52

ДА

преди 2 години

До 54 И в Англия е така! Обаждат ти се и си записваш ден час! Отиваш и всичко мирно и тихо! Казваш само Името си, рожденната си дата и година за да влязат в системата! Никога не попълваш и не подписваш нищо! Спокойно без излишно напрежение всеки си чака часа ! По две сестри работят едната на компютъра другата слага ваксината!

51

Ами да

преди 2 години

Ако кажат, че ваксините свършват! Тогава ще има екшън и борба до кръв! Досега всичко беше на молба, ама моля ви се ваксинирайте се! *** пропагандираха да не се ваксинират хората! За да има ефект и повече желаещи за ваксиниране , трябва да им се каже, че само за определени хора е ваксината и тогава виж какво ще се получи! Бой , протести и всеки ще иска да си плати, но да се ваксинира! Това сме българите, винаги наобратно действаме и мислим!

50

Анонимен

преди 2 години

И Радецки гордо плува по златни вълни...

49

Анонимен

преди 2 години

За 75 лв., които дават на възрастните е.

48

глас от тъдява !?

преди 2 години

Как тъй бе, нали от 10 години информатизират администрацията и това ли са резултатите? В Испания на баща ми му се обадиха по телефона - Можете ли да дойдете на този ден , в колко часа ви е удобно , за втората доза му пратиха СМС с деня и часа , и е чакал не повече от 10мин .

47

ха ха

преди 2 години

Половината са ковид зомбита за 3 игла, другите иската да се ваксинират, за да могат да работят в Европата.

46

Joro

преди 2 години

Ковида се лекува най-ефективно от психиатър. Отиваш, предписва ти лекарства и страхът изчезва, не ти трябва и ваксина. Тия дето се ваксинират и носят маски го правят от страх и под принуда.

45

Tihomir

преди 2 години

A poptodorowa neshto gepi li , ili tozi pat ne ja hwanaha ?

44

Анонимен

преди 2 години

Един ден ще бьде отчетен приноса на ваксинираните кьм науката

43

ДДРОнег

преди 2 години

Като гледам възрастта на чакащите - точно такива хора трябва да се ваксинират, те са най-уязвими !!!___Но е престъпно да насилваш млади хора по 30-35 г. да се вакснинриат с ненапълно доказани препарати !!!

42

Анонимен

преди 2 години

Ми бутат се хората ако свьрши елексира

41

Shark

преди 2 години

Че българинът ако не се нареди на опашка и не си спретне разправия няма да му върви деня и годината. Чакането по опашки си е генетично заложено, а и като гледам възрасттта на чакащите /нищо против възрастните/, все от от отова поколение, дено са свикнали с опишките. Никога няма да седя да чакам да опашка за каквото и да било, помня ги тея опашки за каквото се сетите и още тогава ги мразех! Затова и сметките си плащам по електронен път, за да не вися по гишета.

40

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антиваксери, толкова по-малко антиваксери

39

АнонимеН

преди 2 години

НАРКОВИДИТЕ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ВЕЧЕ КОЙ ДА ПОЛУЧИ ПЪРВИ СЛЕДВАЩАТА СИ ДОЗА!

38

Анонимен

преди 2 години

Всички на опашката са антиваксъри. Ваксинирани антиваксъри. Нека чакат. Отказвайте им ваксина при антиваксинална дейност. Проверявайте ги първо във Фейсбук за антиваксинална дейност и ги гонете.

37

Анонимен

преди 2 години

Пазете си чантите и раниците от Крадливото Ленче с откраднатото Кремче за 700 лева.

36

Анонимен

преди 2 години

Повечето от хората на опашката бяха антиваксъри.

35

пенсионер

преди 2 години

За 75 лева към пенсията съм готов на турско обрязване

34

Анонимен

преди 2 години

Прав е чалгарят, че никъде я няма нашата управия. Хем тръбят и призовават хората да се ваксинират, хем не могат, накадърни са да осигурят елементарна организация и гражданите са принудени да страдат в желанието си да се ваксинират.

33

Вируслав

преди 2 години

"Препаратът се поставя след предварителен преглед от педиатър на място."-- За деца докарани под строй не прочетох в статията. И слава Богу! Сигурно е печатна грешка и става дума за психиатър?