следващата! Нормални ли сте, луди ли сте или чакате да ви помете народната любов? Какво ме грее освобождаването на почетния консул на незнам к'во си, какво ме вълнува със или без сертификати сте, нищо не правите, а времето лети!

6

Анонимен

преди 2 години

До Срам и позор Какви "краварски губернатори". Кадрите на БКП/БСП от соцвреме били "краварски". Смях.

5

БРАВО ,БЕ....

преди 2 години

ТЕ , ТОВА ...БЕШЕ НАЙ-НАЛЕЖАЩО СЛЕД НОВА ГОДИНА......ХА,ХА,ХААААААА....ЩРАКАЙ С ПРЪСТИ И ЗАЕ БИ ДРУГИТЕ ПРОБЛЕМИ, КИРЕ.....!!!

4

възрожденец

преди 2 години

Все комунисти готови да ви бодат от сутрин и вечер вас и вашите деца.

3

Анонимен

преди 2 години

Е ,и? Нас какво ни греят вашите партийни борби?

2

Анонимен

преди 2 години

Областния управител на Бургас, приватизатор и червен кадър. Евалата на "промяната". Ето така се гради бъдещето на България (но само за комунистическите внуци и правнуци. За останалите - едно голямо дЪрво).

1

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха