22

До пиянатамастия

преди 2 години

Тук приятели и другари няма, внимавай с тона и обръщенията, да не те срещне някой "другар" в тъмното.

21

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Що не вземете да напишете нещо и за зъбите на Етническите Българи?Колко сънародника днес имат въобще зъби,за да се нахранят. Не е изгодно да се говори на тази тема,нали? Аз във Франция може да съм беден,но Френският Трудов Народ ми прави за трети път безплатна зъбна протеза,каквато в Родината ни,поради стоматологическата мафия, една такава би струвала стойността на общият сбор от пенсии за две години. ДА живее Народна Република ...Живковистка Народна Република България! Долу фашистки Кремъл!

20

you

преди 2 години

До МазенгербавтролБок лук стига с тая тиква.Тя не е на власт от 1г вече.Новото ви правителство какво прави,освен да краде.Цените летят само нагоре,заплатките същите ,че и надолу.ПП(продължаваме поскъпването)само на анализи и справки ли ще кара.Някаква работа да свърши?НЕ!Те даже не знаели,че газта щяла да попскъпне толкова.Изненадали се били.

19

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ ШОКА ЗА 20 ЛЕВА ВЕЧЕРЯХМЕ 4 ЧОВЕКА А СЕГА ЗА 50 ЛЕВА. Поскъпването е минимално само около 110 процента.

18

а

преди 2 години

Е, то за крадците в милата ни държавица няма как да бъде шоково, каквото и да е. Само че за бедният изтерзан пенсионер и 10 стотинки да му увеличиш хляба и млякото е шоково!

17

Анонимен

преди 2 години

Обиколих цяла западна Европа, такива цени като нашите никъде няма!

16

Анонимен

преди 2 години

То и сега няма шоково поскъпване, ама хич.... то едни 3% на солта и 2% на кибритите, това поскъпване ли е... Истината е че вече сме пред хипер инфлация... Направих си справка от електронното банкиране какво ми е салдото за една година назад и като махнем някакви покупки като пералня и прахусмукачка разходите за година назад са около 150 200 нагоре и надолу, не не разтат. Като погледнем обаче от Май до януари спрямо предишният период разходите са със 600 лева нагоре на месец.Е нема инфлация нали

15

Анонимен

преди 2 години

Плащаме двойно за нискокачествен хляб, но нямало шок. През тази година ще плащаме повече за плодовете и зеленчуците, но за компенсация, те ще са с ниско качество.

14

пияница мистик

преди 2 години

До Мазенгербавтрол === Ааааа, другарю, не така! Не съди по себе си. На вас Кутев като ви плаща жълти стотинки, на нас герберите Бойко идва с чувала, онзи, дето такива като теб разправят че имало вътре 30 милиарда долара и ни раздава колко хване в шепата :))) Всяка вечер обикаля като дядо Коледа и раздава ли раздава :))))))))

13

пияница мистик

преди 2 години

Шоково поскъпване няма да има. Ще влиза бавно, полека да не боли и с вазелин :))) Тази седмицата яйцата 0,20, следващата 0,22, по-следващата 0,25 и така свикваш и си казваш: "Е то 2 'стинки 'кво са" и не усещаш никакво шоково увеличение :)))))))))))

12

Това е добре

преди 2 години

Само два трола засега.

11

Мазенгербавтрол

преди 2 години

Още ли ви плашат да тролите за тикватв и през новата година? Как ви стигат жълтите стотинки в тази скъпотия?

10

Запознат

преди 2 години

Давам ви съвет, защотоискам българите да си запазим спестяванията, колкото и малки да са, защото идва хиперинфлация и то в продължение на 5-10 години. Издърпайте си парите от банките, защото се обезценяват, а и таксите ще растат. Ако нчмате финансова компетенция сложете ги в ЕТФ-и, на комодитиис, т.е стоки и метали и петрол и газ. Изчакайте Битк. да падне до 30000 и купувайте, може и в индекси - S end P - 500.

9

Анонимен

преди 2 години

ГРОБОКОПАЧЪТ НА СОЦИАЛИЗЪМА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИНОЗАВЪР ДРУГАРЯТ ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ ОТНОВО ИЗПЪЛЗЯ НА СЛЪНЦЕ ПО БНР ДА НИ СМАЙВА С ДИФЕРЕНЦИАЛНИТЕ УРАВНЕНИЯ НА РАЗШИРЯВЯЩАТА СЕ СПИРАЛА НА КРИЗАТА. И ПОНЕЖЕ Е ОСТАНАЛ НА НИВОТО НА КАПИТАЛИЗЪМА ОТПРЕДИ 160 ГОДИНИ, ИЗОСТАНАЛ БЕЗВЪЗВРАТНО ОТ ДИАЛЕКТИКАТА НА МОДЕРНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ, ВЪВЕДЕ УРОДЛИВОТО МУ КОПИЕ В БЪЛГАРИЯ, А СЕГА ОБВИНЯВА БЪДЕЩЕТО ЗА ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА, КОЯТО СЪЗДАДЕ С ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО!!! ПОЗОР!!!

8

Промяната

преди 2 години

Няма да е целият. Само главата. Това не се брои за ......

7

Кирчо

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Няма да е шоково. Като газта казахме макс 17 % а всъщност е 30 % !

6

Запознат

преди 2 години

Няма да е шоково, т.е 10-15 пъти, а само 100 - 200%.

5

Анонимен

преди 2 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО жалкия фигурант и шaйкaта му ще затpият България!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Споко, непрекъснато равномерно повишение ще е, нищо шоково. Ето, според ЕКСПЕРТИТЕ 25% за година не е шоково. Успокояващо е.

3

Анонимен

преди 2 години

Много тъпо е това с израза плавно повишаване. Плавно или шоково все тая . Всеки ден по малко или плавно хляба стана 5 лв. , а олиото 10 лв. Така плавно харвардците ти го слагат ценово, че се чудеш накъде да хванеш.