57

че какво

преди 2 години

лошо има и ние един път да извадим девиденти от някаква политичека ситуация? Слави май-ще се окаже по-хитър от *** , де виждат само в 1 измерение. А македония беше отдавна продадена от БКП сега БСП, та ако не друго, то на тях трябва да се поиска сметка

56

Бонго Бонго

преди 2 години

Мисията: да покажат по ТВ макетата как с бугарите сме роднини в европейското семейство.И ще обърнем страната за тях в ЕС. И никой няма да пита хората.А от там ще бълват още *** по България, защото са от Русия фишеците. И Радев ще каже, аз не се меся в работата на премиера, той е на пангара.И тъй филма ще свърши в полза на Сащ и ЕС, а Русия ще настърви отново Сърбия срещу нас.

55

Анонимен

преди 2 години

Чалга султанът не се стърпя и се обади в стил Доган! С няколко изречения, изказани от миндеря, тури в туш всички световни водачи вкупом! Има визи за САЩ и България в Шенген, има Маквдония, иначе - нъц! В сянка засега остана само Путин!

54

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря е кравар!

53

Анонимен

преди 2 години

Не думай!Вай,вай!Май се разцепват!

52

Зозо

преди 2 години

Абе Славчото нали нямаше да управлява с БСП? Ами Бойкикев нали нямаше да управлява с БСП? Ай сиктир!!! Ще има пълно насиране по комунистически, както винаги е било.

51

А ТИ КВО ИСКАШ.61.

преди 2 години

АКЪЛ НА УРСУЛА И МАКРОН ЛИ ДА ДАВАШ.....НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ОТ КЛОШАРИ И ВЪШКАРИ , НИКОЙ АКЪЛ НЕ ВЗИМА...ХА,ХА,ХААААААА

50

Урсула

преди 2 години

Не трябва да се забравя,че Територията е всъщност колония,и каквото наредят господарите от ЕС,това ще е

49

.!.

преди 2 години

Ето от къде ще дойде разпада на коалицията! Май чакат да приемат бюджета и ще има БУМ-ТРЯС, айдееее! За какво се натискаха Кирил и Асен, да управляват, като хабер нямат за какво са там. Единственото обяснение е, да покрадват от тук от там, да пооправят малко фалиралите комунистически икономически кръгове, очевидно кръгът Капитал! Нещо надеждите за честно и коректно управление са минало! Хубаво, че коалицията е голяма, глупости няма да се правят. Лошото е, Слави и ИТН си заминават, като Манолова!

48

Анонимен

преди 2 години

Слави реши, че е фактор и му тежи думата за предложения. Голямо излагане. Да се изявяваш като политик е доста по-различно от това да пееш възрожденски песни. Излагацията му е голяма.

47

Анонимен

преди 2 години

Да публичен дебат трабва И сьставсм зад думите на Слави но крайно време е да се покаже и по другите телевизии не само по неговата

46

Бонго Бонго

преди 2 години

Партията на тоя лешперунгел е в управлението, защо си позволява да прави оферти на Сащ с позицията на България??????? А сега се разграничават от него.Ей пътунгер май ти идва много бялото.

45

ПИСНА НИ ОТ ЛЪЖИ...

преди 2 години

ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ ---ИНАЧЕ , ВОЙНАТА У СИРИЯ ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ , КАТО ДЕТСКА ИГРИЧКА НА СТРАЖАРИ И АПАШИ......НЯМА ДА ТЪРПИМ ГАВРИТЕ И ПРОСТОТИЙТЕ НА РАЗНИ ЧЕРВЕНИ МАЙМУНИ , ПОСРЕДСТВЕНИ ЧАЛГАРИ И ЛА"""АРИ.....ЩЕ ДОЙДЕМ С ОРЪЖИЕ В РЪЦЕ...!

44

Анонимен

преди 2 години

Добре е Славчо приказките по такива важни теми преди да се казват публично да се обсъждат и с други хора.По добре ще е и за теб.

43

До 44

преди 2 години

Забавно, забавно :) Само че *** като тебе може ли да сметне колко са 600 000 гласа по 1000 лева или да изчакам да завършиш поне 3-ти клас.То бива малоумноици и пропаганда, ама вече почна да идва в повече.Дръжте си Промяната и скоро ще си ядете опинците.

42

АМАН ОТ ТОЯ ...

преди 2 години

..СБЪРКАН У ГЛАВАТА , КОКУРИГАЧ НА ЧАЛГА И ПРОСТАЩИНА.....АМАН ОТ ЛЪЖИ И ПОДИГРАВКА С ХЛЯБА НА НАРОДА......САМО , КУРШУМ ЗА ТИЯ НЕГОДНИЦИ!

41

Сосидж

преди 2 години

Не виждам нищо лошо в това. В крайна сметка ще ни натиснат на махнем ветото- поне да спечелим нещо от това. Или пак ще сме с празни ръце- сефте.

40

Анонимен

преди 2 години

Славчо заби прът в колелото на Специалния пратеник на макетата, който искаше Петков да се срещне с северомакедонското правителство още преди то да е съставено! Спещата на консултативния съвет при Президента Радев по в-сите около РСМ също отива към провал още преди да е започнала. Ама така е на Балканите: като се говори предварително - остава си само говоренето!

39

Зозо

преди 2 години

Айде Славчо разтуряй седянката на Рундю. Види се, че нищо няма да направят, само потъваме от ден на ден.

38

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме, че именно Румен Радев, който е с 15 000 лв заплата назначи това и.диотски парвитеслтво на Петков.