128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Къде е тази истерия, трроле :) Някой беше написал нещо за думите и действителността :):):) Защо сам не спазвате съвета си и спокойно да изчакате да видите дали ще се докаже виновността, вместо да пишете по 100 коментара, че предварително Ви е ясно, че са виновни :)

127

Асан

преди 2 години

У кауша веднага белите престилки като Балтов :)))

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 "Отговорих" Къде? :)))

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "Вече Ви написах, че обвинените от каскета обикновено са невинни, затова Ви обръщам внимание да не бързате да ги смятате за виновни :)" Ако човек е спокоен, че не са виновни, не влиза в истерично драскане в тяхна защита, а спокойно изчаква да се види какво ще излезе. Обратното на това, което правиш.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Отговорих, чукча :)

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 Вече Ви написах, че обвинените от каскета обикновено са невинни, затова Ви обръщам внимание да не бързате да ги смятате за виновни :)

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 Не разбрах, кое от заключенията на КС показва, че е на "братиньо"? Имаш ли отговор? Това беше твоето твърдение.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Това, че прокуратурата не повдигна обвинение, чукча, четете всички изречения :)

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "Не познахте :) Ко.му.нягите не ги обичам" Затова ли си се хвърлил на амбразурата за техните мекерета? Или "не знаеше", че тия, които защитаваш със зъби и нокти са такива? :)))

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 Ти си най-добрата демонстрация защо това няма никакъв смисъл. :)))

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 Стига увъртания - напишете го кратко и ясно :) Ето, пак Ви показвам :) Аз не съм тррол.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 Не познахте :) Ко.му.нягите не ги обичам. Затова не харесвам и гербавите - пребоядисани ко.му.няги. Пробвайте нещо друго :) Двете Ви изречения са често употребявани опорки, няма да се занимавам :) Тежко дежурство Ви желая под статията за Рашков :) Аз няма да се занимавам, там ще сте десетки и ще е много тъйпо :)

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Самият факт, че не отричате" Не само, че те коригирах по този въпрос, но след това го адресирах още два пъти, защото не помниш и половин час. Тежко е да тррролиш така жестоко, но да обясняваш във всеки втори пост, че ти "не си такъв".

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Аз не участвам и в безплатна пропаганда." Като всеки добър комунист, и ти си мислиш, че думите заместват реалността. Постовете ти показват дали участваш или не участваш в пропаганда. :)))

114

ПЪРВИ РАБОТЕН ДЕН

преди 2 години

КОРУПЦИЯТА-РАДЕВ-НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН.... 9 000 000 000 лв

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Много ясно, че КС постанови такова решение, защото баце ви им оказа предизборен натиск" Виж как бързо си "припомни", но е нормално де. Такива, които ще борят корупцията, но само при някои, имате явн навика да "забравяте". Иначе, чакам да видя кои от аргументите на КС показват "пристрастие", защото КС бил на "братиньо". Давай, покажи ги.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Има значение, и то голямо. Аз не участвам и в безплатна пропаганда. Аз упражнявам правото си на свобода на словото. За н-ти път гледам как се сипят недоказани обвинения от назначените от баце прокурори и изказвам мнението си по въпроса. Това не е пропаганда. Това е активна гражданска позиция, трроле. А Вие пишете чужди мнения срещу заплащане и злоупотребявате със свободата на словото. Самият факт, че не отричате, е достатъчно красноречив :)

111

Анонимен

преди 2 години

До РАДЕВ-БОДЕ ОЧИТЕ... Чакаме, трроле :)

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 Цитирайте ме точно, трагедийо :) Много ясно, че КС постанови такова решение, защото баце ви им оказа предизборен натиск. Но се оказа напразно :) Защо прокуратурата отказа да повдигне обвинение, трроле? При това решение на КС? Може би трябва да отидете под статията за Рашков :) Там ще стане много напечено, нали :)

109

РАДЕВ-БОДЕ ОЧИТЕ...

преди 2 години

СЛЕД ОЩЕ 1 ГОДИНА НЕГОВО УПРАВЛЕНИЕ-ЩЕ БЪДЕ РАЗСЪБЛЕЧЕН И ОСВЕТЕН НАПЪЛНО-ЩО ЗА ЧОВЕК Е...