41

Анонимен

преди 2 години

Чакат да видят какво ще организират от фъзраждане или още не са получили бонусите от фашистите . Страх лозе пази мошеници.

40

Анонимен

преди 2 години

Направо да се премахва напьлно тази глупост - видно е , че ваксинираните благодарение на сертификата разнасят заразата навсякаде тъй като изобщо не се пазят

39

Справедливост

преди 2 години

ТЕ ДОРИ НЯМАТ МАСКИ ТЕЗИ ТИКВЕНИЦИ НО НИ ЗАДЪЛЖАВАТ НАС.....КАКВА ОЛИГОФРЕНИЯ И СЕ НАРИЧАТЕ БЪЛГАРИ-ЕЕРОПЕЙЦИ-СРАМ И ПОЗОР.....ИЗЛАГАЦИЯ И БАЙ ГАНЬОВЩУНА

38

До КУНЧО

преди 2 години

Предлагам целият български народ да се эасели в Парламента, Кауфланд и Била, там не се иэисква эелев сертификат и съответно там вируса не ходи.

37

Дедо ви

преди 2 години

"Депутатите пак отложиха решението", за да се занимават с...Друга работа си нямат. А, и забравих: начело с експерти и плямпала и разни каф...очи да изчислят, че 12 часов работен ден е равен на 8 часа. Честито на Океанските риболовци от територията "Политически Клондайк.

36

Анонимен

преди 2 години

Не знам за вас, но за мен, тези от Възраждане започват да се превръщат в остров на ЗДРАВИЯ РАЗУМ!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат за парламента с приема след обсъждане, процедури, корекции и прочие хватки, а за икономическите субекти с едно изказване пред камерата :)))

34

Строител

преди 2 години

Костаки, върни парите! Не ми обяснявай за маски, сертификати и щуротии. Влязохте в парламента с антиваксърската политика. Трябва да работите за България, а не само с тия сертификати да се занимавате. Демагогия и лъжи ето това сте. Добре поне че ще залезете бързо. Копейкин плати ли колата?

33

Анонимен

преди 2 години

Трябва си хвърчащата зелена бележка. В магазина обувки не можеш да си купиш, но в Кауфланда до него може всичко без ограничения. А там човек върху човека...Вирусчето си избира и то промоциите и си има график. Смешковци жалки....

32

аз

преди 2 години

Колко още да го отлагат това решение? На хората почва да им писва вече. Кирчо се появи и в YouTube с реклама за ваксиниране но инъче не може да обеди дори съпартийците си да се боцнат...... поредния ***!

31

Анонимен

преди 2 години

Защо децата трябва да носят маски в училище, а депутатите от Възраждане - не?Те някакви по-специални ли са? Или това, което важи за простосмъртните не важи т юфлеците в парламента.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Mи това е грижа за народа бе. Нали и те са народ.

29

Анонимен

преди 2 години

костик, кога ще нипоканиш на вилата? сите сме антиваксъри

28

Анонимен

преди 2 години

На 22 .12 Волен Сидероглу разпусна своите от Атака На 05 .01 все още ги няма в тв Алфа Представете си колко кражби и фирми имат за да си го позволят.

27

Анонимен

преди 2 години

По време на социализма, когато бяхме около 9 милиона, у нас е имало около 54 000 чиновника. Хем бяхме повече хора за административно обслужване, при това нямаше и съвременната техника - компютри, комуникации и всяка административна дейност се осъществяваше ръчно, а документите се пишеха на пишещи машини без възможност за Copy - Paste.И сега ние в 5.36 милионна България, се пръкваме с около 9 пъти повече чиновници... Накъде отиваме и ко прайм там?

26

Анонимен

преди 2 години

Ама не отложиха парите в плик за командировки и съветници, не отложиха депутатският безплатен паркинг на Александър Невски, не отложиха разпределянето на служебните лимузини.

25

Анонимен

преди 2 години

Кво ста'а, чалгето, нещо май ви се дръпна гo;мнoтo?

24

Радньо

преди 2 години

Костаки от "***" има нужда от още електорална подкрепа, защото къщата не е изплатена. Трябва и кола да се купува, а и не знам другия апартамент дали е платен. Та така, този човек влезе в парламента благодарение на антиваксърската политика. Както беше написал долу някой...Демагози сър! Аз бих добавил и други епитети, но ще ми изтрият коментара. Костя върни парите!

23

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев да напише нещо правилно ще е чудо, иначе се подиграваше на другите за конституцията. Какво може да се очаква от адв. без лиценз. Много ми е интересно предложението за конституция на Бойкикев. Закриване на прокуратурата задължително ще го има

22

Анонимен

преди 2 години

Докторите не щат да се бодат, депутатите ве щат да се бодат... Само на стадото разправят колко е хубаво да се бодеш. ОК