35

Анонимен

преди 2 години

До От извора

34

Лот

преди 2 години

Така ли? И от какво по-точно?И как в един ден със съпруга си? Каква е вероятността?

33

аман бе

преди 2 години

Пак тука дрънканици дали била ваксинирана или не. Спрете да си мислите, че ковида е причина да почнат да умират хората. Да, със сигурност има много, които са починали с ковид, но хора са умирали без видими причини и преди ковида. Познавал съм поне двама човека на възраст 30-40 години, починали внезапно. Единия на улицата, другия след прибиране в къщи. Имахме и жив пример по тв на световното по футбол, как човека замалко да си умре. Има си и съдба.

32

От извора

преди 2 години

Умира в един ден със съпруга си. Бихте ли потвърдили ако обичате, че наскоро са си сложили бустер. Спасете други млади животи, ако имате останало нещо човешко, г-да журналисти.

31

Иво

преди 2 години

Сложих минус.Обяснявам защо.Ако можеш и знаеш как да се самоизлекуваш от КОВИД е чудесно.Сподели го и с лекарите,ама и го докажи.Другото е опасно самохвалство,внушава,че болестта е безобидна и че едва ли не всеки ще се оправи.Внушаването на неверни и потенциално опасни за здравето и живота търсения,недоказани,е подсъдно,за сведение.Бъдете здрави,и умни.

30

Само АЗ

преди 2 години

Съболезнования на близките

29

Анонимен

преди 2 години

Починала е от Ковид ,но е живяла достойно а не като повечето от вас безмислено ----///----- Откъде знаеш как е живяла, да не си и светил?

28

Анонимен

преди 2 години

И съпругът Чавдар Русев е починал! В един ден и двамата. Според близки ковид, но не е много ясно

27

Урсула

преди 2 години

Грешката и е че се бустерирала,точно това е грешката и.Иначе няма как да почине на тая възраст,то по принцип откакто ковида излезе другите болести изчезнаха.

26

Баце

преди 2 години

Починала е от Ковид ,но е живяла достойно а не като повечето от вас безмислено

25

Муахаха

преди 2 години

мъртъв, ама със Зелен Паспорт - необходим е вече и за оня свят!

24

до 27

преди 2 години

о, значи с други думи, Тромбоциране от КОВИДВаксина!

23

ПроСоТо

преди 2 години

не познавам дамата..Но,жалко за ПРИБЪРЗАНАТА й кончина !..Обаче като погледнах началната страница,нещо хем ме натъжи,хем ме развесели..Защото точно под снимката на Одухотворената,лъчезарна и явно интелигентна покойница,се мъдреше ухилената физиомутрия на Кромпирка-столичната "кметица".."Две нива,едното е излишно"...

22

aaa

преди 2 години

Хм, и от какво е починала?В днешно време трябва да се дава здравен статус, нали така стана модерно.За всеки умрял - ковид статус, хронични заболявания, ваксинационнен паспорт, възраст.

21

Анонимен

преди 2 години

Здравеопазване, полиция, военни...те не влизат ли към националната ни сигурност. Ако тези хора започнат да умират от бустерите това няма ли да застраши националната ни сигурност, хората които ги принуждават да слагат допълнително тези вещества не трябва ли да бъдат съдени за застрашаване на националната ни сигурност. Аз би се замислил по темата преди да принуждавам коийто и да било да си постави усилена доза от тези препарати

20

123

преди 2 години

Не е нормално жена на 63 години, при това лекар, да почине внезапно. Хората са прави да се съмняват във ваксините.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "Американската конгресменка Марджъри Тейлър Грийн ви каза какво става след бустера" Охххх, същата, от партията на Тръмп, който призна, че си е сложил и бустерна доза ли?

18

Бог да я прости!

преди 2 години

Да не питаме от какво внезапно е починала тази дама... CNN имаха репортаж по темата, все още може да се гледа, но наш Кирчо се скъса да се докарва на ЕС без да го е грижа какво е мнението на експерти в тази област. Мисля, че някъде в българската преса имаше и преведен този репортаж, може да го намерите. Заглавието в CNN e: 5 reasons why FDA advisers did not recommend Covid-19 booster shots for everyone

17

Анонимен

преди 2 години

До до 16...Да,така е! Извинявам се!

16

до 16

преди 2 години

айде ни каже къде го пише в горната статия! пише го в коментарите, копирано от друга публикация!!