67

мунчо

преди 2 години

Български Пощи, беше извадена от министерство на Транспорта,и не е в юриздикцията на министър "Еконт"

66

ля ля

преди 2 години

една такава институция говори за цялата държава! аз се успокоявам че много желаещи и коментиращи пък като стане нещо и се крият всички в дупичиците си смешни!! резил че не сме единни - това е нарочно! а България е много богата държава!

65

Анонимен

преди 2 години

В лошия век на временния министър Еконт.

64

Аз

преди 2 години

Веднъж ми се наложи да ползвам БГ пощи, поради законово изискване. Първо, едвам си намерих клона, който обслужва квартала, намираше се в друг квартал, после ме навикаха, че не им знам тарифите и прекалено въпроси задавам, щото там няма нищо friendly, пликовете за А4 формат побират от 3 до 5 листа, ако са 10-15, малко трябва да ги намачкаш. След 20 минути писане, опаковане, таксуване, чувството на изтощение и изтормозеност, са все едно си тичал от София до Перник. Изостанали са малко.

63

в тоя век

преди 2 години

който живее България след 30 годин димукрадция,велики ръководители като дедо мони горски,станишко,ванчо теменужкин и бай боце асфалт-джипкин чекмеджански.НЕкакви въпроси още?АА,а сега киррето и кокорлето ще довършат довършването.

62

пияница мистик

преди 2 години

Снимката е на централна поща в Пловдив :)))

61

А Лиса

преди 2 години

Български пощи имат добро обслужване за малко пари. За такива селя.ци като българите обаче нищо не помага.

60

Друг

преди 2 години

До И аз имам един:И КАК МОЖЕ ДА ПОРЪЧВАШ КНИГИ ПО ПОЩАТА?ТОЛКОВА МНОГО СЪМ ПОЛУЧИЛА ЧРЕЗ ЕКОНТ,СПИДИ И ДР.ДО ВРАТАТА.плащаш 2-3лв.на шофьора и всички книги,а колет също от офиса в града,само ми звънят и съм там.нищо открадното.

59

отговор в същия стил

преди 2 години

Ми има и частни пощи. Ходете там бе. Ааа, те май не са във всеки квартал и село, май и не ги знаете. Ама доколкото знам, някой плаща за обслужването с пос терминал и това е този с пос терминала, и за едно писмо от левче да ти удържат 30-40 стотинки??? Ами не е рентабилно.

58

Анонимен

преди 2 години

Бай Тошо идва на власт 1954. Ти си бая п ро ст - това се вижда от космоса....Написано е тошковото БКП а не кога Тошко е дошъл на власт! Вижда се кой може да чете и кой страда от Дислексия!:)))))))))))))))))))

57

МНЕНИЕ

преди 2 години

За БГ Поща - човека явно се е объркал - никъде в Света не се плаща на ПОС терминал когато пращаш пари , или плащаш сметки на каса .

56

джони

преди 2 години

до 59 а питаш ли се защо е така.

55

DO EVE1

преди 2 години

До eve1Не си прав, не от 70-те, а от преди 100г.Но няма повод за отчайване, от 90г. до сега, над 25 най-различни спедиторски фирми са се появили, с всякакви доставки. През това време БП спят летаргичен сън, спят, спят, докато умрат по време на съня...

54

eve1

преди 2 години

Винаги съм казвал,че който не работи той не греши и се опитвам да вляза в положение,но положението в пощите е отчайващо,там нищо не се е променило от 70-десетте години на миналия век!

53

джони

преди 2 години

много ви се иска ама тръц

52

В.

преди 2 години

Във века, в който чакат да бъдат източени, лишени от клиенти, а после приватизирани на безценица.

51

Анонимен

преди 2 години

17

50

Анонимен

преди 2 години

Имаше и едно друго предаване сега се казва търси се по бтв леиди тогава се казваше море от любов с наталия един бял бус и идва и ти казва това е василенка понмишлия преди тридесет години сте се запознали в едно кафене и е останала с много добри впечатления искаш ли да я видиш наталия една руса такава с буина коса.

49

Муката

преди 2 години

Имаше едно предаване по време на комунизма по нова телевизия казваше се имаш поща с пейо ходеше с едно колело руско украина ако се сещате беха много модерни тогава.

48

vlady

преди 2 години

Сигналът от Миланово и този за пощите са насочени за разглеждане към протопрезвитер Кусан Хадавян, този от Пловдив към протойерей Храч Мурадян.