28

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна лъжа е,че във Вардарска България е имало "македонци" преди 1945 г.- ако някоя тамошна дядка ви каже това,значи е от сръбски или смесен произход!

27

аде сега

преди 2 години

България виновна за действията на сърбия и москва в македония, не без помоща на комунистите в бг. Ама бандата на тарабата никога не са смятали България за родина , те са "интернационалисти"

26

Анонимен

преди 2 години

Събудете се.Македония отдавна не е Българска държава.И така наречения Македонизъм не е насочен срещу България.Изграждането на Македонската нация е започнал много по-рано от 1945 година и е бил неизбежен.И не е заради големите държави ,а е заради това,че процесите които са се случили са довели до този резултат.Много закъсняла реакция и неправилна.България ако е искала нещо ,трябвала да го направи по-рано,като на пр.да участва във втората световна война срещу Хитлер на ПР. а на негова страна.

25

Анонимен

преди 2 години

Няма термин Македонизъм.Това го измислиха определена група хора,на които им е изгодно да има напрежение с Македония.Хората в Македония много по-рано са станали Македонци.Може да отидете там и да говорите с хора ,които са на по 90 или повече години и те ще Ви споделят,че тяхните прадеди са се възприемали за Македонци.Не знам защо мислите ,че някой от днес за утре се променя.Тези процеси стават за дълъг период,а не за 20 или 100 години.

24

Анонимен

преди 2 години

Грешката на България е ,че винаги избираме да ни управляват корумпирани хора За съжаление вече честни почти няма на изборите.Освен това още по-голяма грешка е че не допускаме качествени хора да достигнат на високи позиции.Винаги психопати и подобни взимат важни решения,понеже те са на ръководни позиции.И още една грешка и най-голяма е че прокуратурата и съда са най-корумпирани и няма никакво правосъдие.Това е причината за всичко гнило в държавата.

23

Анонимен

преди 2 години

'' пасивната политика към РСМ '' ............................. политиката ни към македония не е пасивна, а неправилна. Гербаджиите и тук заложиха на външен ефект, вместо на постигане на резултат. Вярвам, че Кирил Петков ще намери правилната формула.

22

анонимен 7

преди 2 години

Да не спъваме Северна Македония,а да и помогнем да стане член на Европейския Съюз. Няма ползи от конфронтация и български магарешки инат.

21

В ЕС

преди 2 години

Не може да има две български държави. Или те влизат в България, или ние излизаме от ЕС.

20

Анонимен

преди 2 години

Много добре са ни разбрали в ЕС и затова мъкедоните все още са пред вратата на чакалнята за ЕС.

19

Анонимен

преди 2 години

вистиските експерти од цела Европа ги знаеме , много ке патите , защо ви това , *** бугарски картуни, като нас през 90 години, дали удба дали е вашто разузнаване все тая , то се съветва с удба ,

18

Анонимен

преди 2 години

секаде се деклариа за Блгарин а од 2013 се премислува и решава да иа смени своиата националност, е как ще се премислува , то има акта за раждане , кръщене , имена на родители , па заемал е едни пари , станал е там агент на удба и какво да говори като агент

17

Щапаров Младши

преди 2 години

Македонизмът е вид расистки титовизъм, а титовизмът е вид фашизъм!

16

Анонимен

преди 2 години

ама това не е от вчера , след подарените танкове 1991 чак 2017 нашите политици изготвят този текст за договор за добросъседство , защото се усещат от Гърция , която подписва с Македония 2018 какви са тези плужаци

15

Щапаров Младши

преди 2 години

Наричайте я Лъжемакедония, Вардарска България или пишете "Македония" винаги в кавички - така се полага на фалшива "нация", която е създадена на 16.05.1945 г.!

14

БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЕ!

преди 2 години

Със сигурност у нас ще се намерят хора, които ще съдействат на скопските коминтерновци да влезнат в ЕС и това е неизбежно при толкова много врагове на ЕС и НАТО у нас. Надеждата е в това, че след близките световни промени, Македония не само ще бъде член на ЕС, но и тази географска област ще бъде върната на България от нашите съюзници. бг.

13

Оставете

преди 2 години

...макетата на албанците! СКОРО НЯМА ДА ИМА И ПОМЕН ОТ ТЯХ! ЩЕ СЕ СПАСЯТ САМО ТИЯ, КОИТО ПРОСЛЕДИХА ПРОИЗХОДА НА РОДА СИ.

12

Майна

преди 2 години

Разбира се, че ПРАВАТА НА ЧОВЕКА са ГЕНЕРАЛНО НАРУШЕНИ В РСМ !!! ТОВА Е ДОКУМЕНТИРАН ФАКТ!!!

11

Щапаров Младши

преди 2 години

В "Македония" от 77 години насам върлуват апартейд, неонацизъм и анти-Български расизъм!

10

Анонимен

преди 2 години

Абе стига вече с тая Македония - то е ясно че никога няма да признаят че са българи, все едно ние да се признаем за Македонци! Да се пише в договора че сме били съседи от векове и теа е другото са глупости.

9

България над всичко

преди 2 години

България граничи с Велика Албания................Македония е само една буферна зона!!!Да не си губим времето, енергията и нервите с Македония.............заради Македония загубихме Беломорска Тракия................България винаги е губила от Македония!!!Не се занимавайте с македонците, тях албанците ще ги оправят.........ще дойде време да се молят на България, но ще е късно!!