38

Бонобо

преди 2 години

До Анонимен 7.....Не ни обиждай, ние някога ще станем Хора, но не като сегашните облечени братовчеди, близки до истеричните побойници шимпанзетата! Бонобо звучи гордо! Имаме една особеност - когато ни се натрупат проблеми, наместо да се хапем и дращим, отпускаме със секс!

37

Анонимен

преди 2 години

По Евроком Минчо Христов показа двама големи учени-вирусолози. Американецът е идеологът на mRNA ваксините, сам е ваксиниран. Той заяви, че ваксинирането на деца е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - необратимо се руши здравето им за цял живот, на първо място - имунната им система! Същото каза и немският учен, определих го като индонезиец. "Не ваксинирайте децата!" - бият набат специалисти от планетарен мащаб!

36

Не съм от Русе, но

преди 2 години

дайте му името на този лекар, дето е дал съгласие за детето си.И задължително му проверете дипломата.После знанията му по вирусология и имунология. Да си знаят русенци и сами да преценят да ги лекува, или да се пазят от него като от чумав.

35

Az

преди 2 години

До .......Не знам защо хората си въобразяват, че родителите които вакснират децата си го правят от безхаберност. Напротив! Те са загрижените за децата си и ги ваксинират точно за да ги предпазят.Поне това е тяхното мислене. Това, че се различава от тези дето не искат не го прави по-малко меродавно.Всеки сам си прецения бтв. Засега.

34

.......

преди 2 години

Родител, който е съгласен да се експериментира с детето му е психично болен и не заслужава да бъде родител ! Не обичам конспирациите, но почвам да си мисля дали тия бъркочи, които се инжектират в тялото не ти обърква мисленето. Може да бъркам, но в последно време комуникирам с много неадекватни хора, очите и поведението им не са наред.

33

Анонимен

преди 2 години

колко мъка има на този свят :)

32

до БАЩА

преди 2 години

НА МЕН ПЪК ЗА ВАС, САМО ЗА ДЕЦАТА МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Абе тези сестри дето бодат децата дали не ги дрогират преди това с нещо

30

Istinata

преди 2 години

Всичко се знае, ще умрат между 5 процента и 70 порцента от населението в световен мащаб, колкото са ваксинираните. Въпросът е колко точно. На всяко тримесечие в момента съмртността скача двойно и се ускорява, могат да го крият най-много още цяла година. Повече от 30 процента е планетарна катастрофа, въпросът е как ще се държи организмът на заразените в дългосрочен план, а никой няма отговор на този въпрос.

29

БАЩА

преди 2 години

До МАЙКА: НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА ВАС

28

Анонимен

преди 2 години

жалка история

27

Анонимен

преди 2 години

И З Р О Д И НЕЗЕМНИ!Оставете децата на мира!Ще си платите жестоко някой ден!

26

Тракиец

преди 2 години

Вие срама нямате ли,оставете децата поне.Такава алчност през г,зъ ще ви излезне.

25

МАЙКА

преди 2 години

АЗ СЪМ МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА И НИКОГА НЯМА ДА ГИ НАБОДА С ТОЗИ НОВ БЪРКОЧ!!! аЙДЕ ПЪК ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!!!!!

24

Поп Алигорко

преди 2 години

Пазете децата си! Те са целта на евреите !!! ,, План Калерги,,

23

И.К.

преди 2 години

Тези ваксини нямат нищо общо с онези ваксини, които се поставят по имунизационен календар в България. Нито по състав, нито по действие. това са РНК ваксини ново поколение.

22

Анонимен

преди 2 години

Леле горките деца, ама и родителите са зомбирани. В такива случай направо трябва да се сезират институциите за закрила на децата. Ужас, горките деца.

21

Евтанази Стерилски

преди 2 години

Естествен подбор в действие -- ваксизависими хипохондрици прекъсват биологичната си линия.

20

Анонимен

преди 2 години

тука коментиращите против ваксините или нямат деца или са пенсионери и/или застаряващи феминистки които се чудят какво да правят по цял ден от скука .

19

сатанисти

преди 2 години

До Анонимен 26 Платени актьори, подлъгват аудиторията.