238

Самозашита

преди 2 години

Щом законът не наказва побойниците по пътя, и ако не можете да се справите с ръчни похвати, особено ако нападателите са повече от един, ползвайте и подръчни средства, каквото ви попадне под ръка! Това е неизбежна самоотбрана, продиктувана от силен уплах, стрес! Никаква прошка, безмилостни към ***!

237

Ясъмкон

преди 2 години

Сашко драскачев, жертва е когато е умрял. Потърпевш се казва ама от друга страна не знам колко е голям речника ти. Дали я имаш тази дума.

236

Анонимен

преди 2 години

Днешните подрастващи в България, не са хора а мутирали пубертети, които нямат капка сиво вещество в главите си, това не са хора а изверги, осем срещу един и това ли е бъдещето на тази страна. Ужасяващо е. И къде са родителите им на тези побойници, къде и на какво учат децата си, разюздани, наркоманчета и ***, това представлява младежта в България.

235

Бай Иван

преди 2 години

Това ви докара светлата демокрация - такива родени през г.за да имат права, едно време щяха да чукат камъни в изправителното ;) !!!

234

Запознат

преди 2 години

Щом е Лагера, няма да се учудя един от замесените бабаити да е Алекс. Дребен хулиган, ултрас, татуирал си е свастика. Вярно, че е обратен, но психолозите откриват връзка между агресията и хомовщината.

233

Анонимен

преди 2 години

Кастрация на побойниците с цел превенция да наплодят идиотчета като себе си.

232

Анонимен

преди 2 години

Тези малки невъзпитани лигльовци заслужават да ги биеш пред родителите им,и бащите им да биеш,а на майките да им го н......ш!!! Абсолютно безхаберие от страна на родителите!!!!

231

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите и не разбирам. Абе хора вие нали не си мислите че тоя бой е паднал от небето. Едно момче си вървяло, казал на едно момиче "Много те харесвам млада госпожице" и 8 други момчета отишли да го набият. Я да кажат какво е направил на момичето, че да дойдат 8 момчета от северен квартал в южен квартал през цяла София да дирят някого посред нощите, за да го бият. Мен що никой не идва да ме набие ей тъй щото съм заговорил някоя девойка? Най-много да дойдат да ти скръцнат, айде по сериозно

230

Анонимен

преди 2 години

Я покажете момичето за да видим дали боя си заслужава! :))))))))))))))

229

Анонимен

преди 2 години

Тези искам да хвана аз,но и техните бащи ,че и майки ,та тогава да ги видя колко са мъже ,това са ***,така са възпитани ,какви деца ,упадъци ,това са,това е бъдещето ,друсани,така възпитани от родителите си!

228

Анонимен

преди 2 години

Едно време имаше ТВУта(Трудово-Възпитателни Училища), крайно време е добрите практики за превъзпитание да се завърнат.Така всеки детиняк би се замислил дали да се прави на бабаит.

227

Анонимен

преди 2 години

Горкото момче,дано да се оправи и никога повече да не се занимава с тия! А на нези бо-клуци, които го биха без сериозна причина, да им се върне многократно! А какво ли я чака пи-кла-та, ударила момчето?

226

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на битото момче да се оправи без последствия. На останалите ле кета да се замислят като някой ден имат деца и други деца хванат тяхното да го ритат в ребрата и даго удрят в главата как ще се чувстват? Ани- то ... няма да коментирам просто ми е жал за такива (не)хора. Дано на нея съдбата и да не я отведе до там към където се запътила.Останалите "геройчета" са просто нелепи пръд льовци.

225

Анонимен

преди 2 години

Изр0дчетата са за ефективна присъда. Трябва такава да има от 12 годишна възраст, а от 10 до 12 - да могат да бъдат съдени при по-леки условия. Тоя номер как "децата" не можели да носят отговорност, щото не осъзнавали действията си, не на нас. Не само че осъзнават, а у тях се затвърждава и убеждението им, че при подобно поведение ще си живуркат в безнаказаност. Би трябвало да бъдат за подобна постъпка всичките 8 да бъдат изолирани от обществото поне за година, а биячите и момичето и за повече.

224

Наско Маринов

преди 2 години

Аз съм фитнес инструктор. Намерете ме във фейса да тренирам децата ви да станат яки като мене

223

Bili

преди 2 години

тези публикували клипа са подсъдими. битото дете има най-правилната стратегия при 8 на един. лежи и си пази главата. браво за инстинкта.

222

Анонимен

преди 2 години

Спомням си преди няколко години на мач на Цска бяха съблекли някакъв чисто гол. Това вече си беше гавра. Този щом се отърва само с шамари ще се оправи. Още повече,че чувам,че са започнали да бият биячите му.

221

Анонимен

преди 2 години

Може да са снимали филм. Български Екшън.

220

Дядо Стефчо

преди 2 години

Аз съм по старомоден и като видя такова нещо ги бия всички. След няколко боя вече такива неща около моя блок не се случват. Много разбрани деца.

219

Анонимен

преди 2 години

Нямаше ни жиесеми, ни интернет...помниш ли кръвта в сополите ? Колега, немезанимавайсглупостибе !Мен като ме пребиха няколко пъти пак така дузина дегенератчета почнах да тренирам бойни изкуства и започнаха да ми правят път в коридора, айре възмъжейте малко !