24

Анонимен

преди 2 години

Голяма новина, няма що, сложете камери за средна скорост например на Тракия и ще видите колко много джигити ще има за ден с доста по-високи скорости. Тия с джиповете 200 км/ч ги нямат за нищо.

23

Анонимен

преди 2 години

"Този ден нещо колата не вървеше." - споделил засеченият шофьор.

22

Анонимен

преди 2 години

Точно по празниците пътувах София/Варна и обратно..... колата ми казва следното 83 км средна скорост за целия път в двете посоки. При все, че не съм спазвал чак всички ограничения. Ако ги бях спазвал сигурно щях да падна под 78 поне, да не казвам и по-малко. Че той влака се движи по-бързо.....

21

Азимов

преди 2 години

Ако всички карат с ограничената скорост и спазват правилата, никой за никъде няма да стигне, защото ще сме в едно непрестанно задръстване. Например, ограничение 80 км. на южната дъга на околовръстното е пълно слабоумие. 70 км. на участъци от магистрала - пълно безумие. 120 на северната тангента - пълно безумие. Велоалея на Ломско шосе, заемаща цяла лента и по която минават по двама колоездача на ден, е пълно слабоумие. И прочие, и прочие

20

Анонимен

преди 2 години

Аз толкова развивам с колелото

19

Анонимен

преди 2 години

Пътят София-Варна е по-къс, но изключително лошо проектиран и минава през 10ки села, а край Търговище е гавра с шофьорите преди да се доберат до магистралата. Целият участък е с трудно разбираеми ограничения, пазари, бензиностанции, разни дворове за комбайни и трактори, изобщо някакви 10км се влачиш поне половин час. Във В.Търново пък минаваш даже светофари с леки задръствания!! Веднъж исках да преброя всички ограничения, но към 50-60то се отказах. Има сложени и от кметовете на села-30-40км/ч

18

L.

преди 2 години

Ами след като от София до Варна има един милион ограничения поради най-безумни поводи, така ще става след като шофьорите се изнервят. Да оставим и настрана скорошната практика околовръстни пътища да влизат в рамките на населените места. Кметовете вече имат средства да поддържат републикански пътища ли???

17

Анонимен

преди 2 години

В Испания границата е 0,25 и след 0,60 ти дават дата за съда

16

Още 5 км

преди 2 години

И е щял да напусне Земята.

15

Анонимен

преди 2 години

ТЬП като ТУРЧИН каквито са си в СИ 'България'

14

Лили Иванов

преди 2 години

Най готино е на всяко ограничение 60, големите камиони ,да те подпрат отзад на 5 см. и да почнат да те натискат.

13

До 10

преди 2 години

Може да ви изглежда смешно но 107 км/ч си е сериозна скорост за населено място и за път където има насрещно движение и кръстовища. При челен удар с такава скорост рядко има оцелели! Не подценявайте опасностите. Щом са сложили ограничение значи има причина. Участъка е опасен. По магистралата е друго нещо, там мантинелите пазят.

12

Африка се смее на бг

преди 2 години

Да не му е развалена колата? 107 си караме тука в квартала по уличките. Нормално градско 200 по булевардите в София и си топ. Некои колеги и 250 си правят градско

11

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да добавите, че около Търговище на местата където се строи магистрала Хемус са наредени такива знаци буквално през метри. На едно място има ограничение 60 след 20 метра знак край на ограниченията, и 20 метра по-напред друг знак с изненада - ново ограничение от 60. Това е защото има вход/изходи от строителните площадки. Само не ми е ясно след като по празниците никой не работи, защо трябва да се спазва точно това ограничение - освен за пълненето на касичката?

10

Анонимен

преди 2 години

Страшно заглавие "летя", забележете със 107 и това на извънградски път където нормалното ограничение е 90 като изключим хранилките на КАТ дето в нищото, за 20 метра ограничението е 60 и после пак 90. Голямо летене, няма що. Да очакваме заглавие "Кола мина на първа космическа със цели 108 км/ч."

9

Алко

преди 2 години

Майко мила, цели 107 кмч :))))))))))))))) Какво е това заглавие? Луди ли сте,бе? Днес таксито ми караше на моменти с 120-130 щото му казах, че бързам :)))) Е, стигнах навреме. Благодаря на шофьора за разбирането!

8

Анонимен

преди 2 години

Драги журналясти, обяснете моля ви, етимологията на думата "джигит"?

7

Ямболски цървул

преди 2 години

До колкото разбрах е бил на обходният път, където позволената скорост е 50 ,а не 47 км.А че си е в брутално нарушение-да.

6

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Вече почти всеки има смартфон.Така че инсталирайте си WAZE, и оставете КАТ гладни.Слагаш си телефона на таблото, пускаш си WAZE, и той ти показва къде пред теб има засади на ушеввите нищоправци.

5

Анонимен

преди 2 години

Това е ограничение хранилка. Доайените на рушветчилъка и мурафетчийството отдел КАТеричоци, много ги харесват.