11

xxx

преди 2 години

Тук пак са се изказали типичните трлоооолове. Всичко може да се направи, ама струва пари. И после ви дигат цените на винетките, защото от някъде трябва да се съберат парите. Помните ли, как някой даже искаха да се осветяват целите пътища? Ако някой го беше направил, при сегашните, а и бъдещи цени на тока, поскъпването на винетки щеше да е с 30% и нагоре. Сега от много мрънкане очаквайте да ви сложат и 60км ограничение, че да не се объркват кьоравите.

10

Да бе

преди 2 години

Преди часове минах от там хоризонталната маркировка я има но не се вижда. Въпрос е на време да се пребият още хора

9

Асан

преди 2 години

Да махат изобщо оградата сега ако се надъни челно няма срязване директно си умрял :)))

8

аз

преди 2 години

3 мандата стои магистрали "убийнци" - що е то?

7

Факт

преди 2 години

Типичната практика-строи се нещо, изцежда се максимума от него и после се изоставя на произвола на съдбата. Забележете какви бяха гербавите оправдания-тоя участък бил строен по Станишев време и не носели отговорност!По тая логика трябва да зарежем 80% от пътната мрежа, щото е строена по бай Тошово време. Или пък сега да се изостави строеното при Баце.

6

Анонимен

преди 2 години

След дъжд качулка.

5

aa1830

преди 2 години

А на 30-яи 32-я километър, и на всички останали километри от всички магистрали. Или там ще чакаме друга трагедия....

4

Анонимен

преди 2 години

Можеше просто да сложат малка бетонова стеничка! А, да - бетонова стеничка не може по закон, ама супер-непоклатима част от мантинелата - може! Браво, бе АПИ !!!

3

Miko

преди 2 години

Хайде господа и госпожички (от АПИ), стягайте ду.е навсякъде да си оправите пътищата. Стига кърпежи и времянки, Да чакаме следващата катастрофа ли, за да се сетите....

2

Анонимен

преди 2 години

Петдесет метра път,два месеца го гласят ,боядисват,облепят и накрая както обикновено едно голямо нищо. Дано поне са направили заслон в канавката, ушевите да стоят на завет и сянка, докато работят неуморно (рушветчийстват и чакат пенсията на младини)

1

1-н

преди 2 години

На крив кимидонски каруцар отбивката му пречи...Въртенето на геврека не е проста работа за прости хора