Снимка: БГНЕС

В кой век живеят Български пощи? Така гласи заглавието на първия сигнал, с който ще ви запознаем от платформата на Helpbook.info. Наш потребител ни сигнализира за следното: „Имам точно и конкретно питане към т.н. ръководство на Български пощи: Кога в клоновете Ви ще може да се извършва плащане чрез ПОС терминал. Докога ще трябва да плюнчим пръсти и боравим с банкноти и монети като на Женския пазар. Истинска тргедия и срам", пише в сигнала.

Молба за помощ получихме и в друг сигнал от жител на село Миланово. Авторът на сигнала е приложил снимки на окаяното състояние, в което се намира мостът по пътя на Искърското дефиле, който е повреден в близост до селото. "Би било добре ако има шанс да се възстанови. Хората все пак са се помолили и на Дядо Коледа“, иронично допълва той.

В град Пловдив също е проблематично състоянието на пътищата. "Лошо състояние на настилката на кръстовището на бул."Никола Вапцаров" и ул. "Константин Геров". Буквално трябва да се намали до 20-30км/ч, за да се мине нормално през кръстовището. При влизане в кръстовището откъм ул. "Константин Геров" положението е още по-лошо", сетвърди в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точнотоместоположениеилирайонананарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase