70

Марсел Попов

преди 2 години

Антиваксърите ще бъдете маскирани и ваксинирани така или иначе! 66897

69

Istinata

преди 2 години

Ваксините и маските, и тестовете, имат ГРАФЕН, силно токсичен, произведен в Китай. Една вакснина се равнява на 4-6 теста, и на около 30 часа носене на маска. Мерси, все още ми се живее.

68

Щирлиц

преди 2 години

Колкото повече "заразени",толкова повече пари за бялата мафия!Заврете си маските и ваксините някъде отзад.

67

Анонимен

преди 2 години

Маската пазела, ако си болен, да не кашляш и заразяваш? Не беше ли ваксината, дето пазела да не заразяваш? Преди нея не беше ли дистанцията от 1.5м? Преди това не беше ли локдауна и превръщането на държавата е Аушвиц с кпп-та? Политиците не разбраха ли, че лъжите свършват? Ме може да искаш от хората да се ваксинират, ама да носят маски или обратно. Не може да затваряш градове без резултат и да не се извиниш. Не може и да карантинираш, без да платиш компенсация.

66

Жййггффг

преди 2 години

Ти колко време можеш да издържиш без да си махаш маската проф.Стоилова малко расъждава те нагло маските ни спират кислорода

65

Гхйфггфффз

преди 2 години

Да това е целта да купуваме повече маски и повече лекарства

64

Анонимен

преди 2 години

Те и по училищата даже и да даде някой ученик положителен резултат от теста с плюнка и после положителен ПСР от РЗИ не налагат карантина на целият клас понеже уж не са имали незащитен контакт, нищо че докато ги тестват 25-30 парчета плюят в затворената и задушна класна стая. Така че още дълго ще си влачим пандемият и първите места по смъртност.

63

Дфгггггг

преди 2 години

От маските няма полза Ползата е за аптеките защото купуваме повече маски

62

Мнххйфф

преди 2 години

Много хора си свалят често маските за няколко секунди заради липсата на кислород затова какъв е смисъла от маските като ги сваляме много често за няколко секундиЗатова трябва да ги премахнем

61

Жжххгфф

преди 2 години

Маските ако ги носим в България ги носим неправилно защото те ни ограничават кислорода затова маските трябва да се махнат те повече пречат и в същото време замърсихме за тези две години природата

60

Фгхххфф

преди 2 години

Тя маската не помага тя ни ограничава кислорода затова маските трябва да изчезнат действайте и да ги махате

59

Анонимен

преди 2 години

Не сме се подлъгали масово да се прободем точно защото не носим и маски! Маските са за да мълчиш и да изпълняваш. Правят те послушен.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60Ами човекът се е информирал, че като преболедуваш, няма нужда да се ваксинираш. Иначе щяхме да виждаме едни и същи хора да ги хоспитализират. Ти обаче взимаш емоционално решение - "много зле изкарах вируса, ще се ваксинирам".

57

Анонимен

преди 2 години

Ами тя си противоречи... Хем казва, че предпазват от тежко заболяване, хем казва, че ни трябва ваксината за стаден имунитет. Щом твърди, че с ваксината заразяваш по-малко, не й вярвам и за маските...

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "Изкарах го с една седмица в болница и нито мисля да се ваксинирам .." Доказателството, че когато си антиваксър, даже и с единия крак в трапа акъл не ти идва.

55

Анонимен

преди 2 години

Колко ли може да пази тая маска дето струва 25 стотинки в които са включени - материали - труд- заплати - съхранение в скалд - данъци - транспорт от Китай до тук - мита- съхранение в местен склад - надценка на търговец на едро - надценка на търговец на дребно .... ? Дали става въпрос за количество или за калпаво и ефтоно производство / И въобще някой, който и да е да е виждал нещо качествено да идва от Китай ? Освен вируса разбира се . Първо качество изработка ,като по американска рецепта.

54

Доктор Ваксинатор

преди 2 години

А някой с мозък позаинтересувал ли се е за какво аджеба е тая маска и какво пази ? МАСКАТА ПАЗИ АКО СИ БОЛЕН И КАШЛЯШ ДА НЕ ЛЕТЯТ ПРЪСКИ СЛЮНКА КЪМ ХОРАТА ОКОЛО ВАС.САМО ТОВА.НИЩО ДРУГО... А какво стана с "експертното" мнение на вирусолози че коронавируса остава активен до 48 часа върху повърхноста на предмети и всеки който ги докосне може да се зарази ? ПОМНИТЕ ЛИ? Нали ТАКА се е заразила оная китайка дето яла прилеп на Уханския пазар? Тоя прилеп да не е кихал срещу китайката докато го е яла?

53

Анонимен

преди 2 години

Може би затова имаме малко заразени

52

Анонимен

преди 2 години

магическите па-рцали са много важно нещо, к л оуни!

51

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Никъде не се спазва. Не само в Майка България. Аз оня ден ...даде ми зор и си избърсах дupnuка с неколко маски. Па и rъзо ми да види що е то маска. Хей! Да не Ви пука!