94

дано

преди 2 години

Нищо няма да ме зарадва повече ако се закрият тия "бизнеси" и се унищожи това "изкуство"... Татуировките са отвратително загрозяване!

93

ДДРОнег

преди 2 години

Ау, че има ли черен пазар в ЕС ?!__Нали там всичко е по мед и масло ?!__"...и се опасява, че регулациите могат да доведат до повече татуировки, които се правят на черния пазар."

92

Анонимен

преди 2 години

Точно за техния бизнес няма да се притесня. Толкова е грозно и нечистоплътно да гледаш татуирани. Винаги първото ми впечатление като видя татуиран, е че нещо се е изцапал и не се е умил. Трябва ми време да схвана, че всъщност той или тя са си изцапани вовеки.

91

Хмммм

преди 2 години

Значи по-добре хората да рискуват живота си, но не и да се "съсипва" нечий бизнес?!?!?!??! Нещо като "ваксините" за модерната болест.....

90

-

преди 2 години

Полагането на белези, пък било и "художествени" СЛЕДВА ДА СЕ ПРАВИ ЕДИНСТВЕНО СЪС ТЕСЛА, БРАДВА, ЧУК , КАМЪК , СТЪКЛО и други подобни наряняващи целостта на кожата и само за хора с отклонения от нормалността. Разни иглички и пигменти са за баламурници, неоткрили себе си, половата си принадлежност, отчаяни от несбъднатостта си и лабилни характери. Пък ще минем и без този така велик "бизнес"

89

Кико

преди 2 години

Стругарите не се притесняват за работата си! То пък една файда от тях!

88

yes

преди 2 години

gre6i6 totalno twa e za kriwogledite

87

na

преди 2 години

boila nemate li

86

i

преди 2 години

onq ot c3 sektantski klo6ar i ot btv

85

Анонимен

преди 2 години

До 96 - Имаме и поклонниците на Тангра.

84

Анонимен

преди 2 години

Вероятно тези, които плачат, че не може да се татуират с разни химикали съвпадат с плачещите от една игла с проверена ваксина.

83

знаеме

преди 2 години

4е се татуират на гьза сигурно да не се обьркат да уцелят кафявата то4ка

82

няма

преди 2 години

що така се е втора4ил в тьпото си изкуствоедин татуист се праве6е на приятел на децата и ги уби сигурно ги заразява сьс сифилис

81

Весо

преди 2 години

Татуировките са личен избор, като ваксините. Характерни са и отразяват определен период от живота на човека. Не се татуираме цял живот, но с татуировката отваряме нова страница (с плюсовете и минусите). Еееех нищо не разбирате Вие без татуси. Голи охлюви.

80

Анонимен

преди 2 години

Татуистите - не можаш да намеря в речника! Да не би да са татуиращите или татуировчиците? Неграмотници!

79

Анонимен

преди 2 години

иначе много интересно - някакво мастило може да причини мутации и рак, а ваксините, които също съдържат токсичен материал -- не!

78

Анонимен

преди 2 години

промените са равносилни на частична забрана на бизнеса му. e и? на кого му пука, ако наистина причиняват рак, тъпко!?

77

Анонимен

преди 2 години

ЕК съсипа немалко бизнеси чрез различни правила, и на татуистите им дойде реда.

76

Анонимен

преди 2 години

До Чалга "Някой знае ли какво ми има?" Нищо особено. Връщаш се към себе си. Просто през последните две години пландемията ни изкара извън ритъм с всичките негативни емоции и страх. Да слушаш стари любими песни е добър начин да се синхронизизаш със своето аз и да отхвърлиш вредното от последните години. Сърцето ти се лекува.

75

150-300км/ч ластик

преди 2 години

Братме, днес пътувам до Пловдив, една Х5-ца ми се залепи, на бившето летище като дадох на S8-цата, такъв ластик пое тоя пич, че сигурно ще се върти потен следващите 2 седмици. 300+ оня не се вижда в огледалото