126

Златан

преди 2 години

Ааааа, ти не си виновен за нищо. Оправи здравната система и сега не обвиняват теб а президента. Аз макар и за кратко краднах, но е виновен един приятел защото е на по високапозиция от мен. Брех да му се невиди....

125

Анонимен

преди 2 години

Ясно, поредния слуга на чорапа.

124

дедо поп

преди 2 години

До АНе бе човек, ние само питаме за чекмеджетата. за къщата в барселона, за АМ Хемус. Нищо лично просто двоен стандарт на Цацаров

123

Истукан

преди 2 години

Този въведе зелените сертификати, сега се оплаква, че го разследват. Ще го гонят до дупка.

122

А

преди 2 години

Иначе да клеветите постоянно Герб е много лесно нали ??!

121

izh

преди 2 години

Нагъл комунист спасява другарчето или подготвяме почвата за гарантирани печалби за дълги години

120

Айде сега

преди 2 години

Каца признай си всичко !

119

Анонимен

преди 2 години

Атаката към теб е защото си долнопробен платен слуга.

118

Анонимен

преди 2 години

"Бившият здравен министър твърди, че няма представа за какви злоупотреби говори ..." Господин бивш здравен министре , ти за много работи нямаш представа , ама продължаваш да се излагаш !

117

Анонимен

преди 2 години

Тиквата и Гадеф са за затвора. Заради собственото си его затриха България

116

койчо

преди 2 години

Горкият Стойчо.. Селско именце, селска муцунка.. Ама помни ли го някои? Нито лекар, нито политик.. Човешко недуразумение.. Ще ми липсва чипото ти носленце..

115

Анонимен

преди 2 години

Най-некадърния и най-нагъл от многото министри на здравето.. Дано никога от тук нататък такъв човек да попада на ръководна длъжност...

114

Стойчо помниш ли ?

преди 2 години

Ако сертификат за ваксинация се изисква за пътуване, а още повече и за работа е абсолютен пример за непряка дискриминация и привидно законен опит за отнемане на права. Цялата история с коронавируса повлия много на психиката на хората и процесът става неконтролируем. Психологически става като с проказата преди векове.

113

стойчо помниш ли ?

преди 2 години

За мен въвеждането на зеления сертификат от гледна точка на правата на човека е абсолютно проблематично. Това поставя под съмнение устоите на Европейския съюз, свободното движение на хора. С ограничаване по такъв признак отиваме отвъд определени граници Стойчо Кацаров в интервю 7/8 ТВ 21 май 2021 г.

112

Анонимен

преди 2 години

България е на първи място по смъртност в света от Ковид, а Кацаров раздаваше медали за добре свършена работа на калинките си.

111

видинчанин

преди 2 години

Помните ли санитарките които протестираха затова,че са ги карали да връщат пари.Тогава дойде във Видин Румен Радев и се срещна с ръководството на болницата.Платиха им и веднага след изборите ги уволниха.Не знам дали той знае или не-но фактите са такива-уволниха ги.

110

Ние

преди 2 години

Като чета коментарите и гледам одобренията, ти давам един безплатен съвет. Каца смени си името, щото тая кяца се напълни с плюнки.

109

Кацаров се издаде..

преди 2 години

Крайния получател на КОРУПЦИОННИТЕ ПАРИ е Румен Радев.... Кацаров си го каза...

108

Кривондел

преди 2 години

И какво общо има болницата с поръчката на тестовете? Да не забравяме, че първата работа на новия министър бе да блокира пакостите на Кацаров по темата за детската болница. И те ли атакаували Радев?

107

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

Този Кацаров си нямаше представа и ,че е министър на здравеопазването ,да наведе глава и да не се прави ,че е толкова значим и някой се опитва да му очерни авторитета защото такъв му липсва като на лекар и управленец.Пълна пародия на глупав ,алчен ,некадърен нагаждач.