47

елементарно, Кунчев

преди 2 години

Ваксина=Омикрон

46

Анонимен

преди 2 години

Ваксините работят, но докато ваксърите осъзнаят в какво се състои работата на ваксините, вече ще са направили необратим избор в живота си. Скапят ли ти имунната система, след това с какъвто и вирус да се срещнеш, нещата няма да са в твоя полза, а това,че скапват имунната система си го пише дори в листовката (на Модерна примерно).Отделно вече има официални доклади на министерството на здравеопазването на Англия,че Т-клетките при ваксинираните намаляват,но те не четът, а гледат рекламите по ТВ-то!

45

Анонимен

преди 2 години

"Е, ако не се бяха ваксинирали щяха да имат не по 50 хиляди, а по 150 хиляди на ден, но това неваксинираните *** няма да го схванат." - хахаха На теб и бустер ти е малко. Явно няма шанс някога да ти дойде акъла, затова ти пожелавм поне 4 дозички от отровата. Ползите (за обществото) ще са повече от вредите (пак за обшеството), а твоите ползи и вреди обществото не го засягат.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Е, ако не се бяха ваксинирали щяха да имат не по 50 хиляди, а по 150 хиляди на ден, но това неваксинираните *** няма да го схванат." Не по 150 хиляди. По 150 милиона щяха да имат. Много на дребно играеш. Мислех те за умен.

43

Анонимен

преди 2 години

Е, ако не се бяха ваксинирали щяха да имат не по 50 хиляди, а по 150 хиляди на ден, но това неваксинираните *** няма да го схванат.

42

Анонимен

преди 2 години

Преди ваксинирането по 2000 на ден, след ваксинирането по 50 000 на ден. Кой каза, че ваксините не работят?

41

Ваксиниран с три доз

преди 2 години

Не разбирам. Ама нали са ваксинирани?

40

Анонимен

преди 2 години

Виновни са гръцките антиваксъри (тези с двете дози). Те пречат на съвестните ваксинирани гърци (тези с трите дози) да се върнат към нормалното и да станат щастливи и свободни!

39

Луд

преди 2 години

Айде пак ще рекетират ЕС за някой-друг милиард. Навремето ги прецакаха с маслинените насаждения, покрили по площ и част от Средиземно море. Баце и настоящите управляващи главоци в РъБъ ряпа да ядат.

38

Анонимен

преди 2 години

Тези не бяха ли половин година да излизат с смс ,зверски глоби и затвор за неваксинирани .Гледам нещо по 50 000 на ден къртят тавана .Може би след 5-6 бустер ще прегърнат едно от тези две неща -или свободата си -или букета си .Едно от двете ще да е!

37

Анонимен

преди 2 години

Основна заслуга имат "ваксинираните", които ходят навсякъде и разнасят заразата. Затова са, толкова много случаите...

36

Анонимен

преди 2 години

В Европа най-висок темп на нарастване в броя на новите случаи за последните седем дни има в Гърция, Черна гора, Италия, Румъния и България. Колко казвате е висок процента на ваксинираните в тези държави?

35

До 21-Бай Баяни

преди 2 години

Добре е ,че Т-Ъ-пунгерите ,като теб много намаляха след 3-та вакса!

34

Истината

преди 2 години

Истината е, че Омикрон е много по-заразен от предишните варианти и вилнее навсякъде, където се появи. Единствената спирачка при Омикрон са ваксинираните, но никъде няма 100% ваксинирани, а се знае, че ваксините не дават 100% защита, особено срещу Омикрон. Едно казват 50% защита, други 75%. В Гърция ваксинираните са 65,7% като половината от тях имат и бустерна доза, което е много малко

33

Чоко

преди 2 години

Истената е че където има много набодени а не преболедували Омикрона вилнее. В страните с най-голяма ваксинация и в страните с най-тежки локдауни , вируса вилнее. Прави са всички доктори, които казаха, че това трябва да мине през всички и чак тогава ще изчезне. С бустери и без бустери все това.

32

Интересно

преди 2 години

Ами отдавна се казваше от учени, че ваксинираните ще бъдат много по-уязвими при среща с вируса ( antibody-dependant enhancement) и май точно това се вижда в набодените страни. Друга възможност е просто имунната им система да е срината и дори срещата с лекия омикрон да пълни болниците. Което е същото де.

31

Факт

преди 2 години

С увеличаването на броя ваксинирани се увеличава и броя на заразените!?

30

Малакис Кукус

преди 2 години

Не мога да разбера какво става. Уж имат бустер, зелен сертификат, а тоз Омикрон не ги подмина. Май ще изпреварят България по смъртност като знам колко сухи съчки имат.

29

Анонимен

преди 2 години

Останаха без имунитет от тия вакси, лови ги всичко вече хихихи

28

Анонимен

преди 2 години

Тез жабета не беха ли с двата чифта маски....