12

Мисирки сър

преди 2 години

А трябвало да падне на небето.

11

Информация

преди 2 години

В КНДР няма един болен от Ковид 19.

10

Анонимен

преди 2 години

КНДР географски се намира в северната част на Корейския полуостров и при естествена траектория на изстрелване на ракетата на изток-североизток, няма как последната да не е паднала в Японско море.

9

Даа,

преди 2 години

някога някои казаха, че Ирак имал оръжия за масово поразяване!? Което се оказа глупост. Последва нападение. Загинаха много цивилни, разруши се една уредена държава, последва мигрантска вълна. И други подобни. Е, СК доказано има ОМП. Ми хайде давайте, нападайте! Ама няма да е като да разстрелваш от далече стари Т 55.

8

Анонимен

преди 2 години

Да припомним "Посолствата на 12 държави в Северна Корея спряха работа, а целият чуждестранен персонал на международните хуманитарни организации напусна страната поради сложната обстановка, включително недостига на стоки и лекарства. Това съобщи посолството на Русия в Пхенян, цитирано от световните агенции."

7

Слива

преди 2 години

До Киро Кюмюря.Ти си комунист, а не ***.По -обидно е от горивото.

6

Асан

преди 2 години

Наште ракети стигат ли до Стамбул :)))

5

Каквото

преди 2 години

и да си говорим, днес, а и открай време се уважава и се съобразяват само със силните. На другите им подменят ценности, внасят/изнасят демокрация, затварят реактори и оръжейни заводи, натискат ги да правят компромиси с историята и националните си интереси, прибират им златните залежи и т. н. Така че Ким добре прави!

4

Киро Кюмюря

преди 2 години

50 години терор нат тази държава, но под мъдрото ръководство на др. Ким, станаха ядрена сила! Венсеремос!

3

Анонимен

преди 2 години

Тие са толкова изостанали, всяка година закъсняват с фоервейките. Другаря Kuм да си свери календара, новогодишната заря мина вече.

2

Анонимен

преди 2 години

ЖЕСТОК е ким

1

комунист

преди 2 години

Другарят Ким трябва лично да възседне някоя и да я пробва, за да шашне целия свят !