99

Неочаквано тъп

преди 2 години

Требва яко да се мре. 60мил.в територия почти три пъти повече от нашата. Е гати ман..... те. Жабари. Ци..... ни.

98

Кунчо Бустера

преди 2 години

Няма такова нещо, това са фалшиви новини и антиваксерска пропаганда! В Италия отдавна перфорираха и вулканизираха по няколко пъти де що има куцо и сакато, от малко до голямо, здраво и болно. След като победиха най-коварната и единствена останала на света болест, се върнаха към нормалния начин на живот. Няма заболели, нито в болници. А ако случайно някой се разболее, прекарва лекичко - минимум два месеца на системи и вентилатори. А ако ритне камбаната, пак е по-лекичко.

97

Анонимен

преди 2 години

До РейгънАко направим 1млн теста като при тях, може да се окаже, че при нас статистиката е по-добра.

96

Това е

преди 2 години

Защото нямат 5та доза ваксина.

95

Я, па Я

преди 2 години

Ако се забрани на медиите да отразяват всякаква информация и статистика за КОВИД, тази световна паника ще изчезна за по малко от месец.

94

Reptile

преди 2 години

Има заразени, и какво от това, като НЕ умират!?Малкият син го донесе почти без симптоми, големият имаше два дни температура, жената лека загуба на мирис, а аз никакви проблеми. Били сме заедно постоянно. Вероятно в някакъв момент съм бил положителен. Щом така се кара с ваксина - ами пишете я НЕработеща, защото имало положителен тест!

93

Вярвам

преди 2 години

Един ден ще бьде отчетен приноса на ваксинираните кьм науката

92

Мдаа

преди 2 години

Поне се разболяват ваксинирани с вяра в науката

91

До 107

преди 2 години

При тези неваксинираните са 15 милиона или 2 пъти повече от всички българи.

90

Анонимен

преди 2 години

Дали омикрон е по безопасен ще се разбере след две седмици.Тогава може да се види ефекта от толкова много заразени.

89

Плоскоземците

преди 2 години

Навремето - *** вярвали , че земята е плоска защото така им били казали - цьрквата и птоломейПтоломей дори представил доказателства - не падаме от нея защото е плоскаСьщото е сьс ваксарите - те вярват вьв чудодейната ваксина защото така са им казали - сзо

88

Рейгън

преди 2 години

Италия - 170 000 заразени, 259 починали,Мунчоландия - 6200 заразени, 160 починали, но ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА!Защо ми напомня на един наш боксьор, който след като го набият като тъпан, все ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД!?

87

Erik USB

преди 2 години

Тия нали са боцкани??? Кво става с тия ваксини??? Измишльотини

86

Дуктор

преди 2 години

Ваксите требва да ги бият угъзо.Все пак има време още не е късно 4-та 5-та

85

Анонимен

преди 2 години

При 90% набодени. Само много сла бо умен може да вярва, че от мерките и отровите има положителен ефект. Напротив. Те дават втора година вече дефект!

84

Янко Антивакс

преди 2 години

Хахахааа! Плоскомозъчните игленици са в ужас! Бустерът на Пфайзер не им осигури защита! Единствено прибра техните парички и ги маркира с графен като стадо овце! Сега ще се мре, яко ще се мре!

83

Анонимен

преди 2 години

И днес ли ще има бой за ваксини по пунктовете и болниците? Докато нямаше никой, всичко беше спокойно. Сега, като скочиха бройките на умрелите (90% неваксинирани), всички антивакси ще се избият да се ваксинират. Че и очакваните претенции, скандали и опити за тарикатеене (прережданици и т.н.). И пак са тези, дето до вчера са се правили на герои-антиваксъри. Вярно сме малък, но пък много проост народ.

82

Анонимен

преди 2 години

90,4% неваксинирани са жертвите. Някой да има друга статистика?

81

Анонимен

преди 2 години

Що толкова много нали са вакса?

80

Евроатлантик

преди 2 години

Да минават незабавно на четвърта доза,след два месеца и подсилваща 5та доза да слагат.Така ще бъдат щастливи и истински свободни.