10

Слави

преди 2 години

Този "капацитет"в реалността ли живее?По вероятно-не.

9

Анонимен

преди 2 години

До митко А защо все още няма осъдени гербаджийски крадци? ......... намери си некво друго листче бе папагал. На теб кво точно са ти откраднали? Сега повече ли плащаш при мунчовата сгaн? ***.

8

Анонимен

преди 2 години

Енергийният министър: Спекулации за фалити няма да бъдат допуснати ......... те хората и без спекулации си фалират бе ***!

7

Анонимен

преди 2 години

ние ще си фалираме тихичко и ще си мреме тайничко да не разваляме рахатя на другарите от коминтерна и пак обяснявахте за светлото бъдеще и колко хубаво живееме и ни водите към .. си мама.а .бало

6

Анонимен

преди 2 години

Слави тая енергетика така ще подредят че при други избори няма да не и 4 %)

5

Палаузов

преди 2 години

До митко Много просто, защото кражбите започнаха с идването на мунчочервеното правителство като вдигнаха цените в пъти и ошашавиха народа.

4

Анонимен

преди 2 години

Със наложения мораториум от парламента със парите на народа платени като данъци ще стимулираме плащането за Зелена енергия и народа не се усеща че така му излиза пресолено да плаща Зелените енергии и си милси че му е евтин тока .. Така всички българи плащаме чрез Когенерацията на Столична Топлофикация цената на топлото да им е евтина и товарят всички българи със сметките в цените за тока . Досега 250 лева / мегават има ново искане от Топлофикация това да се увеличи на 650 лева за мегават (((

3

Анонимен

преди 2 години

Много трилиони в тея дружества се делят

2

митко

преди 2 години

А защо все още няма осъдени гербаджийски крадци???????Крайно време е виновните да отидат в затвора.

1

закривай

преди 2 години

Какви спекулации, отдавна е фалирала държавата. Теглят се заеми за пенсии и заплати. Срам.