27

Анонимен

преди 2 години

Бoйко е изпратил труженичките си да му събират пари за шкафчето!

26

Анонимен

преди 2 години

Абе и да дойде ше я върна,че от как карах ковид не ми става самолета,а и пари нямам.Е поне скуката може да разведри малко.Абе кой е луд да и даде пари на такава?

25

Alex

преди 2 години

Снимахте ли я г-н Дуков?

24

Хм

преди 2 години

Ама каква е измамата тук? Без зелен сертификат ли е била?

23

Анонимен

преди 2 години

Ако е добра мое да я бодна напрао, вместо разправии

22

Да, ясно

преди 2 години

Историята обаче е съшита с бели конци. Той наистина си поръчва пеперуда и паролата е била поща, обаче междувременно жена му се прибрала по-рано от работа и той е изиграл този сценарий. И веднага хвърля вината на съседите, ама не се е усетил, че единствената му съседка е жена на 98 години. Затова се оправдава в социалните мрежи.

21

до 33

преди 2 години

Ако дойде, няма да направиш нищо от изброените, а ще се оaкaш. Подобни "аз, ако бях, еди каво си щях да направя", ги знаем и сме ги виждали. Сеирджии и страхливци. Действащите хора не казваме какво ще направим, а го правим. А фантазьорите, които ги е страх да поискат увеличение на заплатата си, крещят из интернет колко са смели и велики. Да, ама не.

20

1

преди 2 години

Това и аз не го разбирам. Защо отваряш на непознати? Като дете не са ли те научили?

19

До мъш

преди 2 години

Ти май не ме разбра, говоря за мъже работещи офиса работа (женска), че са отдавна на левия бряг. Истински мъж не би работил и за минута в офис.

18

Анонимен

преди 2 години

ПулицЪр за снимката към статията!!!

17

xaxsasбв

преди 2 години

Добра статия. Вече знаейки за тая схема, ако ми дойде такава направо я блъскам по стълбите и звъня на полицията стискайки палци оная да си счупи глезен или си пукне главата в стълбите.. Като дойдат куките директно ще им покажа за измамата и ще твърдя, че е опитала да избяга като е видяла, че звъня на куките и сама се е пребила. В районните и без това 90% от хванатите в измама или кражба са жени. Не че мъжете не са мошеници, ама жените го правят по един много елементарен и явен начин.

16

ъъъ

преди 2 години

Научиха се от политиците можеш да хвърляш лъжи в публичното пространство без да носиш последствия

15

мъШ

преди 2 години

До ПеткоАбе драги, правиш ли разлика между дизайнер и графичен дизайнер ?!

14

Петко

преди 2 години

Те повечето мъже работещи женски професии като дизайнери са отдавна на левия бряг, та вярвам на мъжът, че не си е поръчал лека жена, защото си пада по мъже.

13

Христо

преди 2 години

Не разбрах само каква е измамата? Поръчал си е мъж, а идва жена? Това ли е измамата?

12

Makedon

преди 2 години

Brejjjjj .....brejjjjj.......... kakvi maki ima po ovoj bel svet

11

Анонимен

преди 2 години

Много неща са забранени със закон в България. Много хора си затварят очите защото получават пари или други материални облаги. Пуснато им е "окръжно нареждане" ако ни изпееш нищо няма да ти помогне. За това хорицата в тази страна предпочитат да си мълчат.

10

?

преди 2 години

Графичен дизайнер, пък си поръчва леки жени докато децата му са я на градина, я на училище. И защо не е на работа, да се чуди човек. Как вършиш работа от вкъщи? Нещо май бая послъгва.

9

Анонимен

преди 2 години

А пинчера защо. Колко смешен начин да се направиш на интересен у тефтеря. Особено ако си зададеш въпроса защо точно на него са звъннали. Или лелката е звъняла наред нале.

8

Е,Мата Хари

преди 2 години

Е по-обиграна.Даже снимки прави .