7

Нане

преди 2 години

Мдааа.. Такива статии, ще зачестяват...)))

6

Майстора

преди 2 години

Тази година има пандемия от затопляне на тялото в студено време при професионалните спортисти. Особено футболистите много пострадаха. Защо досега не са правили така, а тази година почнаха- не знам. Вероятно глобално затопляне и тн. А върху автобусите в Англия имаше кампания с билбордове "Децата също имат инфаркти". Даа.

5

Анонимен

преди 2 години

Прекаляват! За колко човека в живота си сте чували с тромбоза, защото да били облечени добре с топли дрехи в студено време? Аз лично за нито един. А за колко знаете с тромбоза след ковид ваксина? Аз лично за трима. Интересно какво ще озмислят за лятото. Верпятно тромбоза след разхладителна напитка в горещо време? Такива изказвания са твърде прекалени!

4

Анонимен

преди 2 години

Във вести вече пуснаха няколко статии последния месец за сърдечно-съдови проблеми, какво може да ги причини. Сега тук за тромбозата... Странно, миналата зима нямаше такива статии и проблеми. Нещо различно тази зима?

3

Анонимен

преди 2 години

Климатичните промени ще да са. И защото застудя. Да се надяваме ли да видим статистика - разпределение м/у ваксинирани и неваксинирани? Не мисля.

2

Хах

преди 2 години

Предусещам нарастване на броя на прегряванията в студа паралелно с нарастване на броя на ваксинираните ;) Мдааа. В един английски вестник пък писаха, че миокардитите били причинени от климатичните промени. На още доста интересни медицински открития ще станем свидетели.

1

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха.Смешно е .Ски бегачи преградят на минус 12 ,биатлонисти също ,дори ски на минус 20 оня ден се състезават.Това е смешноооо