27

Анонимен

преди 2 години

Българските бизнесмени Андрешковци има начин да спечелят големи пари - да продават свинско месо на арабите, за агнешко и телешко. Арабите ще харесат новото агнешко месо, което не мирише на овче. После ще трябва да се крият с милионите си като Салман Ружди или като Ружа Игнатова.

26

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

КРУШОВСКАТА *** ---ДА ХОДИ У СЕЛОТО СИ , ДА ПРАВИ ТКЗС....И ДА РАБОТИ ТАМ --ТУКА У СОФИЯ , НЕМА НИКАКВА РАБОТА....А И НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА УМНА , ЗА ДА ВОДИ ПОЗИТАНЦИ....ХА,ХА,ХААААААААА.....К.ДОБРЕВ ГО КАЗА ВЕЧЕ!!!

25

!

преди 2 години

Грозно е да се говори така, но какво разбира БСП от коректност?!-сега като имало ново правителство, дайте да направим нещо..Защо не го направиха при старите правителства? Не се казва нищо по този въпрос! Важно е да изманипулира! БСП, какво да го правиш...И, както винаги, тези *** напред гледат и назад ходят..Няма спасение за тях, но ние сме виновни, че не само още ги държим, а ги оставихме да ни управляват-има да си патим! Да се чудиш от къде никнат..Този пак се е засилил ТКЗС да прави..

24

Анонимен

преди 2 години

Тези, дето говорят за конкуренция, да са чували случайно за мега-фермите, където прасетата слънце не са видяли през живота си? Огромни замърсители в селски отдалечени райони. Месопроизводство на поточна линия. Животни от концлагер, натъпкани с антибиотици до 10 пъти над нормите, хранени с ГМО фуражи. И някои хора го ядат това месо, пълно с мъката да се родиш, живееш и бъдеш убит в ***- концлагер. Да ви е сладко! Българското може и да е по-скъпо, но предполагам не са стигнали до такива "висоти"

23

Саит за свиневъди

преди 2 години

Трябва да се отказвате от свиневъдството,глобално затопляне ,бъдещето е месо от лаборатория ,тодор живков почина,комунизмът падна, няма вече пo две три прасета в двора,няма от къде да идва фураж, ще трябва да вкарваме,месото ще стане достъпно само за богати хора,млякото е по важно ставаите овчари не свиневъди,хлябът и млякото са по важни.

22

Анонимен

преди 2 години

До 33. Арабите свинско не ядът.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ами да питат ,, Бойко ,кръстникат на свиневъдите ,,дето ги навря в .....

20

Анонимен

преди 2 години

Навремето Масларова ядеше месни деликатеси само от Италия.От по 90лева килограма. .

19

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ избиха всички животни.....

18

xaxsasбв

преди 2 години

До 17 - Всеки си има функция в обществото. Моята е да вкарвам по 2-4 бона на месец от чужбина и го правя усърдно вече десетилетие. Между другото съм кръстен на свинара въстанник Ивайло и идеята я имам отдавна, ама още не й е дошло времето. Изнежените ми ръчички владеят всичко от ВИК и Ел. до гипсокартон, дървообработка и заваряване и реновирам 3 семейни апартамента от 2 години насам като ги пусна под наем на чужденци ще се отдам на селски живот. Всичко трябва да се опита, всичко е забавно.

17

Патриот

преди 2 години

Елементарно - станете конкурентноспособни и ще се върнете на пазара!

16

Анонимен

преди 2 години

Внос евтино месо купува пpoстият антиваксър бачкатор. Нормалните хора с европейски заплати купуваме месо от Бредас и подобни ферми.

15

.

преди 2 години

Споко! Идещата глобална война (от която ние може и да не пострадаме толкова защото сме малки и инезначителни) ще оправи всичко!

14

Мис Пиги

преди 2 години

Беше време, когато втория човек в най-старата бг партия,беше най-големия свиневъд! Мина това време, мина времето и на партията, която цял век върши свинщини в името на Човека.

13

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Абе и българин да те храни,не си е работа !...Все ще си мисли,Че се е минал!

12

xaxsasбв

преди 2 години

Давайте машинки българските суджуци са класа над европейските. Когато баба ми и дядо ми спряха да гледат животни аз буквално започнах да се отвращавам от купешкото месо и за период от 7 години бях твърд веган. От 2 години насам обаче брат ми започна да купува суджуци през фейсбук страници директно от български производители и аз възвърнах апетита си към българския домашен суджук!

11

Анонимен

преди 2 години

Димитров, известно ли ти е, че когато България е хранила империи, селското население в нея е било 97%? М? Откъде ще вземеш чобани сега?

10

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости! Нашето месо е много хубаво и се изнася. Тук се вкарват боклу,ците от други държави заедно с отпадните продукти (кости, кожа, сухожилия, суха кръв) като последните се вкарват в саламите. Всичко, което се продава тук е безвкусно, даже вредно. Няма как да е различно при положение, че няма контрол и законова база. Вкусът на домашното свинско няма нищо общо с този на купешкото....

9

Анонимен

преди 2 години

70% внос на месо, това е благодарение на герберите които са финансирани от чужда фондация.

8

Анонимен

преди 2 години

Може да започнете от Боко ханъм и личната и Свинетка. Само от тях може да изкарате пържоли за цялото човечество за поне 5 години!