64

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Комплексарите евреи изолират. Как така някой ще посочва аргументите на техните престъпления! Не съм сам в това и доказателство е,че няма Български Диалог в коментарното пространство на еврейският псевдовестник "Днес Бг". Просто трябва да им скочим и да ги изхвърлим от Майка България! Няма друг начин. Евреите не са живи същества! Евреите са расисти,които мразят Расите,създадени от Майка Земя.Евреите са фашисти! Евреите нямат човешки самосъзнание. Затова са наречени от самите себе си ПЕПЕЛЯНКИ!

63

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Защото Българска Галска Македония,която е неделима част от ТРАКИЯ ,е управлявана от гръци,тръци и евреъци. Те за т'ва и Майка България,която е управлявана от същите не може нищо да стори. Защото Петков е евреин,Борисов бе евреин,Луканов бе евреин,...всички от последните тридесет години са евреи. Те зат'ва .Ала и от друга страна,ако Нашенци от Македония влезнат в ЕС,то евреи от цел свет ще се изкефят по османски му на македонските девойчици и маке-юнаците ке останат на сухо като нас в България!

62

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Защото Българска Галска Македония,която е неделима част от ТРАКИЯ е управлявана на гръцки,тръци и евееъци. Те за тва и Майка България,която е управлявана от същите бе може нищо ко да стори. Защото Петков е евреин,Борисов бе евреин,Луканов бе евреин,...всички от последните тридесет години са евреи. Те затва .

61

Гарван Гарванов

преди 2 години

Торбашите са помохамеданчени българи, както помаците при нас. Така че, ще бъде сериозна грешка, да се смята че българите в РСМ са само християни.

60

Каракольо

преди 2 години

Слави зададе доста резонни въпроси вчера? Веднага беше окалян от лгебетистите ,че искал да пусне РСМ срещу отпадане на визите за САЩ и приемане в Шенген.

59

Стоянчо

преди 2 години

До петко : Петкооооо, Петко! Останалото го писах..

58

msm

преди 2 години

До петкоМи запиши се, както ще се запишат като българи мизицийте, турлаците (моя милост), добруджанците, тракийците, шопите, каракачаните. Нещо много сериозно си се оплел в понятията географски и етнически произход.

57

Анонимен

преди 2 години

Царството на Душан , чиято майка е българка, е траело 10 години, единствено тогава, сърбите са имали Македония в държавата си. От 7 век, до Душановото царство 14 век, е била българска земя. След това, 14 век, идва османското робство.

56

Анонимен

преди 2 години

БЮРМ, Македония, Северна Македония, е държава от 1992 година.

55

Анонимен

преди 2 години

64 От България е отнета българска земя с българи, които я обитават, а не от РСМ. Затова и няма северомакедонско малцинство в България.

54

петко

преди 2 години

А кога македонците в Пиринска Македония и останалите македонци в цяла България ще бъдат вписани в конституцията на Р.Б?

53

Анонимен

преди 2 години

61 Такива изчадия са и в това правителство, но си мълчиш.

52

Анонимен

преди 2 години

59 Много българи в България, не живеят на посочените от тях адреси, защото работят в чужбина. Има и северомакедонци, които са заминали да работят на запад, и които не са на северомакедонските си адреси.

51

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ НА СНИМКАТА СА ИЗЧАДИЯ НА ВЛАШКИЯТ РОМ ОТ СОМОВИТ ТОДОР ЖИВКОВ!

50

Анонимен

преди 2 години

ЖИВКОВИСТКИ ИЗЧАДИЯ СА ТЕЗИ НА СНИМКАТА!!!

49

115

преди 2 години

Защо Българските власт не проверят колко от македонците с българско гражданство живеят на посочените от тях адреси, и който не живее там да му отнемат Българското гражданство!

48

Идиотолог

преди 2 години

Абе по-добре им признайте измислената идентичнос и да се махат от главите ни. Ние от своя страна трябва да започнеме да насаждаме на малцинствата ни, особенно на ромските, идеята че са си чисти македонци и единствено у СРМ могат да се чувстват у дома си като бели...хора.Така дай боже един ден и последният ци...ин се изсели от красивата ни, умна и велика държавица,

47

Шарен фасул

преди 2 години

Маани маани че има и други общности

46

Анонимен

преди 2 години

До Бунгур__НЕ СА 200 000 А 7 000 000 В СОФИЯ,ВАРНА,РУСЕ,ПЛЕВЕН,ПЛОВДИВ,ВИДИН,ПЕТРИЧ,РАЗГРАД, ЯМБОЛ,ПАЗАРДЖИК,ВРАЦА,СТАРАЗАГОРА,ЛОВЕЧ,СЛИВЕН,ШУМЕН,МОНТАНА,СМОЛЯН, ВЕЛИКО ТЪРНОВО,ТЪРГОВИЩЕ,КЮСТЕНДИЛ,ХАСКОВО,СЛИВЕН,ГАБРОВО,ДОБРИЧ,СИЛИСТРА, БУРГАС,ПЕРНИК. ВСИЧКИ СМЕ МАКЕДОНЦИ!!!

45

Само така

преди 2 години

Активност трябва !