31

Да

преди 2 години

До Анонимен37 Проява на свобода е и поругаването на гробове на войници, трошенето на паметни плочи на българи! С какво тези деяния те карат да се чувстваш свободен?

30

Анонимен

преди 2 години

До: номер 32 Виж, нещо си се объркал май. Значи и САЩ е дивашка страна по твоята логика? Ако отидеш в САЩ на Националния Мол пред Капитолия с американското знаме в ръка и го изгориш, никой няма да ти обърне внимание!Преди години там приеха закон, според който изгарянето на кое да е знаме, включително на САЩ, е проява на свободата на словото (и мненията). Виж, ако се покатериш на купола на Капитолия и свалиш ОНОВА знаме,, Господ да ти е на помощ!

29

Аз

преди 2 години

Пич, естествено, че става въпрос за постюго пространството Сърбия, Албания и Македония постоянно си палят знамената.

28

Анонимен

преди 2 години

КАЗУСЪТ СКОПИЕ СИ Е ПРОБЛЕМ НА СКОПИЕ И МОЖЕ БИ НА ОБЪРКАНИЯТ МОЗЪК НА ПОЗОРНАТА НЕЙНСКИ. УПРАВЛЯВАЩИТЕ В РСМ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ГЛЕДАТ КЪМ ЕВРОПА ПРЕЗ КРИВИЯТ МАКАРОН НА АНТИЧНОТО СИ ПСЕВДОВЕЛИЧИЕ!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Югославия не е била дивашка страна.Малко си подведен.А по отношение запаленото знаме,не се знае дали не са платени хора и не се знае от кой.Не си прави изводите за даден народ от двама човека.Освен това тези двама ги глобиха солено и ги вкараха в затвора.Има голяма бариера между Македонци и Българи и от там идва голямата манипулация.Заради ковида това се увеличи.Защото хората общуват по-малко.Ако познаваш Македонци и имаш приятели Македонци ,едва ли ще пишеш негативизми тук.Политиците са виновниците

26

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ходил много пъти и никой не ме е гледал лошо.Англйски не съм ползвал.Нормално е да не разбират всичко.Аз като съм ходил в различни краища на България,понеже съм от София също така не са ме гледали с добро и не са ме разбирали.Варненци най-много са се радвали на мен лично и много ни обичат нас от София.Трябва много да се променят нещата с Македония и да се махне бариерата.Кога за последно си слушал Македонски певец или си гледал Македонско филм по телевизията?

25

Анонимен

преди 2 години

То ако се изселат от Пиринска Македония хората и хората на ДПС,няма да има кой да изкарва пари за пенсии.

24

Анонимен

преди 2 години

До Благоевград СМ да заплати 800 млрд евра за инфраструктура и социалки и още 200 млрд за бюждетни разходи през ВСВ и да си ви взима. Другият подходящ вариант е изселническа спогодба. Барабар с Нйков, Минев и Ковачки. Земете си го и ДПС целото!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 Леле! Лъжеш като антички македонец.

22

Анонимен

преди 2 години

Русия не е заинтересувана от решаването на проблема.

21

сал

преди 2 години

До Анонимен 21разхождал съм се и то не веднъж и мога да ти кажа, че не ни гледат особенно добре, когато говорим на български. Имал съм случай, в който искат да си говорим на английски или руски, защото не ме разбирали!?

20

Анонимен

преди 2 години

Какво е това знаме?

19

Аз

преди 2 години

Пич, и аз бях предразположен към тях, имам и македонски корени, бях в тяхната страна, без причина получих плюнка в лицето от местна мацка макак, защото говорих на български с приятелите ми българи. България нищо не им дължи, да се научат на нормални порядки, селската им бруталност няма да бъде толерирана.

18

Анонимен

преди 2 години

Пичове вземете и се разходете до Македония,посетете някой ресторант там и ще видите дали Ви мразят.На против те има по-специално отношение към Българите.Освен това оправиха пътя до границата и няма и една малка дупчица.Остава само и ние да го оправим и ще стигаме много бързо до Скопие.Аз ще се радвам политиците да се разберат и да спрат хората ,които се опитват да създават омраза.За мен Македонец и Българин е едно и няма значение кой как се определя.По-важно е да са добри граждани и хора

17

Анонимен

преди 2 години

Пич ти от къде знаеш ,че договора не се изпълнява.Освен това само за твоя информация в Македония,за разлика от България има пълна лустрация.Там хора от бившите служби нямат право на държавна работа.Там освободиха всички,които бяха на държавна работа.Иначе може да работят частно,стига да не са извършили престъпления преди.Освен това влезнаха в затвора много хора,даже и министри.Заблудата тук за Македония е огромна.Тук се създава омраза ,а не там.Там хората са по-свободни от нас.

16

Аз

преди 2 години

Няма смисъл да си губим времето с тази територия, има договор, той не е започнал да се изпълнява. Трябва да минат години в изпълнение за да сме сигурни, че го изпълняват, а до тогава в девета глуха и да не чуваме за тях. Когато направят пълна лустрация на титовските сърби може да говорим и спиране на вноса от там.

15

Анонимен

преди 2 години

Това е предишния флаг на Македония.И можеби един от най-красивите флагове изобщо.Но според Гърция не трябвало да се ползва,спор тяхни доводи.Македонците не случиха на съседи.Не е добре да си малка държава на балканския полуостров.Ако те бяха 10 милиона нямаше така да се държат другите с тях.Но както виждам нещата отиват на добре.Все пак има по-големи държави от Гърция и нас и Слава Богу по-разумни.

14

до DA, DA ZA MAKEDON

преди 2 години

Забеган си ти, ама от мен само едно да ти кажам - АЛБАНСКИ ДА СЕ УЧИШ

13

ОТГОВОРЧЕ

преди 2 години

До: ВЪПРОСЧЕ (номер 13) Питай смело, нема да се плашиш пич! И аз не знам на чия държава е това знаме, май не е на никоя. Обаче от редакцията са над тези неща. Помня как преди години публикуваха статия озаглавена "Северна Корея изстреля нова балистична ракета", а на снимката се мъдреше ракета със знамето на Южна Корея!

12

Анонимен

преди 2 години

До ВЪПРОСЧЕ 13 - То ясно знамето какво е - ЗАБРАНЕНОТО знаме на макетата, считано от м. август 2019 г. и в съгласие Преспанското споразумение с Гърция. Ама не е ясно защо от редакцията са го тропосали баш него в статията