360

Бай Кольо

преди 2 години

Която и да е фирма да открадне пари,това ще бъде приписвано на ГЕРБ.Независимо,че не са на власт.Такава е директивата на зеленият чорап Радев към върлият комунист Рашков.

359

Анонимен

преди 2 години

Нагли и безочливи крадци и престъпници . Само Пиночет за вас !!!

358

Раш

преди 2 години

2 часа стана. Допивам водката и ставам. 10 месеца вече ги ръчкам тия ченгета и не става. 1 доказателство не намериха та да тресна ББ.

357

Алкохола не прощава

преди 2 години

До Нищо 404 - Да бе, пълен е с доказателства, само дето са му в пяната глава. Чакаме ги вече почти година тези доказателства. Блажени са наивниците. хахаха

356

Нищо ново

преди 2 години

Някой да е очаквал Бойко и ГЕРБ да си признаят че "30-40% от парите за строителството на магистрала "Хемус" са се насочвали към ГЕРБ"? А Рашков сигурно има доказателства, но няма за какво да ги съобщава пред медиите. Когато се стигне до съд - тогава.

355

Милка

преди 2 години

В нашия квартал ме имат за жената,която знае много,но тук има много ,които знаят-не знаят плямпат от сутрин до вечер неистини и ги набиват,разпалват повече от министъра си ?! Като знаят повече от него да кажат за колко,за какво и кой става дума,а то така и аз,и всяка друга клюкярка може ?!Излиза,че сайтът е пълен с кухи и злобни клюкяри,кои то знаят само едно : да плюят,да храчат,да мажат с четката баданарка...Отврат сте! Стъпете най-сетне на земята говорете по същество!!!

354

Анонимен

преди 2 години

Отклонява вниманието и прави опит да прехвърли вината за текущото положение пак не ГЕРБ. До кога така, вече близо година имате властта и аз лично не виждам нито един завършен проект, нито един започнат стратегически нов - само и само черен ПР и злоба на невиждани нива.

353

Реалист

преди 2 години

ГЕРБ са откраднали много повече от 30-40%, но Рашков знае само за 40%.

352

Анонимен

преди 2 години

Колко удобно, лъжец и пияница бил Рашков! Хич не ви харесва, че секна кранчето. Сигурно от тези пари ГЕРБ плащат на големите "умници" във форумите да ги защитават и плюят тези, които говорят истината. И щото в България няма за никого ни съд, ни присъда такива като Борисов си позволяват своеволия.

351

коптор

преди 2 години

Гаврата която направиха тези с пенсиите не подлежи на обсъждане! Да вдигнеш пенсиите на лежачите с 23 процента а на хората които са работили цял живот при тежки условия с 4.5 това е гавра! Само безскрупулни негодници или *** могат да организират такъв гав!

350

мам ка му на ра шков

преди 2 години

Осъдете пияницата Рашков!През комунизма беше долен доносник, сега е лъжец и крадец!

349

Анонимен

преди 2 години

Много е по умен и наблюдадателен от,, трезвниците,, и,, големите,, моралисти. За казуси, които са толкова заплетени и трудни могат да бъдат разрешени само от хора с големи възможности и квалифицирани,, алкохолици,, С обидите към Бойко Рашков само издигате неговата роля на още по - високо равнище и увеличавате възможностите да си получите заслуженото възмездие.

348

Нина

преди 2 години

До 405 Е, Борисов Защо лъжеш бе .Как да не го е дал Борисов на съд , като го даде и иска е лъжеца пиян...дурник да плати 25 000 лв.Как не ви е срам бе, вие не сте хора а жи..вот..ни , нагли, долни лъжци.Какво печелите с непрекъснатите лъжи бе до...би..т.ъ.ци освен отвръщение

347

Стар гербераст

преди 2 години

Рашков, не ни подценявай! Какви 20-30%?За тези смешни пари бай *** от дивана не става!

346

Е,Борисов

преди 2 години

Щеше да го дава на съд и заради банката.Но нещо размислил.

345

Рашков - гросмайстор

преди 2 години

Шах с пешката и мат на герберската върхушка.

344

Случаен минувач

преди 2 години

Юристите на Герб трябва добре да помислят как точно да го съдят, защото една партия не е физическо лице. Рашков наистина много плямпа, много хора могат да се почувстват засегнати от приказките му. Но за да го съдят, трябва все пак да се хванат за нещо конкретно. Аз се чудя за друго. Защо на младоците от ПП им трябва такъв дъptak? Не можаха ли да вземат млад човек за вътрешен министър? Изглежда той ги държи с нещо.

343

ля ля

преди 2 години

според мен Рашков лъже че 30-40% са отивали там - реално са 60-80% !!!!!дайте го на съд и така ще лъсне и Гешеавата процедура!!!

342

Анонимен

преди 2 години

Нормално е от ГЕРП да са възмутени от такова безочливо изкривяване на фактите: те са отклонявали 90% , а Рашков им признава само 30-40% ! Ако имаме закони и институции Рашков трябва да иде на съд, а името на ГЕРП да бъде изчистено, а именно че са способни да отклоняват много повече от някакви си жалки 30-40% !

341

Веднага

преди 2 години

ОСТАВКА ПРашков !