34

а.а

преди 2 години

всичко де що познавам на име Никол е тъпо та вдлъбнато. Сигурно щото чалгарки избират името

33

Анонимен

преди 2 години

До аюериканец 34 И все пак свободният избор съществува. Моят живот не е поп-фолк.

32

аюериканец

преди 2 години

Не ми дреме за твоята Райна. Ако знаеш колко райни от колко племена и народи съм избил и после целите племена и народи съм затрил и никога няма да ги чуеш, как по точно говориш за целия свят? Аз аз и аз само съм най-важен. Културата ми е поп културата и вие всички се кълчите на нея, защото ви накарах да мразите своята особено като я смесих с моята. Животът ви е попфолк.

31

Факултето

преди 2 години

Айше и Вейсел.

30

Анонимен

преди 2 години

До 123 Дария е умалено от Дарина.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 А какво значи "не е точно така"? Очевидно "вдявам" повече от Вас, така че къде ще ходя и кого ще търся, си е мое решение. Не се изживявайте, като разпоредител! Между другото в Гърция и днес има Аристотелис, макар че са християни повече от нас :)

28

Анонимен

преди 2 години

Александар е македонско а Виктория католично. Не са бг имена.

27

Анонимен

преди 2 години

До американец 26 Не мисля, че някой ни принуждава. Райна Кабаиванска накара целия свят да си кълчи езиците :) Или днес грузинката Хатия Буниятишвили :):):)

26

Анонимен

преди 2 години

25 Никой ме е казал че светоите са българи. Това че не вдяваш че имената на светиите са побългарени и или смесени със славянските си е твой проблем. Хайде отивай да търсиш Зоя Палеолог.

25

123

преди 2 години

Дария е отвратително име, както и Даная и други подобни изчанчени имена. Подобни имена не говорят добре за умствения капацитет на родителите на децата с такива имена.

24

американец

преди 2 години

Аз не мога да си въртя езика и да произнасям имената ви. Веднага почвайте да ги кръщавате с англицизми иначе няма зелени карти. Ей вижте как Нина Добрева стана Добрев. Ако реша мога и на мъж да я направя. Роби плиткоумни сте, но чичо ви Сам казва че това е демокръсито.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Кое не е :) От светиите, ама светиите не са били българи, с изключение на Княз Борис - единственото българско християнско име - църквата не е неблагодарна, все пак :) Не е лошо първо добре да опознаем "оформянето на българската култура", преди да решаваме кое е изиграло ключовата роля.

22

Манчестър ефбетов

преди 2 години

Цветница е хубав празник, ама за някои по важни са кинтите.

21

Анонимен

преди 2 години

19 не е точно така. Имената идват от светиите и празниците. Църковнославянският е изиграл ключова роля в оформянето на българската култура. Също както и нехристиянските празници на които са се кръщавали децата тогава.

20

.

преди 2 години

Модното напоследък Дария на мен ми звучи като стомашно разстройство.

19

Петко

преди 2 години

Моето го кръстих Марк, хем на дядо му Марко, хем на Марк зубъра. Хайде, на хайрлък да му е, програмист да стане, в пари да се види и много мацки да има.

18

Анонимен

преди 2 години

Мина модата на Освалдо Риос, Роналдо, и Рич Форестър. Сега идват Риана Хуана Ким Лил Ша Тото Кото Бото Щото и Вирсачи

17

Анонимен

преди 2 години

Повечето имена, които се смятат за български, са еврейски или гръцки, така че не е голяма разлика. Все чужди. Българските имена отдавна се смятат за остарели и скоро ще ги забравим, за съжаление.

16

Бай Метин Чолак

преди 2 години

Мойти ги крастих Роналдо и Жасминда,все убави балгарски имена,кат направя още шес ша ви кажа как ша ги крастя

15

Анонимен

преди 2 години

14 Не си познал. Сина на Сорос се казва Александър. Всяко десето в щатите е Мохамед.