17

Анонимен

преди 2 години

те да ходят по телевизиите , явно битовия потребител за да бъде изслушан трябва да излезе на жълтите павета и орлов мост , я вижте какво става с американските проксита в казахстан заради цените на газта , всички са на улицата от вчера и впрочем сайта днес -блумбърг тв нито дува все едно правитеството в сазахстан не паднало

16

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се секвестират личните авоари на бизнесмените Андрешковци и с тези пари да се подпомогне бизнеса. Всеки трябва да помогне. Ще помогнем с парите от авоарите и от имотите и колите на бизнесмените Андрешковци. Конфискация, парите отиват за подпомагане на бизнеса, колите и имотите се продават и парите отиват за плащане на тока на бизнеса.

15

Анонимен

преди 2 години

Само гадатели и шамани на тая територия.Не можеш да пр Ъ днеш без някой да те тълкува и пророкува.

14

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези русофили в България, като виждат как енергетиката ни е 90% зависима от Москва. Как енергетиката ни не отговаря на условията поставени от Брюксел. - Закон за Защита Конкуренцията. Закон за потребителя.Как енергетиката ни работи в сивата икономика. Как НАП не контролира тези фирма!

13

Анонимен

преди 2 години

13, не защитавам нито ***, ни Кокорчо. С руснаците се договарят директно такива като Орбан, но как руснаците да се договарят с нас след АЕЦ "Белене" и "Южен поток". Ние ставаме ли за страна по договор? Ставаме ли за контрагенти? Или изобразяваме контрагент само до момента, в който тук пристигнат трима държдеп сенатори и кажат Баста.

12

Анонимен

преди 2 години

Баси, днес платих тока за офиса - три пъти повече от миналата година по същото време, и това при икономии. Пускам всички хоум офис от утре. Ако няма достатъчно работа за всички, отиват на борсата. То не само тока, ами и всички консумативи и услуги се вдигнаха. А честито ви нови управляващи. То сега започва.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен12 - Все едно всички са МНОГО последователни в политиката си, та ние трябва да сме последователни. Не виждаш ли че всички се пазарят с когото могат, както могат. ЕС е единен само докато не стане дума за пари. После всеки дърпа чергата към себе си. Що ние да не можем да се спазарим. Отделно с Азерите можем пък да си се пазарим ама КАКТО си искаме, те не са в никакви общи договори. Ама и там Кирчо никакъв го няма.

10

Анонимен

преди 2 години

"не се е срещнал с руснаците да говорят за цените на газта"------------------------------------- Получава се абра-кадабра. Хем накарахме руснаците да спазват 3-я европакет и да продават целия си газов пакет на евроборсата, а ние да си купуваме газ от евроборсата по европейски пазарни цени, хем искаме да говорим с руснаците за цените на газта. Заприлчваме на Полша и Украйна "Руският газ е най-мpъcния газ в света, но без него не можем".

9

дунавски мостове

преди 2 години

некви смешни хлапета дето не знаят къде се намират, не могат да броят до три, седнали да управляват цяла държава. айде да си ходят в детската градина, сметките ни пораснаха до небесата!

8

Анонимен

преди 2 години

"Военно положение! Убити полицаи, подпалени сгради, разбити оръжейни складове в КазахстанПродължават безредиците и напрежението в Казахстан, предизвикани от рязкото поскъпване на горивата и електроенергията."

7

СМЕХ...

преди 2 години

АМИ ЗНАЧИ... И У БАНГЛАДЕЖ ШЕ ЦЪФНАТ , КАТО У КИЕВ, ЩОМ РОСАТОМ ЩЕ ГИ СНАБДЯВА С ЯДРЕНО ГОРИВО....ХА,ХА,ХААА....ДОБРЕ , ЧЕ ПОНЕ СА ДАЛЕЧЕ ....

6

Анонимен

преди 2 години

СМЕХ..., не обиждай Бангладеш. Те посъбраха пари и Росатом започва да им строи АЕЦ.

5

казахстан

преди 2 години

само се върволят някакви енергиини експерти, депутати , пром палата да обясняват да се вдига цената на тока , е няма ли тези журналисти да направят анкета, да поканят крайни потребители , да видят мнението им , колко ще бъдат компенсирани , богати са 10 проц другото мрем , ами казахтан

4

Анонимен

преди 2 години

Кирчо все още не се е срещнал с представители на бизнеса, не се е срещнал с руснаците да говорят за цените на газта, нито с азерите за цената при тях. Единствено ходи по медиите да се оправдава, че "от него не зависи и той се надява да се подмени някак си шефа на КЕВР и може и да се случи нещо, някога, евентуално, МОЖЕ БИ!" все едно парламента не е този дето избира шефа на КЕВР и той не ръководи коалиция на мнозинството. Айде стига само сменя областни управители и министри вземи да свършиш нещо!

3

Анонимен

преди 2 години

Не е удивително, че липсва сериозната роля и позиция на държавата. А има ли държава? Има ли държавници? Или има слуги, които сляпо изпълняват идиотоевро директивите?

2

СМЕХ...

преди 2 години

Ето , затова не правя бизнес в България при комунистите и ченгесарите ...ВИНАГИ ЩЕ ГЛЕДАТ , ДА ТЕ ПРЕЦАКАТ !---БЪЛГАРИЯ-НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ СТРАНА НА ПРОСЯЦИТЕ....КАТО БАНГЛАДЕЖ.

1

Анонимен

преди 2 години

Нищо не се знае .Бързо се обръща палачинката