54

Христо Младенов

преди 2 години

Това е най-непрофесионално написаната статия за Северна Корея, която съм чел. Почти нищо в нея не е вярно, да не говорим колко правописни грешки има! Моля Ви, не пишете по теми, от които нищо не разбирате!

53

Анонимен

преди 2 години

За мен е важно, че *** е на(пре)писала тази статия без правописни или други грешки въпреки дефицитите по български, които редовно показва! Браво! Все пак има някакво развитие! Предлагам за бъдеще да казва от къде е преписано всичко! Да сте живи, здрави и най вече да се ограмотите!

52

Отговор

преди 2 години

До до 60 Първо,не Щатите водят война на страната на ЮжнаКорея, а 17 държави, с решение на ООН...! На страната на Ким Ир Сен са само Съветският съюз и Китай! Така че, "изопачаване" на истината е най-малкото ,което може да се каже!

51

Българин

преди 2 години

Не знам кой се вживява за "господар" на света и кой за слуга, но знам, че трябва да си рядко извратен мозък да плюеш Европа, и да ми хвалиш Сев.Корея! Мало'умници всякакви!

50

Влади

преди 2 години

В Китай валутата е юан, ама нейсе! Чукча журналист - писатель, а не читатель!

49

AREA 51

преди 2 години

Разузнаванията на феодалните империи могат да проникнат навсякъде в Европа и Америка, но има едно място, където тези пр..мати не могат да припарят и тава е Зона 51. А точно там са извънземните военни технологии но Пентагона. Така никой не може да достигне или превъзхожда Господарят на света Космическа Америка. Така българските евро-атлантици могат само да се гордеят, че имат най-великият на планетата военен съюзник. НАТОВЕЦ

48

Анонимен

преди 2 години

Всички изтерясали комунисти да хващат за пътя Северна Корея,останалите които сме тук искаме да живеем по Европейски.

47

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Какви са тези китайски йени?!? Нито в Китай, нито пък в Северна Корея паричната единица се нарича така...

46

Иванов

преди 2 години

Много ми е чудно, дали всички тези защитници на диктатурата на династията Ким, биха отишли да поживеят в Северна Корея. Без това нивото на образование ви е много ниско, както и развиването на мисловна дейност не ви се отдава. С такива ***, сравняващи Европа със Северна Корея, можем да очакваме само регрес. И да ви напомня, че там няма да имате възможност да пишете *** коментари, така че стойте си тук и цвъкайте мозъчните си диарии в коментари, защитаващи диктатурата и комунизма.

45

Анонимен

преди 2 години

Това като че Киро го е писал.

44

Анонимен

преди 2 години

блумбърг стига с тая Северна Корея и Сащ други новини няма ли

43

разсмя ме

преди 2 години

Авторът е гениален! За него всички валути в региона са йени.Нищо, че севернокорейската е ВОН, а китайската ЮАН. :))))Абе къде ви намират такива гении???

42

Анонимен

преди 2 години

А запада така се старае да им налага санкции и да ги мори от глад, пък те още мърдат, че и свръхзвукови ракети изстрелват, а ние тук лазим пред някакъв въображаем вирус и се ваксинираме с некви неизвестни течности от страх да не погинем.

41

Анонимен

преди 2 години

Вижте си телефоните,вижте си и гащите ..всичко е произведено в Китай..

40

Българин

преди 2 години

Демокрацията е хубаво нещо но тя е за ...демократи! Хайде не ни пробутвайте номерата, че понеже демокрацията е лошо нещо, и затова водела до разруха! Само болни мозъци могат да пропагандират това! В България беше направена от крадливи български комунисти, на които последното за което им е пукало е ..."народа"! Борисов е просто цвете измежду тях! Да не говорим, че само мало'умници могат да хвалят "трудовият" лагер , на Ким Чен Ун!

39

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на тоя как успяват всеки път да му докарат ръбовете на прическата калъп ли използват или някаква неземна технология?

38

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Корейците изкарват с достойнство своят хляб,а не като нас,които сме роби на турци,американци,евреи,руснаци.

37

Цун Кай Хой

преди 2 години

"Китайска йена"?! Да не сте яли прилеп по ухански наскоро?!

36

Ангел

преди 2 години

Като Бойко , чрез кражби.

35

Неутрален

преди 2 години

Не искам да се месят в диспута, но снимката на Херр Мюллер не е на Шикългрубер, а на Луи де Фюнес от филма "Крилце или кълка".