26

черния

преди 2 години

Човека се е уверил на практика, че в Южна Корея се живее много по-зле от колкото на север и логично се е върнал! Никой не ще да живее като роб на сорос, сводата за човек е най-важна!

25

Да, но...

преди 2 години

До за КореяПрав/а си - и това го има, но в точно този случай има логика да е достоверен - сам, беден в съвсем различна среда... Толкова е тъжно всичко, жалко.

24

за Корея

преди 2 години

Много вероятно е да е пропаганда. Има и други подобни случай, които след това масово се отразяват в пресата и по телевизията, като върналите се разпалено обясняват как живота на юг е ужасен.

23

dgj

преди 2 години

Преди 14 дена избягал от Сеерна в Южна, вчера се върнал обратно в Северна....обаче уж "новина", а се оказва не за 22-ра-а за 2020-та година?!?!?!? Вие имате ли нещо в *** кратунки и учили ли сте "журналистика" или просто се наричате "журналисти"????? Щото и за "списвачи" не ставате!!!!

22

антиджендар

преди 2 години

До 19 HMLFЕдно е сигурно на 100 процента, че не е жендар като тебе и не се друса

21

пияница мистик

преди 2 години

Ами човека е избягал, мислейки, че ще го посрещнат с хляб и сол и ще го направят директор някъде, пък те лошите капиталисти чистач го направили :))) Позната история, нали? Колко българи избягаха на Запад с надеждата за по-добър живот и станаха чистачи, миячи на чинии и строители. И после се върнаха. Успяват само хората с ценз, умните, завършилите и знаещите езици. Моят баджанак е шеф в UK на отдел с 20 човека. Бачка в сферата на компютърната сигурност. Жена му пък строителен инженер.

20

однако

преди 2 години

Същият синдром на стрес, страдание, високи нива на самота, бедност, депресия и самоубийство е разпространен и сред немците по кръв, но руснаци по манталитет, изселили се в Германия през 80-те и 90-те години на миналия век вследствие на горбачьоската перестройка. Десетки и стотици хиляди от тях с године не могат да се адаптират към експлоататорската с-*** на т.н. златен милиард, връщат се в Русия на Путин и поведението им остава неразгадаем ребус за колективно западните психолози.

19

Анонимен

преди 2 години

Току що гледах южно-корейска телевизия... Тестове навсякъде. Бъркане по дупките до дупка. Студенти, работещи, всички трябва постоянно да доказват, че са ваксани или да се тестват. Току що съдът е отменил изискването за зелен сертификат за частните училища. И също за университетите, защото бил дискриминиращ и лишава неваксинираните от правото на обучение. После половин час дръпнат "експерт"от Вашингтон им обясняваше колко е хубав 4я бустер и как естествен имунитет не съществува.Само фармацевтичен

18

Анонимен

преди 2 години

Ако можеше да се върнем в спокойната и бедна социалистическа България, много бихме рискували да пресечем граничната линия. Може и да е нямало пари, но за обикновените хора имаше неща, които сега ги няма.

17

Ха!!!!!

преди 2 години

Пратен в южна корея шпионин да събира данни за имигрантите, свършил си работата и се върнал да докладва. За какво "рискуване на живот" говорите. Нито е първия такъв, нито последния. Въпросът е защо го тръбят медиите сега? За възхвала на комунистическата тирания която ни готвят постъпателно филантропите им ли?

16

Анонимен

преди 2 години

Браво, ето, хората осъзнават че при Ким животът е песен. Дава добър пример на всички фенове у нас на Ким да се отправят към Северна Корея!

15

До ха-ха

преди 2 години

Еййй.., извинявай, сложих ти плюсче по погрешка !

14

Обаче

преди 2 години

Кимчо го забеляза с бинокъла, и сега ще го направи шеф на Гранични войски !

13

Анонимен

преди 2 години

Всички искат в Северна Корея ,раят на земята с нулева престъпност ,чиста храна и природа ! СЛАВА ЗА КИМ ЧЕ УН !

12

да-м

преди 2 години

Moже би Корейските държави не са това, което казва пропагандата. А у Австрия те заплашват със затвор ако не се ваксинираш. В България също ако нарушиш карантина заради коклюша.

11

Анонимен

преди 2 години

Как се страда от самоубийство?

10

Анонимен

преди 2 години

Имало и по-големиБалъци от байганювците, където върнахте тоталитаризъма и чалгарския комунизъм.

9

Агент

преди 2 години

Нищо няма да му направят. По всичко личи, че е бил изпратен.

8

Анонимен

преди 2 години

Либералите промениха света, факт!..... Промени го правешкия шмекер, затова сега сте гето България и обор-кофтор! Вижда се чак от Космоса!:)))))

7

ха-ха

преди 2 години

Направил го е напук на соро*соидите тука,дето основният им аргумент е що хората бягали на Запад,а не на Изток(за Корея е обратното в географски смисъл).