155

Мислещ

преди 2 години

Жал ми е за тази жена да си продаде душата на дявола за жълти стотинкиСтига вече се излагайте по време на грипна вълна не се препоръчват ваксиниа Иначе се видя колко са ефикасни но бизнеса трябва да вървине се наяде ей

154

Анонимен

преди 2 години

Та коя ваксина спира Омикрон.

153

Анонимен

преди 2 години

До Киро Х До колкото ги познавам нашите "специалисти",най-вероятно е хвърляла боб.

152

Додо

преди 2 години

Ти си знаеш кой си, да си завреш тези усмивчици със скобите там, където те чегърта баща ти, гиди гнyсен инцел! Това, че си приключил с ваксините означава, че си станал антиваксер ли? Я па тоя! Я не се излагай, тичай на някоя метростанцията за един бустер, да си спокоен! Зер, ваксините са абсолютни безопасни, 100% ефективни и напълно безплатни!

151

Киро Х

преди 2 години

"Той е като настинката, която познавахме преди. Ние си ходехме на работя с нея." ====Е браво! "Само че това е Ковид-19. След първите леки симптоми и ниска температура, след 4-5 дни може да има втора температурна вълна. Тогава може да се стигне до тежки усложнения", предупреди вирусологът.======== Въз основа на кои данни професорката изказва тази хипотеза?

150

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора приключиха с ваксините отдавна!-:)))

149

Додо

преди 2 години

Вече и световните експерти (Кох Институт) с половин уста признават, че Омикрон е пандемия на набодените с екперименталните бъркочи на ГМО терапиите - така наречените "ваксинирани". В Германия, с процентно, на всеки заразен неваксиниран, се падат по над 8 ваксинирани. В Германския парламент дават България за пример, заради ниските нива на инжектиране с експерименталната ГМО тинктура. Целият наратив за Ковид се срива пред очите ни и Слава Богу! Но, клозетни *** като проф. Христова се борят!

148

Анонимен

преди 2 години

Извинете, професорке, ама това не никакъв аргумент. Все едно "Може да завали, може не, вземете си по не по 2 чадъра и един бустерен, за всеки случай. То по принцип е доброволно, но няма да ви пуснем на улицата без чадърите. Чадъросайте се!".

147

Анонимен

преди 2 години

къде да се ваксинираме да се бием по опашките ли

146

Анонимен

преди 2 години

По-добре да умрат свободни, вместо да живеят като ваксинирани роби на Бил Гейтс.

145

Да, така е

преди 2 години

Ваксините са много ефективни. Много пруфесурки бая пари направиха.

144

Док Алекс

преди 2 години

От медицинска гледна точка: имунитет се придобива след 45-60 след ваксинация, при SARS Cov2, Омикрон щял да дойде след три седмици/21 дни! За какво да се ваксинирам? Първо правило в епидемиологията - не се прави ваксинация по време на епидемични взривове.

143

НЯМА

преди 2 години

"Проф. Христова: Омикрон не е за подценяване, ваксинирайте се". - - - НЯМА! ТЯ И ВАКСИНАТА НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ.

142

Урсула

преди 2 години

Шуш Мари,стига с тази ваксини и сертификати,срама нямаш ли,провалихте се,слагайте Мангъра на нейно място,дори за Президент.

141

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте, за да не си докарате проблем 100 пъти по-голям от полунастинката Омикрон. Потърсете превантивния и доболничен протокол на лекарския съюз FLCCC. Казва се I-MASK+

140

Анонимен

преди 2 години

За болно гърло да си биеш биопродукт с неясни последици е смешно!

139

1-н

преди 2 години

Става...

138

ганЮ простака

преди 2 години

е ваксиниран во веки заГлупостИпростащина

137

Ужас

преди 2 години

Отново първо място по смъртност в света! Кога безхаберното правителство на Кирил Петков ще вземе мерки? За това ли ви избраха хората? Излезте пред хората и отговорете?

136

Пловдив

преди 2 години

Омикрон заобикалял ваксините,обаче най-добре е да се ваксинираш,това ако не е Долна и продажна работа.