39

Анонимен

преди 2 години

Една нормална система. Маййната им на, правата на врагините!

38

Анонимен

преди 2 години

До Ванчо... А ти щом знаеш какво правят жените по фейсбук и описваш дали се събличали и какво друсали, значи доста често си ги следиш, и си доста информиран, ама нали гроздедо е кисело и като се знаеш с тоя характер на женомразец колко са ти шансовете да бъдеш с такава мацка и затва газ пикаеш по форумите. Като те дразни голо женско тяло, не ги гледай бе батца! Кво стоукваш по социалните мрежи и после във форума като мишчица яко хейт, жените така, жените иначе...

37

Анонимен

преди 2 години

Евроталибаните от Брюкселстан ни отрязаха главите с цените на тока и газа за Източна Европа.

36

Анонимен

преди 2 години

А по нареждане на евроталибаните от Брюксел, манекените в България трябва да са по равен брой от африканската раса и евроталибанската раса. Вече това се въведе в рекламите в България. Не може да съществува реклама без африканска раса в нея.

35

Анонимен

преди 2 години

По нареждане на евроталибаните от Брюкселстан: Режат тока и газа на българина и на Източна Европа. Режат ТЕЦ-овете, режат АЕЦ-овете на България и Източна Европа. Евроталибаните от Брюкселстан ни нарязаха ракетите, нарязаха ни 4 блока, искат да ни режат тецовете и тръбите, защото провеждали вреден руски газ.

34

eve1

преди 2 години

Талибаните са просто гейове щом не искат да гледат женски тела.

33

Анонимен

преди 2 години

Хуманната религия ислям обича да реже глави , да продава човешки органи (((

32

някой

преди 2 години

До: Щерю Преди години в съседния вход на блока се беше настанил един арабин от Либия под наем. Беше още по времето на Кадафи. Та ме беше поканил на гости че му скучно, забравих повода какъв беше. Но се черпихме с бира и някакво мезе, може и свинско да е било. Напи се като талпа, въпреки че Аллах му забранява, но каза че Кадафи му разрешава да си има до няколко жени - четири или пет, не помня точно.А иначе вика ако го хванат хората на улицата Кадафито без охрана - жив ще го одерат!

31

oIo

преди 2 години

До Анонимен 16 - само дето няма да си жив да го дочакаш. А до тогава карай на ръка - Мара Шепова винаги е с теб - и са подчинява на Шериата. Нормална жена няма и да помиришеш.

30

Анонимен

преди 2 години

Бе то щом само на пластмасови манекени режат глави пак добре. Лошото ще стане когато почнат да режат глави на живи манекени!

29

Митко USA

преди 2 години

Али Баба и четиридесетте разбойници !Да ви е честито новото управление, което ви върна пак в каменната ера! ХА !А при талибаните може ли да се диша, или не , а ?:)

28

Щерю

преди 2 години

Фарисейството и фалшивият морал на никого не правят живота по- хубав - нито някой става по- праведен...

27

ноби

преди 2 години

ще му писне на народа и ще превърнат джамиите в свинарници

26

ПХ

преди 2 години

Абе, оставете ги да "експериментират" при 100% световна икономическа и финансова изолация и рано или късно населението само ще ги изрине! Подарената свобода не струва пукнат грош!!!! Уви, еволюцията не е кратък процес.

25

Анонимен

преди 2 години

"талибан" в съчетание с Бора-Бора предизвиква отрицателни вибрации.

24

Ванчо

преди 2 години

Талибаните трябва да дойдат тук да вкарат малко ред, не във фб мас тиите да си дърцат ци ците с ръце, и да се явяват полу голи !

23

Анонимен

преди 2 години

Добре са въоръжени талибанчетата с парите на американците!!!

22

xaxsasбв

преди 2 години

Някой да им каже на талибаните, че главите на манекените се махат и без да ги режат. Аман, от аборигени.

21

Бай Гроздан

преди 2 години

И нудистите не ги вълнува мода.

20

Анонимен

преди 2 години

По нареждане на евроталибаните не позволяват на хората които не са се инжектирали с вредни експериментални препарати срещу настинка да влизат в магазина, ама предполагам това с манекените е по-лошо щом казвате